Stäng

Blir det inbördeskrig i Europa?

INVANDRING/ISLAM. Schweiz övar för muslimska upplopp i Europa kunde vi läsa om för några år sedan. Nu tror den belgiske politikern Filip Dewinter att ett europeiskt inbördeskrig är mycket nära: ”Vi har nått förhållanden som är ett förstadie till en revolution – i vilken människor segregerar sig från majoritetssamhället till gäng som motiveras av radikal islamism. Denna form av våld kan leda till inbördeskrig om regeringar förlorar kontrollen och vita människor revolterar…”

Lynchmoppar, våld och vandalism. Etnisk stadsgerilla är bara upptakten på ett ras och inbördeskrig i Europa. Läs mer…

Mångkutur är mångkriminalitet för att så många anser att brott är ett sätt att leva…

Twitter

 

7 reaktioner på “Blir det inbördeskrig i Europa?

 1. Förvånad? Inte mycket!
  Finns det någon vuxen människa som kan förklara varför man tror att människor från dysfunktionella samhällen skulle agera olika här?

  Deras liv består av en religion som mer är ett sätt att bestämma över samhället. Deras rättsskipning går ut på att döda varandra vid minsta bråk. Deras filosofi är varför arbeta när man inte behöver.

  Klart att de blir en tillgång!

  Det visar sig att Eu inte har pengar att hjälpa bönderna trots att vi betalat för det. Vi lägger inte pengarna på material som skulle fungera vid bränder.
  Finns det någon som inte ser sambandet?

 2. Jag har sagt att EU kommer att vara en större katastrof för europa som andra värdskriget som nog var ett stort lidande med miljontals människor Efter kriget kunde europa repa sej och den europeiska kulturen och värderingarna bestod Män från de som nu håller på att ske kommer vi inte att repa oss 100 miljoner människor är på väg till europa under en 60 års period och med facit av vad som har hänt tills i dag kommer ingen att hindra dom Tyvärr e ett inbördeskrig i europa oundvikligt för när 60 % av befolkninen är från andra kulturer kommer situationen att bli ohållbar

  1. Jag har sagt vid tusentals tillfällen att EU är Tysklands tredje försök att lägga Europa för sina fötter ( 2 världskrig och bildandet av EU )

 3. Tror inte att det kristna Europa vågar bjuda upp till dans, alla vet vad motståndaren är kapabel till och vad som kan hända !
  Kristendomen kommer slokörat och med svansen mellan benen att kila ut bakvägen.

  1. Det tror jag. Personligen skulle jag hellre dö än konvertera. Dö skall vi ändå – det är bara en tidsfråga. Vi är inte här på Jorden för att göra livet till ett helvete för alla andra; oavsett orsak. Tvärtom. Och Din tro är en sak mellan Dig och Din Gud. Ingen annan. Ingen stat, ingen religiös organisation, ingen kyrka osv.. Skall jag behöva slåss för det, och eventuellt dö för friheten att tro vad jag vill, då gör jag gärna det. Stolt. MEN, som jag läste nånstans, ’Livet är en gåva från Gud. Vad Du gör av det är Din gåva tillbaka.’

   1. Pippi Långstrump skapade den riktiga människan, den som är skapt av kärlek och inte som guds människa av hat.
    Om inte alla dessa gudar som finns ligger bakom alla mord på jorden så undrar man vad dom gör för att få stopp på morden.
    Hitintills har dom inte gjort ett enda dugg annat än att skapa ännu fler mord i guds namn.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: