Stäng

Dags att bygga landet

Jag är en god människa, och är således väldigt glad för syrierna del.
Det är lätt att sätta sig in i syriernas glädje och lycka över att näst intill hela deras hemland nu är säkert. Nu är det äntligen dags för gästerna att resa hem för att sätta igång med uppbyggnaden av landet de en gång lämnade för att temporärt besöka oss. Grattis syrier, och trevlig resa hem!

Alternativ för Sverige skriver:

USA och Ryssland uppger nu att 90 % av Syrien är säkrat. Sedan det syriska inbördeskrigets utbrott 2011 har över 150 000 syrier kommit till Sverige. Det är nu dags för dem att åka hem.
Beställ valsedlar gratis här: https://alternativforsverige.se/val/ 

21 reaktioner på “Dags att bygga landet

 1. ”Poliser på var sin sida när kriminella skulle göra upp”

  Publicerad 28 mar 2008

  Kriminella hade med sig var sin polischef på spektakulärt möte

  Polischefen skulle anlitas för att – mot betalning och via sina kontakter i den undre världen – plantera narkotika hos några besvärliga fordringsägare.
  Han agerade dessutom säkerhetskonsult och hotade fordringsägarna med skatteproblem.
  Ett osannolikt möte sommaren 2005 skulle dock sätta oväntade käppar i hjulet för polischefen Tage Åström.

  Vid ena bordet sitter den man som enligt den tyska polisens telefonavlyssning skulle betala polischefen Tage Åström 200 000 kronor för att plantera narkotika hos två restaurang-ägare som hade fordringar på mannen.
  Mitt emot honom sitter de två stockholmskrögare som skulle utsättas för narkotikaplanteringen.
  Två dagar tidigare hade de tre männen träffats på Royal Viking, även då fanns polischefen Tage Åström med.
  Enligt restaurangägarna hotade Åström under det första mötet med att deras restauranger skulle få skatteproblem.
  Tage Åström följer även med på det nya mötet den 7 juli 2005, som den här gången hålls på restaurang Amaranten på Kungsholmsgatan i Stockholm.
  Vad han inte vet är att de två restaurangägarna – som för övrigt misstänks för samröre med den irländska terroristorganisationen IRA – också har med sig en ”egen” kriminalinspektör.
  Så kommer det sig att polischef Tage Åström och kriminalinspektören – som båda har jobbat mot organiserad brottslighet – blir sittande vid ett eget bord på restaurangen, medan de tre brottsmisstänkta männen samtalar vid ett annat.

  Under det osannolika mötet på restaurang Amaranten deltar alltså två polischefer på var sin sida i något som i det närmaste får betecknas som en uppgörelse i den undre världen.
  I efterhand visar det sig att polischefen Tage Åströms uppdragsgivare – samt den polisinformatör som var kontaktperson mellan Åström och uppdragsgivaren – var involverade i grov ekonomisk brottslighet.
  Polisinformatören är redan dömd till 2,5 års fängelse för svindleri, medan det just nu pågår en förundersökning mot Tage Åströms uppdragsgivare för att via sitt svenska bolag Scandinavian Net Logistics (Netlog) ha tvättat pokermiljoner från USA.
  Våren 2006 slog Ekobrottsmyndigheten till mot kontoret på Kungsgatan i centrala Stockholm och kort därefter begärdes bolaget i konkurs, skrev tidningen Affärsvärlden i november i fjol.

  Kriminalinspektören som följde med de två restaurangägarna påstod, enligt förhören med Tage Åström, att hans son spelade fotboll i samma lag som en av stockholmskrögarna.
  En av restaurangägarna har enligt Expressen dömts för en rad grova brott och varit djupt inblandad i narkotika- och vapensmuggling.
  Kriminalinspektören vid polischef Tage Åströms bord är tidigare dömd för tjänstefel, skrev Expressen i november i fjol. I mars 2003 hämtade han nämligen ut en av den utpekade gangsterledaren Milan Sevos närmaste män från Kronobergshäktet, där han satt häktad för grovt vapenbrott och inte fick ha någon kontakt med omvärlden. I bil åkte de sedan och träffade två yrkeskriminella som står Milan Sevo nära.
  Polis och åklagare har hela tiden varit övertygade om att han fått betalt för att hjälpa den grova organiserande brottsligheten med olika tjänster, skrev Expressen, som också berättade att kriminalinspektören misstänks ha släppt ut en mördare från häktet för att träffa sina kamrater så att de kunde ta hand om bytet från ett av Sveriges mest spektakulära rån – Arlandarånet i juli 2002 ,där rånarna kom över 44 miljoner kronor i kontanter.

 2. Det behövs nog lite kraftfull övertalning eller ekonomiska incitament för att detta ska ske. En nertrappning av bidrag och stöd, -25% första månaden, ytterligare -25% andra månaden, sedan internering i ett läger med en meny bestående av ärtsoppa med fläsk, rotmos med fläsklägg och bruna bönor med fläsk som enda alternativ och naturligtvis inga bidrag.

  1. Alla ska med !
   Tyvärr åker nog inte många, varför resa sig från det svenska smörgåsbordet och sätta sig vid ett tomt bord när man inte behöver ? Sveriges inbjudna gäster blir naturligtvis kvar och åtnjuter svensk världsberömd välfärd.

 3. Då får de börjar arbeta, och de orkar man inte när man sugit på karamellen bekostad av Sveriges etniska skattebetalande arbetare. Leva på andra och dessutom, stjäla, bränna hus o skolor, mörda, skjuta och gruppvåldta flickor o kvinnor.
  Detta är helt ok för sossepartiet, knaspartiet MP och resten av 7-klövern. De vill ha in ännu flera. Skall vi införa ättestupan, blir 70 år en bra ålder på etniska svenskar – vad säger ni PK folket, blir det bra så.

 4. Varför Sverige inte har egna vattenbombar plan beror på att Svenska staten inte har ett enda öre i kassan.

 5. Är muslimerna/ISIS utrotade ur Syrien nu?

  Hoppas att utrotningen inte blir så dramatisk i Sverige!
  Dock en potentiell föreliggande risk.
  Enligt uppgift gör SÄPO fortlöpande analyser.

  Hotet och risken bör minska efter valet.
  Vi kan alla ge vårt bidrag till att minska hotet.
  =>Rösta på SD!

 6. Vem tror på något återvändande från paradiset Sverige till ett ödelagt Syrien ?

 7. Den här sommaren är i alla fall den första sedan minst 30 år tillbaka som jag har sluppit att se svenska kärringar och gubbar som ler ”hult” åt alla svarta och bruna barn med föräldrar.
  Svenskarna är urtrötta på att betala för detta elände.
  Tyvärr så vaknar svensken / svenskan alltför sent !

 8. Och de kriminella Afghanerna måste resa tillbaka till Iran/Afghanistan här vill vi inte ha dessa mordbrännare och tjyvar!

  1. Men för att bygga något krävs IQ + utbildning och inte minst erfarenhet, – Einstein sa att erfarenhet är kunskap, resten är bara information! TYVÄRR har väl dessa invasiva muslimska avarter aldrig byggt något, utom KAOS OCH JÄVELSKAP!!!

 9. Det är märkligt att det bara är de som kommit på senare tid som ska hem. Det finns åtskilliga som jag inte kan med, men som dominerar i debatter och klappa på huvudet av högern och Sverige – vänner. Jag har varit med så länge och det är en sorg att se vilket beteende de har när man väl skrapar på ytan. De använder Sverige som plattform för egen politik. Då menar jag inte bara Özz Nujen, det finns många fler som är riktigt märkliga. De anser att Sverige ska lösa alla problem, både med sig själva och hemlandet. Det är bedrövligt så vi hanteras i detta land!

  Nej, det har gått totalt snett i landet och det skulle ha börjat tidigare, att skicka hem folk. Sätta stopp för olika tendenser etc etc.

  1. Han kan väl ordna med regndans eller något käckt armband? Det är ju den nivån karln är på. Så nu ska han förstöra en myndighet till, och i dessa kristider. Det kommer aldrig att gå väl!

   1. Regndans var det första jag tänkte på när jag hört hans önskan i radio! 🙂

   2. Dan Eliasson förstörde alla myndigheter där han var general direktör: Migrationsverket, Försäkringskassan, Polisen och nu senast MSB. Vad blir det näst ?

   1. Jag kan berätta en riktigt otäck historia från Europa någonstans, för ett antal år sedan. En muslim satte eld på sin kvinna för att straffa henne för brott mot hedersnormen de har. Hon sprang ut, och råkade orsaka en omfattande skogsbrand.

    Det är en sann historia, tror det var Spanien eller Italien, som hade en enorm torka det året.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: