Jag var rädd och nervös hela färden. Det här är vår verklighet. Det här är en skildring av Sverige på 3 minuter

”Jag har varit vänster, med i F!, velat ha öppna gränser, mångkultur. Mina åsikter har ändrats pga mina upplevelser”, skriver Hilda Frick på Facebook – blir attackerad och kallad för rasist av godhetsapostlar och #jagärhär som använder sig av den sedvanliga klipp och klistra-metoden i kommentarerna.

Från Hilda Fricks Facebook, läs gärna kommentarerna från vänstern.

“Åkte tunnelbana mellan Zinkensdamm – Slussen 22.30 igår. Först haltade en svensk, hemlös, kvinnlig pensionär förbi och bad vänligt om hjälp. Hon var blå runt ena ögat och gick med rullator. Det värkte i hjärtat av att se henne så utsatt och hjälplös.

Runtomkring stod tre olika gäng som högljutt pratade ett främmande språk och stirrade hånfullt på både damen som kämpade sig fram, och mig och mina lättklädda vänner som precis varit och badat. I mina tankar snurrade “kolla dem inte i ögonen, då kommer de tro att det är en invit”.

Jag var rädd och nervös hela färden. Det här är vår verklighet. Det här är en skildring av Sverige på 3 minuter. Våra äldre som byggt upp detta fantastiska land går på knäna och hamnar på gatan. Samtidigt så tar vi hit ekonomiska migranter, som inte är det minsta intresserade av att lära sig Svenska eller bidra till samhället. Vi kan inte ta hand om andra länders medborgare innan vi tar hand om våra egna! 

Har inte lyckats skaka den där obehagliga känslan från igår än. Vilket jag heller inte borde. Låt er inte bli så avtrubbade att ni inte reagerar på sånt här. Det är så fel.”

***

-Pettersson har inte mycket att tillägna, men ni som likt Magnus Betnér tycker att Sverige aldrig varit tryggare kan rösta på sjuklövern den 9 september. Ni andra får tänka till…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

33 thoughts on “Jag var rädd och nervös hela färden. Det här är vår verklighet. Det här är en skildring av Sverige på 3 minuter

 1. Ytterligare en av alla dessa tankebefriade feministfanatiker, totalt utan empatisk förmåga och ansvarskänsla för sitt folk. Först när de själva personligen konfronteras, med vad deras politiska vansinne ställt till med, börjar de oroa sig.

  Det är inte invandrarna som har förstört Sverige. Det har svenskarna gjort alldeles själva. Det är svenskar, som totalt har övergivit sin egen kultur, det är svenskar, som har förstört vartenda stadscentrum i hela landet. Det är svenskar som byggt, och bygger, gettona. Det är svenskar, drivna av marxismens, anarkismens, liberalismens och feminismens sinnessjuka idéer, som – alldeles självmant – har förstört världens bästa land.

  Det är svenskar som har grävt gravarna och som tillhandahåller spadarna. Invandrarna kommer bara att vara de, som ser till att vi hamnar i dem. Sedan kommer de att ösa jorden över oss och därefter glömma att vårt folk någonsin existerat.

  Kunskapen, om vad deras galna utlänningsimport kommer att ställa till med, har funnits i vårt land i 40 år, för den som brytt sig om att ta reda på den. Nu är helvetet över oss och troligen kommer Sverige att rasa som ett korthus inom ett decennium. Det är icke oförtjänt.

  Förakt är det minsta denna egotrippade fjolla och alla de andra tomtarna förtjänar.

 2. Det är så sjukt! Jag åkte ofta till Stockholm och Malmö förr när jag hade tid och möjlighet. Nu är det flera år sedan sist och inget och då menar jag INGET kan få mig att åka dit igen. Det är en obehaglig och förstörd miljö jag inte har minsta lust att vistas i. Tacka vet jag livet på landet. Lugnt och skönt. Ännu så länge….

  • Björn :
   Så har jag också upplevt det tidigare, tyvärr så finns det tåg, bussar och galna “kärringar” som hyser ockupanterna i sina stugor.
   Den här sommaren så är det värre än tidigare år och det är dessa afghaner och afrikaner…..det bara vimlar av dem !

 3. Det finns bara en väg att gå och det är att slänga ut det parasiterande slöddret.

 4. Sent skall syndaren vakna, men bättre sent än aldrig. Varför ondgör sig några insändare här över Hilda Fricks nya ställningstagande? Jag har träffat på personer som trots att de har gott förstånd för övrigt inte vill ge SD och de nya alternativen AFS och Medborgerlig Samling rätt i hur de ser eländet accelerar i dag? De påminner om personer som sitter fast i en religiös sekt som inte kan tänka i nyanser.

 5. En 17-åring som går från Fi till SD och inte verkar veta var hon egentligen hör hemma.
  Och vad killarna på T-banan gjorde för fel förstår jag inte, de tilltalade ju henne inte ens.

  Konstigt inlägg.

  • Att du inte förstår Mia , det förstår jag.
   Killarna kallade henne med största sannolikhet oförskämmdheter på hemspråket, för i deras ögon är en Svensk flicka en puta eller något i den stilen.

  • Mia ! Bara lugn ! Förr eller senare kommer både du och nära o kära bli drabbade !!!

  • Vill man se prov på den moderna svenska omdömeslösheten, denna särpräglat infantiliserande åkomma, skall man ta del av de medvetet provokativa och oinitierade reflektioner du envisas med
   att kontaminera det annars mycket sansade och läsvärda kommentarsfältet med.

   Du och dina gelikar, vilka i tid och otid insisterar på att tala om hat och hotsituationer, föregivna eller verkliga, borde rimligtvis inse att exemplet visar en stegrad och befogad fasa med anledning av den obehagliga närvaro dessa grupper representerar.

   Nu finns ingen tid över till feerier och sagospel – oavsett vad man anser om den massiva invasionen av falska migranter som sker på det svenska samhällets och dess samlade befolknings bekostnad.
   Vardagsterrorismen drabbar alla – utan avseende på etnicitet, politisk tillhörighet, världsuppfattning och intelligenskvot.
   Andreas.

   • Jag tyckte hon tog ett rejält hopp när hon gick från FI till SD och råkade skriva det men det får man tydligen inte, eftersom varje kommentar jag skriver synas med lupp. Jag själv har inget till övers för Fi.

    Jag åker tunnelbana nästan varje dag och det händer väl inte så mycket mer än att en överförfriskad person somnar och leds ut eller att en tiggare går genom vagnarna med sin mugg eller kanske spelar en låt.

    “En stegrad och befogad fasa”, nu får du väl ändå ge dig.

    Hon åker en 3 minuters resa omgiven av sina vänner och några killar gör det samma utan att ens tilltala henne.

    Så sluta anklaga mig i syfte att få gilla på min bekostnad.

   • Åja, i valet och kvalet mellan F! och SD hade du säkert inga problem med att välja F! trots du säger dig inte ha mycket till övers för dem.

 6. “N’être pas républicain à vingt ans est preuve d’un manque de coeur, l’être après trente ans est preuve d’un manque de tête” (François Guizot 1787 – 1874) Fritt översatt till dagens förhållanden; “Den som inte är socialist vid 20 års ålder har inget hjärta, den som inte är konservativ vid 30 års ålder har ingen hjärna”.

  De flesta människor är i grunden goda och vill hjälpa till. Jag skulle inte vilja leva i en värld där det inte är så. Men så finns det de som utnyttjar denna inneboende godhet för egen snöd vinning skull. Är man uppvuxen i en monolitisk kultur där endast en ytterst fåtal är samvetslösa avvikande som översvämmas av andra kulturer som har en annan människosyn så kan det ta tid att upptäcka det hela. Om sedan de valda representanterna och media gör allt som står i deras makt att dölja så kommer det att dröja innan man genomskådar charaden.

  Ni skulle bara veta hur vansinnig jag blir när någon säger att de själva har röstat för det. Till att börja var ingen nu levande person född när tokerierna tog fast form för nästan på året halvtannat århundrade sedan. De som var vuxna när Frankfurtskolan bildades är lätträknade. Själv har jag inget minne av när Eisenhower varnade det amerikanska folket för det militärindustriella komplexet. De mest utsatta var inte ens födda när Sveriges riksdag unisont antog mångkulturen. Jag vaknade själv upp ungefär samtidigt som Pettersson hade fått nog av refuserade insändare och startade bloggen.

  Nu har den tekniska utvecklingen fört oss till en punkt där det inte längre att utan yttersta svårighet dölja sanningen. Det blev lite dålig stämning när 57% av gymnasieeleverna i Kristianstad röstade på SD i provval. Nu kommer nog inte alla dessa att rösta på SD men vi kan ta det som intäkt att en av de mest utsatta grupperna har vaknat. Om de bara kan väcka sina föräldrar som tillhör den mest blinda åldersgruppen också.

  • Fan vet om alla människor är goda, hur många muslimska hjälporganisationer kan du räkna upp som har hjälpt kristna i nöd?

   • Jag tror att i princip alla föds som goda människor. Sedan tar kulturen överhanden ger vissa en annan människosyn som gör att de inte reservationslöst kan kallas goda. Muslimer är påbjudna att hjälpa andra muslimer och det har vi alla sett hur det kan gå. Vad jag känner till gäller inte plikten andra religioner i motsats till kristna, troende och icke-troende, som har en vilja att hjälpa andra vilket har alltför många gånger utnyttjats av mindre samvetsgranna. Därför är jag av åsikten att väst är väst och öst är öst och bör därför aldrig mötas.

 7. Låt er inte föras bak ljus….Speciellt inte inför ett val. Fake-nyheter kommer att finnas i sådana mängder,att delvis solförmörkning sker !
  Även om jag i ovanstående fall tycker den är för blåögd….och troligen författad av en liten “tösabit”.

 8. Hej. Kan någon på ett djuplodande sätt försöka förklara hur det kunde bli på detta sätt, och gärna även säga varför? Det skulle glädja mig.

 9. Det är väl bra att så många som möjligt ändrar sig före valet och framför allt delar sina åsikter i sociala medier som inte alla vågar pga åsiktskorridoren. Tyvärr är våra barn väldigt hjälntvättade idag genom skolan, jag hör det själv hemma.

 10. Detta har Hilda själv varit med och ställt till.
  Dags och bajsa när pottan är full.

  • Ja för lägg på minnet att så fort hon bara känner sig trygg kommer hon åter igen att stå med refugees welcome-plakaten och ge slängkyssar åt de nya “svenskarna” från Centralasien, mellanöstern och i synnerhet från Subsahariska Afrika.
   De har en gång valt sida och kommer aldrig att ändra sig i grund och botten, och avsett vilket så finns det ingen förlåtelse.

 11. Hilda, en svensk tjej som vågar. I Googleflödet finns också dessa ord av henne:
  “Jag har ingen aning om killarna på tunnelbanan var ekonomiska migranter. Jag säger inte att det är deras fel att äldre är hemlösa. Jag säger inte att det är deras fel att deras kultur är kvinnofientlig och omodern. Jag säger inte att alla som inte pratar svenska har en dålig kvinnosyn, inte heller att alla svenska män är perfekta. Det jag uttrycker är hur jag känner mig ledsen och arg över att vi hamnat här.”
  – Instämmer och felet är 7-klöverns även om det finns riksdagsmän som förstått vartåt det kommer att sluta om inget görs 9 september.
  Varför tveka – rösta SD.

  https://nyheteridag.se/hilda-fricksd-som-ung-kvinna-kanner-jag-mig-inte-trygg-i-dagens-sverige/

  • Mässkalle

   Jo, jag säger ALLT du säger, men jag tar bort ‘inte’ och placerar ordet där 7-klöverns fel nämns eftersom här blir man lätt förvirrad, ledsen och arg. Det är inte BARA 7-klöverns fel och i synnerhet de styrande politikernas förrädiska inställning, utan en stor del av felet och därav ansvaret faller på oss, olidligt medgörliga folket skrämda till lydnad och avstänghet av sina känslor. Rädslan för rasiststämpeln förlammar kroppen och hjärnan, vi är tysta och avtrubbade inför brutaliteten som omger oss, och det som absolut inte bör accepteras normaliseras istället.
   Vi vill, kan och måste ta den kortare och rakare vägen till en guldmedalj i stolthet och mänsklighet – såsom i sporten.

 12. Det sjuka är och dessutom bevisar mina påstående om hjärntvättning att till slut kommer det att drabba dom själva en dag !!!!

  • Det bevisar Petterssons och alla vi andras kommentarer angående hjärntvätten också Opete.

 13. Hur kan det komma sig att så många av Sveriges befolkning är så enormt dumma i huvudet så att det vore bäst att låsa in dom och frånta dom deras rätt att rösta i Sverige.
  Jag syftar på de som går omkring och hellre betalar tusenlappar för att analfabeter från Afrika skall ha det bra än att dom har möjlighet att uppsöka en läkare när dom blir sjuka, eller skicka sina barn till skolan, få tillsyn av sina äldre, ha vägar och järnvägar att åka på, kunna komma i kontakt med polis eller brandkår om det behövs.
  Förr i tiden tog man hand om sådan personer inom mentalvården, men när det blev uppenbart att hela 7-klöver hörde till den kategorin så avskaffade man mentalvården.

 14. Enligt vänstern har inte den gamla damen i tunnelbanan större rätt till Sverige än en random neger i Afrika.

  • Inte bara vänstern, alliansen har ju samma åsikter. Även SD som anser att Sverige ska vara ett invandrarland. Så tyvärr är det bara Afs som har ett tydligt återvändarprogram. Jag inte satt mig in i det, men jag tror på deras ord så här långt.

Kommentera