Stäng

Frankrike – 450 radikaliserade islamister ska släppas fria till 2019

av Yves Mamou • 17 juli, 2018

 • Samma regering som vill deportera japanska investerare tog emot 100.000 migranter från Afrika söder om Sahara och Nordafrika bara år 2017 – varav de flesta varken har yrkesfärdigheter eller pengar.

 • Samma regering som vill deportera de japanska skaparna av ett spektakulärt nytt vin i Frankrike står nu i grepp att släppa en Al Qaedaterrorist från fängelset, nämligen Djamel Beghal som har kopplingar till massakern på Charlie Hebdo år 2015.
 • ”Vi fruktar ett möjligt samband mellan muslimska gäng från förorten och jihadister som snart kommer att släppas fria å ena sidan, och jihadister som kommer tillbaka från kriget i Irak å andra sidan.” – En källa som bett om att få vara anonym.

En besynnerlig historia får just nu mycket uppmärksamhet i Frankrike handlar om två japanska vinmakare som har bott i Banyuls-sur-Mer sedan 2016. Vinmakarna informerades om att de skulle behöva lämna Frankrike på grund av brist på ekonomiska resurser. Rie Shoji, 42, och Hirofumi Shoji, 38, hade kommit dit år 2011 med en idé om att bli vinmakare. Först sysslade de med jordbruksarbete och vinförsäljning i Bordeaux och Bourgogne, och studerade och tog examen i jordbrukshantering och vintillverkning. År 2016 investerade de 150 000 euro (ca 1,5 miljoner kronor) för att köpa mark. Deras plan var att producera ett naturligt, ekologiskt vin i ett område – östra Pyrenéerna – där allt arbete utförs för hand.

Läs vidare

5 reaktioner på “Frankrike – 450 radikaliserade islamister ska släppas fria till 2019

 1. Jag beklagar å alla Marine Le Pens väljare och alla andra franska kultur och etnonationalister men de övriga kan gott brinna, ingen förlust.

 2. Mardrömmar utan like. Det pågår samma idiotiska händelser i Sverige. Arbetande skötsamma familjer deporteras och outbildade kriminella mena-flyktingar packas in i landet utan villkor eller begränsningar. Det händer ideligen i Sverige och det franska exemplet på de seriösa japanska investerarna skall förstås användas, som ett ifrågasättande praktexempel på ett samhälle helt urblåst på vett och sans.

 3. Då blir det som i Vilda Västern , ”wanted dead or alive”.
  Så nu skall folket göra maktens jobb, inte nog med alla skatter…….
  dröm vidare , ni kan ta hand om mördarna själva !

  1. Tänk att få uppleva pojkdrömmen om ett Vilda Västern !
   Man får bocka och tacka alla mångkulturälskande politiker för hjälpen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: