Stäng

Det är inte vårt jobb…

SKATTER. Minns ni taxibåts-verksamheten som drevs av Sveriges statliga Kustbevakning i Medelhavet. Kustbevakningen körde migranter till från Afrika till Europa i parti och minut. Det var Sveriges sak sa politikerna och journalisterna. 

Ny låter det lite annorlunda. Sjöfartsverket köpte nya helikoptrar som varit föremål för en hel del kritik och misstanke om korruption. Till dessa helikoptrar fanns lastkrok och brandbekämpningsutrustning att köpa till men det tyckte inte Sjöfartsverket var deras sak för det kostade extra.

Inte heller försvarets helikoptrar används vid brandbekämpning.

-Pettersson konstaterar att statliga uppköpare aldrig tänker på vad som är bäst för landet, de pissar in sitt eget revir…

Twitter 

20 reaktioner på “Det är inte vårt jobb…

 1. Ja men försvarets helikoptrar står ju på marken för att personalen har semester. Som ett befäl sa i TV igår: inte kan vi kalla in personalen nu. Så kära Ryssland, vill ni anfalla Sverige så gör det på semestern. Inte kan vi kalla in soldater nu.

 2. Offentliga sektorn har väl sällan rekryterat genier.
  ”Arbetsmarknadsmässiga åtgärder”, för att påvisa hur många som arbetar och sliter¨i landet, ju…
  I den gruppen återfinner man oxå flertalet av de ”sysselsatta” Invandrarna….

  1. Det beror på vem du frågar. Frågar du en från det muslimska 7-klöver-partiet så är det utan tvekan migranterna. Frågar du en Svensk så är det absolut bränderna.

   1. Bäst att inte fråga någon ”svensk” som fram till 2014 röstat på och gett 7 klöver mandat att sänka Folkhemmet !

 3. Sverige var landet där det mesta fungerade bra. Nu kan jag inte komma på något som fungerar.

  1. Sverige var en gång ett föredöme för många länder. Nu höjs ett varningens finger om att akta er så ni inte blir lika dåliga som Sverige.

  2. Indrivning av skatter från den pursvenska befolkningen fungerar klanderfritt och kommer så att göra hur illa det än blir i vårt land.

 4. Det är väl så att de pengarna behövdes till mer behjärtans värda saker som ni vet vad.

 5. Att inte försvarets Helikopter används bero på att Personalen är på semester, så sa de i rapport idag. Kul för fienden man attackera Sverige under industrisemester. Detta land är verkligen Pajasernas förlovade land

  1. Hur många av försvarets ”bästa” som har semester? Någon som kan kolla stridsgrupp Gotland.

   1. Förr sa man att ett anfall mot Sverige skulle ske i Juli månad för då stod landet helt still, det var industrisemester!

 6. Miljöalarmisterna har ju sagt att det kommer att regna så in i helvetet och dränka hela landet under (inte att prata om havsnivåökningar) så det skulle ju ha varit rena rama galenskap att skaffa sådana redskap eller?

 7. Följer i samma infantila spår som allt annat regeringen gjort eller inte gjort Tjänstemannaansvar och ny regering, är det enda som kan få landet på rätt spår. Finns det nånting de lyckats med, jag tvivlar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: