Man tar sig för huvudet: Syrier reser hem på semester

INVANDRING. Ett direktflyg från Billund på centrala Jylland till Beirut har öppnats. Det finns veckovisa avgångar från juni till augusti, och kommersiella bussar transporteras från flygplatsen i Beirut till hela Syrien.

“Gäller alla syrier som har kommit till Europa”, anges det i annonsen. Flyglinjen används av syrier för att resa hem på semester.

Hur kan människor som har kommit till Danmark som flyktingar återvända till landet från vilket de flytt? Svaret är att om det är en familjeåterförening för flyktingar, kan de resa fritt till Syrien utan att det får några konsekvenser för deras vistelse. Då räknas de inte som flyktingar.

Vi talar även om familjeåterförening för “flyktingar” som inte personligen är förföljda, men som har beviljats ​​flyktingstatus på grund av det. Den allmänna situationen i landet är inte värre än det måste vara mycket säker för familjen att resa tillbaka . Annars åker ingen frivilligt hem på semester.

Detta visar hur extremt flyktingbegreppet missbrukas. Flyktingkonventionen skapades efter andra världskriget, delvis på grund av den tyska judar situationen under 30 och 40-talen när de hade svårt att fly från Nazityskland eftersom det inte fanns något land som skulle acceptera dem.

Men ingen kunde föreställa sig att judarna om de kunnat fly skulle återvända till Tyskland på semester när de fått asyl i ett säkert land. Det är en absurd tanke.

Men det är precis vad vi ser idag. Flyktingar reser tillbaka till landet de flytt ifrån för att hälsa på släkt och vänner som tydligen lever kar utan större problem.

Det är obegripligt att vi finner oss i den. Det är inget nytt. Det har pågått i åratal och politiker vet om det.

Vi måste ha ett asylstopp, personer med tillfällig flyktingstatus ska skickas hem när det löper ut, och folk som reser på semester i det land där de eller deras familjemedlemmar har flytt från, ska naturligtvis, inte tillåtas att återvända till Danmark.

Läs mer…

Tidtabell

-Pettersson säger att det är inget konstigt, från Sverige går det att resa till Syrien, Irak, Somalia och Afghanistan på semester. Många afghaner reser också till Iran där de växt upp och har sin familj. Det är ett hån mot alla riktiga flyktingar.

För en tid sedan skrev vi om ett syriskt par som åkte på bröllopsresa till Syrien. men enligt svenska myndigheter går det inte att utvisa brottslingar dit.

24 thoughts on “Man tar sig för huvudet: Syrier reser hem på semester

 1. Låt dom åka för dom kommer ju aldrig tillbaka utav den enkla anledningen att enligt dom själva så blir dom ju mördade om dom åker tillbaka.

 2. Jag skulle vilja säga att det är ett HÅN mot mig som skattebetalare, att regeringen slösar med mina pengar.
  Jag kunde tänka mig lite mer i pension än de 12 000kr/mån jag får av staten om några år. Det är innan skatt. Ungefär samma som flyktingar som är gamla får. De verkar dock få tandvård och sjukvård gratis, fast de inte arbetat och betalar in en krona till staten.
  Djävlar förrädarregering. Vi skulle inte ge dem ansvarsfrihet för att de slösar bort våra skattepengar.

 3. Deras bedrägliga betéende är så uppenbart att det, näst intill, betraktas som någon form av logik. Social-kärringarna som behandlar dessa ärenden är så pass uppfyllda av sin egen “godhet” och offerkofta-mentalitet, att de låter sig luras. Och låter sig nöjas med det, ty detta spär på “godheten” ytterligare. Ja, jisses…

 4. många av dessa ekonomiska migranter stannar hemma halvårsvis eller tom längre i hemlandet och använder sina sprillans nya NORDEA-VISA kort som tankas på varje månad av svenne kålrot, En del bygger tom hus hemmaför bidragspengarna

  • Just så fungerar det,och har gjort i årtionden med de “skyddssökanden”,som kommer från bl.a. Libanon !
   Bland dem flera tusen s.k. “Palestinier”,som lever ett behagligt liv i sina hemorter,på våra Nordiska länders bekostnad !

 5. https://imgl.krone.at/collage/post/1741818/vc0b402/white_yellow/630×356
  Bilden ovan får stå som ett annat bevis för att man tar sig för huvudet.
  Alkoholisten och EU-toppen Junkers uppträdande stupfull i samband med NATO-mötet,har fått många att begära fyllisen ska träda tillbaka.
  Bland dem som öppet fordrat detta är EU-ledamoten i EU,Harald Wilimski FPÖ.
  I Österrikes tidningar har detta sedan skandalen vädrats i pressen.
  Nu träder denne gravt sjuke Junker fram,och öppet talar om “enbart krimskrams som inte bekommer honom” ! M.a.o.en värdig representant för denna kriminella EU-församling ?

 6. När du nu åter aktualiserar detta ämne,slår du samtidigt hål på PK-organens propagandalögner. Här skrives i stort dagligen,hur farligt det är inte bara i Syrien,utan hela Orienten. inkl. Afghanistan.
  De stackars äventyrarna som parasiterar på bl.a. oss,kan enl. dem dödas !!!
  Ryssarna bombar och skjuter heter det. Dock knappast ett ord om de bombangrepp som USA,och Israel med sina raketer orsakar de kvarvarande. (dock i speciella områden)
  I Tyskland är PK-pressen fylld av tårdrypande rader p.g.a. en som alla andra 100.000-tals avslagna asylanter inte fått sin sak prövad i tillräckligt många instanser. En annan av dem som återvände,valde enl. dessa organ döden när han landat.
  Stenbock som känner en del f.d. brandmän i Berlin har fått erfara,att många av de likstycken som återstår,efter att någon har kastat sig framför S-o.U-Bahn i staden,tillhör Mohammeds skara. Detta förtiges dock i pressen.
  Alltså kan vi upplysa om,att även förtvivlade människor under “vårt” skydd väljer fridöden.

 7. Om en Polsk jude hade fått asyl i Sverige hade han knappast återvänd till Polen på semester eller till Tyskland.
  Det som också är förbluffande att många av våra Asylturister få besök av mamma eller pappa och sen åker mamma och pappa snällt tillbaks utan att riskera livet och utan att ha sökt asyl i Sverige

  • Allt är ju bara en stor löjeväckande parodi där det finns stora pengar att tjäna !

 8. Är väl inget att förvånas över, är de inte ensamma om även Afghanistan Irak och andra länder är populära semesternmål för stackars utsatta flyktingar som med stor möda och efter dramatiska strapatser lyckats ta sig till paradiset och välfärdslandet Sverige !
  Så fungerar den heliga mångkulturella migrationen som aldrig får eller ska kritiseras.

 9. Det var ju uppe tidigt till diskussion om varför de kunde åka hem. Merit Wager har outtröttligt skrivit om det. Men Svenska regeringen och myndigheter ryckte på axlarna. Någon kunde ju ha asylskäl och dessutom hade det väl blivit lugnt i just den delen av landet de åkte till.

  Jag ringde vår kommun och frågade om de fick diplomatstatus, eftersom de kunde åka tillbaka så enkelt. Det var ju inte så svarade den modiga människan. Men….. Personen fullföljde inte hela tankegången, jag fattade ju ändå.

  Det är ett folkutbyte vi ser, orkestrerat med våra politikers välsignelse. Makten över människor är tydligen berusande. Vi är spelpjäser, som folk alltid i alla tider varit för Makten.

Kommentera