Stäng

Abbas Agar dömd till 18 år för mord på Nässjö Steakhouse

BROTTSLIGHET. En man i 45-årsåldern döms till 18 års fängelse för mord efter att han i början av året knivhögg en man i 25-årsåldern till döds i ett förråd på en restaurang i Nässjö. Mannen har erkänt gärningen men menar att han agerat i självförsvar. Den dömde hade hyrt ut en lägenhet till offret, vilket skulle ha orsakat bråket, skriver Sveries Radio P4 Jönköping.

Sveriges Radio är ett Public service företag som sätter trovärdigheten främst och i sitt dagliga journalistiska arbete arbetar vi på olika sätt för att leva upp till publikens förtroende. Vi är måna om att ge en bred, mångsidig och nyanserad bild, skriver SR på sin hemsida.

Abbas Agar, dömd till 18 år för mord. 

-Pettersson vill trots Sveriges Radios trovärdighet ge en litet mer nyanserad bild av vad som hände i Nässjö. Den dömde heter Abbas Agar, är född 1973, svensk medborgare med visst tolkbehov på turkiska. Förekommer tre gånger tidigare i belastningsregistret.

Den mördade hette Aghiad Altelawe.

Abbas Agar har den 10 januari 2018 på Storgatan 43 i Nässjö uppsåtligen dödat Aghiad Altelawe genom att utdela flera hugg/stick med kniv mot hans kropp.

Till följd av våldet med kniv tillfogades Aghiad Altelawe följande skador:

– sårskada på höger sida av buken, med underliggande stickkanal som gett upphov till skador på revben, höger njure, kroppspulsåder, den nedre hålvenen och bäckenmuskulatur, med efterföljande blödning till bukhålan,

– sårskada nedom vänster armhåla, med underliggande stickkanal som gett upphov till skador på revben, vänster lunga, mellangärdesmuskeln, levern, magsäcken och den nedre hålvenen, med efterföljande blödning i lungsäcken,
bukhålan och magsäcken,

– två sårskador i övergången mellan buk och bröstkorg på höger sida, med underliggande stickkanaler som gett upphov till skador på revben, mellangärdesmuskel, tunntarmen och tarmkexet,

– sårskada på vänster lår, med underliggande stickkanal som gett upphov till underliggande vävnadsskador,
– sårskada på halsen,
– sårskada på vänster arm,
– sårskada på vänster hand,
– två sårskador på bröstkorgen,
– tre sårskador på ryggen samt
– fem sårskador på sätet

Aghiad Altelawe avled på platsen en kort stund efter angreppet.

Jag är inte läkare men det ser ut som ett skapligt ”självförsvar” av Abbas Agar.

Eksjö Tingsrätt B 46-18

8 reaktioner på “Abbas Agar dömd till 18 år för mord på Nässjö Steakhouse

 1. Vad gör aset i Sverige?? Så vitt jag vet råder det inte krig i Turkiet,
  vad kommer Sverige att ha för nytta av denna figur? Absolut inget
  han kommer att bli en stor förb. kostnad bara.

 2. Ahhh, vem vet vad denna gosse har i bagaget, vem vet vad han har varit utsatt för.

  // fd. Sveriges högsta polischef.

  VAL 2018…för FÖRSTÅND !

 3. Vi och muslimerna har olika sätt att lösa konflikter.
  Vi har svenska lagen.
  Muslimerna har sharialagen/koranen!

  Skulle kanska vara rättvist att döma muslimen efter sharialagen?
  Skulle möjligen ha blivit en mindre belastn8ng på oss, skattebetalare?

  Han hade troligen fått direktbiljett till rummet med de 72 oskulderna?

 4. Att inte vår statliga kanal skriver utförligt kring dessa vardagliga brott,kan bero på de svåra namnen,som i stort alla nutida mördare döpts till och bär.
  Finns fler än jag,som har svårt att tyda dem ? ;(

 5. ”Öppna gränser” krävde Fredrik Reinfeldt! Kommer dessa politiker en dag att ställas inför rätta för landsförräderi ? Vi borde i så fall återinföra de straff vi hade på medeltiden för landsförräderi!
  EN MUSLIM FRÅN TURKIET ABBAS AGAR GÖR SOM MUSLIMER LÄRT ENLIGT KORANEN/SHARIA!!! Ska vi bli förvånade ? Eller ska vi gratulera de som förespråkar EU och ”öppna gränser” till ännu en ”lyckad” invasiv parasit?
  GRATTIS STATSMINIMINISTER STEFAN LÖVEN!!! Detta kunde lika gärna blivit en mordbrännare i stället för knivmördare, eller varför inte minister som Shakarabi?

 6. 18 år på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell, ja det låter det !
  Avräknad häktningstid och frigivning efter 2/3 av hotelltiden för som det så fint och hycklande heter, GOTT UPPFÖRANDE ska alltid nämnas för allmänheten när det talas om patetiska svenska s.k fängelsestraff vilket PK-media aldrig gör.
  Rätt ska vara rätt, är den faktiska tiden som gäller och inget annat och att ständiga permissioner ingår ska också nämnas, det går ingen större nöd på stackars missförstådda brottslingar i Sverige !

Kommentera

%d bloggare gillar detta: