Stäng

Afghansk kravmaskin, perfekt tid att kräva mer

INVANDRING. Fatemeh Khavari, anhöriginvandrare och afghanledare som representerar den grupp illegala unga ljugande män som saknar asylskäl och då och då återvänder till Iran för att hälsa på föräldrar och släkt menar  att tiden är mogen för att kräva mer. Detta sedan två tunga domstolar underkänt amnestilagen för vuxna afghanska män utan asylskäl.

-Pettersson tycker att varken Khavari eller någon annan afghan har rätt att kräva något alls. Först ska man bidra till samhället för att sedan ta emot den gästfrihet som eventuellt erbjuds.

I det är fallet så har de flesta fått avslag flera gånger för att de saknar asylskäl och ska hem, vare sig det hemmet ligger i Iran eller Afghanistan.

Twitter

Ett tips till Fatemeh med polare. Räddningstjänster runt om i landet söker frivilliga, ut och hjälp till att rädda landet i stället för att bränna ned det och våldta dess invånare.

Om Fatemeh Khavari på bloggen…

Åk hem Fatemeh, och de de ljugande männen med dig. Afghan behöver duktiga kvinnor och män.

21 reaktioner på “Afghansk kravmaskin, perfekt tid att kräva mer

 1. Många pratar om skattepengar. Vet ni att många som kommer från de länderna som offras bara för att några länder har bättre makt jobbar dubbel så mycket som er och betalar högre skatt än er?.
  Ni måste förstå lite att Sverige behöver höja invånarna i landet annars kommer Sverige aldrig bli ett starkt land. Måste alltid lyda USA och andra länder för att klara sig.
  Idag USA bestämmer över hela världen och det måste ni se om ni är åtminstone lite förståndig. Och att USA har inte egen invånare (några present ja) annars det är bara invandrare som gör landet till ett super starkt land som att Sverige är rädd för.
  Tack för all hjälp vi invandrarna har fått och att vi får av er Svenskar och Sverige. Redå för att leva och dö för Sverige. Vad som är bäst för Sverige.
  Tycker om er alla även om det blivit missförstånd hos några. Att du tänker lite annorlunda beror på vem du lyssnade på och att några invandrare som kommer till Sverige är mycket annorlunda och några procent av dem blivit påverkat av all krig och starka händelser som dem upplevt i det landet dem bodde förut.

 2. Förutsatte att gravölet över denna högst överflödiga närvaro redan svepts. Så erinrar man sig att vi befinner oss i Kriminalparadiset Sverige, där allsköns importerade rabulister och propagandaprofiler tillåts sätta dagordningen – därav den anarkosocialistiska dystopi vi tvingas genomlida.

  För amatörskådespelaren Fatemeh Khavaris anhang och kulturmarxistiska klingklangpoesi, bevare oss väl!
  Andreas.

 3. Tycker att alla som vill ha dem bör lägga minst 80% i skatt av sin inkomst.
  Har man ingen inkomst eller lever på bidrag så har man ingen talan när det gäller invällarna

 4. Jag undrar lite hur våra politiker fungerar i privatlivet: om man i privatlivet hjälpt någon och man då inte får ett tack utan bara får ett ytterligare krav om att uppfylla nästa önskemål, ser man det som självklart att uppfylla det nya önskemålet också då?

 5. Lycka till Fatemeh, SDs bästa valarbetare. Jag hoppas du syns och hörs så mycket att SD får enskild majoritet och MED kommer in i riksdagen. Kämpa på bara!

 6. Respekt är inte ordet jag tänker på, när Fatemeh Khavari uttalar sig.

  Tror nog att en stor majoritet av det svenska folket tycker likadant.

  1. Hon hjälper nämligen alla analfabeter som inte vill göra rätt för sig, hon har nämligen obegränsat med pengar till just det .

   1. Hon bara hittar på en ny olaglig lag så att vinst blir förlust och vice versa?

 7. En av dem som fått rockstjärnestatus bland en massa svenska rumpslickare.
  En av deras guldkalvar.

 8. Vad denna Fatemeh missar är att en stor del av riksdagen och en MAJORITET av folket inte tycker det är rätt att låta Fatemehs snyltande kompisar få en ny chans att stanna. En MAJORITET vill inte ha dem kvar här.
  Skulle även vara en önskedröm som gick i uppfyllelse om man slapp se Fatemehs uttalanden mera.

 9. Säg att ni är ett gäng män som vill lura till er så mycket förmåner som möjligt. Säg att ni har en kvinna som för er talan. Säg att hon snackar och babblar. Men resultaten uteblir. Det blir inte som hon säger. Hela gubbgänhet måste dra – utan att se röken av förmånerna.

  Point: hur lång tid är det kvar tills ”de ensamkommande” tappar tålamodet med henne? När inser de att hon inte alls kommer att kunna ordna just nånting åt dem? Och vad kommer de då att göra? Varför hör man bara henne? Har resten fått talförbud? Eller de kanske inte kan kommunicera på svenska?

  Vreden när de förstår att hon lurat dem så som de lurat svenska politiker.

  Annie Lööf och Maria Ferm – skämmes!!!!!!

 10. Använd inte mina inbetalda skattepengar. Det verkar vara vänsterfeminister som vill ha dem här. Betala för dem ni. Använd mina skattepengar till skola, vård och omsorg för SVENSKAR.

  1. Hon hjälper nämligen alla analfabeter som inte vill göra rätt för sig, hon har nämligen obegränsat med pengar till just det .

  2. Jag vill inte heller att mina skattepengar skall gå till något annat än till Svenskar, så jag hoppas att alla miljarder som går till invandringen i fortsättningen kommer ur 7-klöverns partiledares plånböcker.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: