Afghansk kravmaskin, perfekt tid att kräva mer


INVANDRING. Fatemeh Khavari, anhöriginvandrare och afghanledare som representerar den grupp illegala unga ljugande män som saknar asylskäl och då och då återvänder till Iran för att hälsa på föräldrar och släkt menar  att tiden är mogen för att kräva mer. Detta sedan två tunga domstolar underkänt amnestilagen för vuxna afghanska män utan asylskäl.

-Pettersson tycker att varken Khavari eller någon annan afghan har rätt att kräva något alls. Först ska man bidra till samhället för att sedan ta emot den gästfrihet som eventuellt erbjuds.

I det är fallet så har de flesta fått avslag flera gånger för att de saknar asylskäl och ska hem, vare sig det hemmet ligger i Iran eller Afghanistan.

Twitter

Ett tips till Fatemeh med polare. Räddningstjänster runt om i landet söker frivilliga, ut och hjälp till att rädda landet i stället för att bränna ned det och våldta dess invånare.

Om Fatemeh Khavari på bloggen…

Åk hem Fatemeh, och de de ljugande männen med dig. Afghan behöver duktiga kvinnor och män.


21 responses to “Afghansk kravmaskin, perfekt tid att kräva mer

 • Ahmad Ramazani

  Många pratar om skattepengar. Vet ni att många som kommer från de länderna som offras bara för att några länder har bättre makt jobbar dubbel så mycket som er och betalar högre skatt än er?.
  Ni måste förstå lite att Sverige behöver höja invånarna i landet annars kommer Sverige aldrig bli ett starkt land. Måste alltid lyda USA och andra länder för att klara sig.
  Idag USA bestämmer över hela världen och det måste ni se om ni är åtminstone lite förståndig. Och att USA har inte egen invånare (några present ja) annars det är bara invandrare som gör landet till ett super starkt land som att Sverige är rädd för.
  Tack för all hjälp vi invandrarna har fått och att vi får av er Svenskar och Sverige. Redå för att leva och dö för Sverige. Vad som är bäst för Sverige.
  Tycker om er alla även om det blivit missförstånd hos några. Att du tänker lite annorlunda beror på vem du lyssnade på och att några invandrare som kommer till Sverige är mycket annorlunda och några procent av dem blivit påverkat av all krig och starka händelser som dem upplevt i det landet dem bodde förut.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Förutsatte att gravölet över denna högst överflödiga närvaro redan svepts. Så erinrar man sig att vi befinner oss i Kriminalparadiset Sverige, där allsköns importerade rabulister och propagandaprofiler tillåts sätta dagordningen – därav den anarkosocialistiska dystopi vi tvingas genomlida.

  För amatörskådespelaren Fatemeh Khavaris anhang och kulturmarxistiska klingklangpoesi, bevare oss väl!
  Andreas.

  Gilla

 • Gus

  Rösta SD om inte du vill att din nära och kära ska plågas av muslimerna .

  Gilla

 • Molle

  Tycker att alla som vill ha dem bör lägga minst 80% i skatt av sin inkomst.
  Har man ingen inkomst eller lever på bidrag så har man ingen talan när det gäller invällarna

  Gilla

 • Kurt

  Kan man inte sälja henne till IS som värme dyna?

  Gilla

 • Kattsand

  Jag undrar lite hur våra politiker fungerar i privatlivet: om man i privatlivet hjälpt någon och man då inte får ett tack utan bara får ett ytterligare krav om att uppfylla nästa önskemål, ser man det som självklart att uppfylla det nya önskemålet också då?

  Gilla

 • X

  Lycka till Fatemeh, SDs bästa valarbetare. Jag hoppas du syns och hörs så mycket att SD får enskild majoritet och MED kommer in i riksdagen. Kämpa på bara!

  Gilla

 • Andorrs

  Ut ur mitt land!

  Gilla

 • Saltandpepper

  Mongoloid obstinat åsna.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Respekt är inte ordet jag tänker på, när Fatemeh Khavari uttalar sig.

  Tror nog att en stor majoritet av det svenska folket tycker likadant.

  Gilla

 • Punto

  Tala med Tant Annie så hjälper hon dig.

  Gilla

  • Grune

   Hon hjälper nämligen alla analfabeter som inte vill göra rätt för sig, hon har nämligen obegränsat med pengar till just det .

   Gilla

   • Hönsmamman

    Hon bara hittar på en ny olaglig lag så att vinst blir förlust och vice versa?

    Gilla

 • Sleven

  En av dem som fått rockstjärnestatus bland en massa svenska rumpslickare.
  En av deras guldkalvar.

  Gilla

 • Björn

  Vad denna Fatemeh missar är att en stor del av riksdagen och en MAJORITET av folket inte tycker det är rätt att låta Fatemehs snyltande kompisar få en ny chans att stanna. En MAJORITET vill inte ha dem kvar här.
  Skulle även vara en önskedröm som gick i uppfyllelse om man slapp se Fatemehs uttalanden mera.

  Gilla

 • Hönsmamman

  Säg att ni är ett gäng män som vill lura till er så mycket förmåner som möjligt. Säg att ni har en kvinna som för er talan. Säg att hon snackar och babblar. Men resultaten uteblir. Det blir inte som hon säger. Hela gubbgänhet måste dra – utan att se röken av förmånerna.

  Point: hur lång tid är det kvar tills ”de ensamkommande” tappar tålamodet med henne? När inser de att hon inte alls kommer att kunna ordna just nånting åt dem? Och vad kommer de då att göra? Varför hör man bara henne? Har resten fått talförbud? Eller de kanske inte kan kommunicera på svenska?

  Vreden när de förstår att hon lurat dem så som de lurat svenska politiker.

  Annie Lööf och Maria Ferm – skämmes!!!!!!

  Gilla

 • Benke

  Använd inte mina inbetalda skattepengar. Det verkar vara vänsterfeminister som vill ha dem här. Betala för dem ni. Använd mina skattepengar till skola, vård och omsorg för SVENSKAR.

  Gilla

  • Grune

   Hon hjälper nämligen alla analfabeter som inte vill göra rätt för sig, hon har nämligen obegränsat med pengar till just det .

   Gilla

  • Grune

   Jag vill inte heller att mina skattepengar skall gå till något annat än till Svenskar, så jag hoppas att alla miljarder som går till invandringen i fortsättningen kommer ur 7-klöverns partiledares plånböcker.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: