Stäng

Det är okej att vara vit

RASISM. Lauren Cherie Southern, född 1995, är en kanadensisk konservativ aktivist, författare, politisk kommentator och skribent. Lauren Southern är för yttrandefrihet och mot islam, samt invandringskritisk och hon irriterar och upprör mångfaldsivrare, vänstervridna ”antirasister” och pk-etablissemanget med sin t-shirt: ”It’s okay to be white”. 

Lauren Southern blev nyligen nekad inresa till Astralien för sina åsikter. ”Om jag vore svart så skulle jag kunna känna säga att jag är stolt. Vore jag asiat skulle jag kunna känna säga att jag är stolt…men om jag är vit och säger att jag är stolt så blir media vansinniga”, säger Lauren som efter en långdragen process till slut kunde besöka Australien – där hon bar den omtalade t-shirten som kränkte och upprörde yttrandefrihetshatarna. Lauren Southern är sedan tidigare portad från Storbritannien för att hon kritiserat islam!

Daily Mail

Lauren på väg in i Australien

Trots att vita människor är en minoritet på vår jord så är det tillåtet att diskriminera vita men inga andra. Det har dock börjat dyka upp skyltar, klistermärken och affischer här och där med budskapet  ”It’s okay to be white”, de rivs dock ner eftersom de påstås vara rasistiska. Vänster går bananas och påstår att det är högerextremism att sprida ett sådant budskap. 

-Pettersson som är en stolt, vit, svensk islamofob och konservativ nationalist undrar om någon sätter upp poster med budskapet att det är okej att vara svart, brun, gul, arab, kines osv. kommer att rivas ned med samma motivering. Jag tvivlar…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

14 reaktioner på “Det är okej att vara vit

 1. Enligt FN är den vita rasen bara 7-8% av jordens befolkning, så varför skall vi bära hela mänskligheten på våra axlar?

 2. Det skulle vara kul om de icke vita bara använde produkter deras egen ras skapat och produceras. Hur skulle deras tillvaro då gestalta sig.

 3. 1968-2018 !
  Det tog bara 50 år för extremvänstern att totalt sänka Sverige kulturellt, moraliskt, etiskt och när det gäller respekt och ansvarskänsla.
  Snabbt jobbat !!!!!
  Nu kan det bara bli en vändning till ordning och reda igen.

 4. Pratade med en kvinna jag pluggade ihop med, som var från ett land där de har en ljusare brun hudfärg. Jag undrade varför det var så viktigt att de fick vara i vita länder, vad är skälet eftersom vi är rasister om vi inte gör som de vill. Men det fanns inte några sakskäl alls. Det var bara rasism och de har rätt annars är vita rasister. Det går inte att förstå logiken i det, för det finns ingen.

 5. Dessutom att vara Islamofob är nog inte korrekt ord. Ordet betyder att man har en obefogad skräck för Islam, vilket är fel. Rädslan för hämdlystna och snarstuckna dödskulter är en högst relevant rädsla för vilken människa, som helst, enligt min mening. Men jag tycker ändå att man kan använda ordet för alla vet vad det kan betyda i praktiken.

 6. Varför skulle det inte vara ok att vara vit, vilken totalt sjuk och patetiskt värld vi lever i idag, VARFÖR ?

 7. ”Fara å färde”, ring i svenska kyrkklockor.

  Höj beredskapen vid svenska gränsen.

  En vit ”OK-ejare” är lös.

  Aftonbladets ledarsida har massor av övertid att göra.

 8. Dom andra raserna ska tacka sin lyckliga stjärna över att
  den vita rasen finns, för vem har stått för merparten av
  all utveckling i världen? Det innebär inte att det inte finns
  och funnits skitstövlar bland de vita , för det gör det, men det
  finns verkligen bland dom mörkhyade med, det ser vi
  dagligen bland dom importerade som säger sig flytt krig.

  Så säg någon revolutionerande uppfinning som den svarte
  människan plockat fram???

 9. Lauren Southern ser väldigt bra ut för att vara över 1000 år gammal:-) (står i artikeln att hon är född år 995)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: