Var är statsministern?

INRIKES. Sverige har extremtorka som innebär skogsbränder och bönder som riskerar nödslakt. LRF vädjar om regeringens hjälp. Dödsskjutningarna fortsätter, men statsministern håller sig undan, senast han hördes av var han på bröllop med Kennedy-klanen. 

-Pettersson vet att statsministrar inte jagar mördare, leder räddningsinsatser vid skogsbränder eller kan hjälpa bönderna med vatten men jag tror inte andra regeringschefer hade hållit sig undan, och det är inte första gången…

Kungen har dock uttalat sig

Vilken lirare…

Twitter

Men ok, även en statsminister har rätt till fem minuter och det kanske är tryggast att han håller sig undan…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

34 thoughts on “Var är statsministern?

 1. Ju längre bort ifrån Sverige ju bättre….gärna hos sina vänner, de skäggiga ”barnen” i Afganistan….( om det finns några kvar i Afghanistan )….men de är väl i Europa och lever det ljuva livet, med fri tillgång till allt som landet bjuder på… GRATIS BOSTAD, MAT, MÄRKESKLÄDER, MOBILTELEFONER, PENGAR, och UNGA KVINNOR/BARN!… och AMNESTI TILL ALLA AFGHANER/DESSERTÖRER!
  Sveriges sk. stadsminister säger att: Alla(h) ska med, och att vi inte bygger murar och nästan det sjukaste sjukt: DET BLIR EN VINST FÖR SAMHÄLLET 🤒🤒🤒

  VAL 2018…..för FÖRSTÅND !

 2. Mia ! Då kan man också konstatera att man måste vara hjärntvättad när man fortsätter rösta på denna odugliga statsminister med tanke på vad han presterar !!!

 3. Han är och sätter upp de utedass runt om i världen, det blir ett bra jobb för honom och de övriga sossar som inte vet vad de skall göra efter 9/9 2018

 4. När han inte är och festar med ”Klunker” är han väl någon
  annanstans i världen, Som den Världsledare han är!!!! måste
  han vara där makten finns, och som största bidragsgivare till EU
  är han fler dagar i Bryssel än hemma?

 5. Han har väl antagligen semester, även en statsminister behöver det ibland.

  Vad det gäller dödsskjutningarna så har vi ju en rikspolischef som skulle kunna uttala sig för ovanlighetens skull.

  • Mia ! Röven semester ??? Denna sämsta ledare i världs historien har haft semester i hela sitt liv i alla tider !!! Tror inte han har arbetat en enda dag !!!

   • Har varje fall varken hört någon säga eller sett att han har uträttat något !!!! Aldrig någonsin !!!!

   • Den sortens kommentarer kan man stå ut med om den som skriver är högst 14 år.

   • Nej arbetat ute i riktiga verkligheten har garanterat en klar majortet av dagens verklighetsfrämmande skolade politiker från V till SD inte gjort och dessutom bor i totalt mångkulturella fria kvarter !
    Synd att vi svenskar är så naiva konflikträdda och lättlurade om det varit tvärtom så hade inte dagens föraktfulla politiker blivit valda gång på gång och Sverige hade kanske sett annorlunda ut idag.

   • En person som arbetat som svetsare i 16 år och sedan gått vidare till andra jobb för att slutligen ha blivit vald till Sveriges statsminister har aldrig jobbat ute i riktiga verkligheten??

    Vilka har då gjort det?

 6. Lövet har kanske tagit en välbehövlig semester efter att inte ha uträttat någonting !

 7. Han kanske sitter och metar i ekan. Eller hänger han med Eliasson och Morgan, smider skumma planer hur de ska flyga hit alla afrikaner som båtledes hamnat i Barcelona, som är angelägna att få nytt boende i Sverige ….allt i största möjliga tystnad och hemlighet ! SD gäller !

 8. Vice statsminister då?
  M Wallström?
  Är hon på plats?

  Är någon ur regeringen på plats?

  Någon ur miljöpartiet med intresse för miljön?

  Reinfeldt håller sig undan för han säger att det finns inga granar som brinner i Sverige.

  Men gubben i lådan dyker upp – Dan Elaksson som nu skall se till att vi kommer att behöva importera ett antal brandvakter – minst en för varje träd i skogen – så att migrationen kan accelerera. Som Reinfeldt sa – det finns så mycket skog / jag blickar ut över / von oben menchpeerspäcktifvet. Isabella Löfven kommer aldrig att kunna uppleva en tyst skog i Sverige igen. Utbildningsväsendet i skogen? Och trollen?

  Alla troll som det snackas om. Varför värnar inte mp om dem när de riskerar att drunkna i eldhavet? Troll är väl också människor? Eller var det tvärtom?

  Kungen är som vanligt ett föredöme när det gäller att uttrycka sin omtanke om de hjältar som faktiskt agerar mot faror i vårt samhälle.

  Nu kunde det behövts 6 miljarder att använda för att rädda skog och jordbruk i hettan. I stället har politikerna sett SD som största hotet och därför toppat sin mandatperiod vid makten med den olagliga lagen som skall ge dem utan asylskäl skydd, uppehälle, allsköns diverse och fan därtill. 9 000 personer som för länge sedan borde ha börjat göra rätt för sig i sitt hemland kunde ju säga: Vi åker hem för vi förstår att ni har andra viktigare saker att använda era skattepengar till. Vi har betett oss som de idioter vi är. Men det kommer de inte att göra.
  Ca 50 dgr kvar till valet.

  • Jasså är Wallström numera vice sheriff ?
   Trodde det var den där ”trovärdiga” Lövin från lilla partiet MP, total katastrof oavsett vem.


 9. tycker inte vi skall missunna Löfven lite ledighet
  efter ett hektiskt år i maktens koridorer, trots att
  det nu brinner i knutarna…han måste ladda in-
  för kommande valspurt och väntad 4-års period

  …om det vore ngn stake i Jimmie skulle han nu
  slå Putin en signal, då om hjälp med släckning
  av de kalhyggen som nu brinner…inge fara, tror
  de nu ”sittande” skulle avböja ett dylikt bistånd
  utan ist hellre skulle föredra Sverige blir aska!
  …Ryssarna har erbjudit sig vid tidigare bränder
  att hjälpa till, men har nu antagligen lessnat på
  att erbjuda pärlor till svin?
  Ryssarna proffs på brasor i skog, skull nog med
  sina resurser släcka våra på Max 6 timmar!?

 10. Tänk på att han är egentligen svetsare och han tänker som.en svetsare Inget ont om svetsare som hålls vid sin läst o inte börjar leka statsman o stor ledare när man helt saknar förutsättningar Nå i höst får han sparken både som statsminister och partiledare Sen e de bara att ta elektroden i vackra handen o gå till sitt riktiga jobb

 11. Löfven är inte intresserad av Sverige han är bara intresserad av sig själv och hans framtid.

 12. Stackars små blinkande sorgsna ögon ! De krossar allas hjärtan. Vad vädjar de om ? Lite pepparspray kanske …….

 13. Han är nog bara intresserad när ämnet handlar om rasism,eller migration – bränder,torka,jordbruk i landet har inte prioritet.
  En riktig statsminister skulle ju ha reagerat för länge sedan.

Kommentera