Stäng

Partierna som slåss om din röst

VALET 2018. -Pettersson ser bland kommentarerna på bloggen att det råder delade meningar om vilket parti som är bäst att rösta på vid valet den 9 september 2018 och det är som det ska vara. Alla kan inte tycka lika. 

Jag har dock valt att plocka bort ett sjudelat parti. Jag anser inte att det är något alternativ, de har styrt i alla år och de senaste 40 åren har de misslyckats totalt, trots att de den senaste tiden erkänner sitt misslyckande så går deras politik ut på mer av samma som de redan provat. Dessutom är de djupt odemokratiska och vill inte släppa in andra partier i maktens boningar oavsett hur medborgarna röstar.

Ett sjudelat parti, de vill försöka med mer av samma som de provat i 40 år.

Kvar är då nedanstående partier. Problemet är att om vi lägger för många röster på för många partier får det sju-delade odemokratiska partiet behålla makten…

Allianspartiet/Medborgarens röst
Alternativ för Sverige
Direktdemokraterna
Djurens parti
Enhet
Europeiska Arbetarpartiet-EAP
Feministiskt initiativ
Frihetspartiet
Högerpartiet de konservativa
Junilistan
Klassiskt liberala partiet
Kommunistiska Partiet
Kristna Värdepartiet
Landsbygdspartiet Oberoende
LOTTOKRATIN
Medborgerlig Samling
Mosebackedemokraterna
Nordiska motståndsrörelsen
Norrländska Samlingspartiet
Piratpartiet
Rättvisepartiet Socialisterna
Sjöbopartiet
Skånepartiet
Sociala Partiet (SP)
Socialistiska Partiet
SPI Välfärden
Spritpartiet
Svenska Förnufts Partiet (SFP)
Sverigedemokraterna – Trygghet & Tradition
TRYGGHETSPARTIET
Vägvalet

Källa: Valmyndigheten.

Hur som helst, det är ingen brist på mångfald bland de som vill in i Riksdagen.

***

– Pettersson är inte med i något parti eller politiskt aktiv mer än på och med bloggen. Som konservativ nationalist med en grundinställning att samhällsförändringar ska ske så långsamt och försiktigt att man inte råkar slå sönder något som fungerar väl. En så dramatisk demografisk förändring som dagens invandring till Sverige innebär är allt annat än långsam och försiktig, och det vi råkar slå sönder på vägen kan visa sig omöjligt att reparera i efterhand…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480

17 reaktioner på “Partierna som slåss om din röst

 1. Det hade varit tacksamt ifall han hade kunnat förklara hur
  han kommit fram till att tiousen tals arbetsbefriade bidragstagare
  är orsak till Sveriges starka ekonomi? (som inte alls är så stark)

 2. En idiot brukar kategoriseras som en person som provar en sak på samma sätt om och om igen med samma misslyckade resultat.
  Om man inte tillhör den kategorin så röstar man givetvis inte på något parti i 7klövern. Det misslyckade resultatet har vi lidit tillräckligt av så därför är ju SD enda alternativet.

 3. Den s.k. socialistiska blandekonomin och de värderingar som ligger bakom, knakar i fogarna.
  Jag vill ha ett samhälle som kan garantera att de infödda och de som betalar för kalaset en trygg framtid.
  Vi kan inte fortsätta bygga ett land där höjda skatter är svaret på allt . Mycket måste komma från ökad tillväxt, vilket inte sker idag.

  Att importera mestadels män som inte ens asylstatus och som inte ens har en tillstymmelse till den utbildning som sägs utgöra vår framtid, det är idioti.
  Dem som behöver nån att hjälpa kan ju lägga sin energi på äldre och sjuka. Dem som vill ha en sängkompis eller billig arbetskraft får gärna flytta till länder där inte samhället måste betala för nöjet.

  Det finns en uppgivenhet bland sjuklövern där det enda som de åstadkommer är fjantiga förslag om språkintroduktion m.m.
  Facit är att de flesta av dem är en ren förlustaffär, så det är en återvändsgränd.
  Då återstår bara att stoppa invandringen och sanera ekonomin så att pengarna räcker till de som redan bor här.

  1. Danne,det tragiska är att den sanningen tenderar att stannar här hos oss som vet och tycker likadant…Utmaningen är att säga det till pkpersoner utan att bli kallad nazist och rasist som jag blev senast igår av min moster som är socialdemokrat..
   Därför måste vi börja tala med klarspråk vilka är de verkliga rasister..

 4. Plikten mot och för Folkhemmet bästa blir utan tvekan en röst på AFS i September !

 5. Som gammal moderatröstare kan jag inte fatta att jag blev förd bakom ljuset.

  Reinfelt och Borg nästan skänkte bort försvaret av Gotland, stor del av svenska försvaret, hela livsmedelsreserven i Sverige, nästan hela oljereserven, alla flygplanen som var byggda för att vattenbomba, stängde ner värnplikten och naturligtvis mer som vi i ”folket” inte vet om.

  De fick ju en massa guldstjärnor i marginalen för att de (skenbart) fick till en god ekonomi för Sverige. = Naturligtvis om man gör sig av med allt som kostar pengar!
  Det fattar t.o.m. jag nu trots att jag inte är ekonom.

  Nu kommer SD att tvingas att få svenska folket att offra sig för att köpa tillbaks allt det som ”Nya Moderaterna” skänkte bort.

  => En mycket tung uppgift – men nödvändig för vårt fosterlands fortlevnad.

  Vi måste ge SD och Åkesson mandat att återställa ruinen, Sverige, till den fina byggnad den var innan Nya Moderaterna raserade byggnaden.

  Gör din tjänst och plikt mot Sverige – rösta på SD!

  1. En till lurad moderatväljare här. Men jag har inte gett upp hoppet om en ordentlig högerregering än – jag röstar MED!

 6. Jag har redan bestämt mig. För min del så är det så att jag är för demokrati och därför röstar jag på det enda demokratiska partiet i riksdagen, nämligen SD.

 7. Akilov är ju småbrottsling jämfört med riksdagspartierna (4 svenskar tar självmord varje dag och 104 ensamkommande kom in här per dag år 2015)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: