Stäng

Vänstern erkänner att de är extremister, vill inte ha lagstiftning mot rasism

VÄNSTEREXTREMISM. Regeringen vill införa ett förbud mot rasistiska och extremistiska organisationer för att få bort mupparna i Nordiska motståndsrörelsen från gatorna. Det gör dock extremvänstern och den kommunistiska tidningen Flamman orolig

”Ett förbud mot extremistiska organisationer riskerar i slutändan att drabba en växande vänster som hotar status quo.”

”En vänster som vill vinna långsiktiga segrar kan aldrig förlita sig på lagstiftning. Vi måste komma ihåg att för att skapa ett bättre samhälle behöver vi organisera oss och vinna materiella segrar. Med detta med oss förstår vi att ett förbud mot nazistiska organisationer inte kommer att fungera. Det är inte så vi motar bort rasismen eller nazismen, utan vi gör det genom att praktisk motarbeta deras organisering. I det långa loppet är ett socialistiskt samhälle den enda lösningen. Ett förbud mot extremistiska organisationer riskerar i slutändan att drabba en växande vänster som hotar status quo. Kravet på att förbjuda nazism är inte offensivt utan visar snarare på en vänster som inte tror att den kan vinna.”

När till och med vänsterextrema tidningen Flamman ser problem med en sådan lag så bör verkligen alla larmklockor börja ringa i skallarna på Löfven och kompani.

-Pettersson läser ”En vänster som vill vinna långsiktiga segrar kan aldrig förlita sig på lagstiftning”. Tydligare kan det knappast sägas att vänstern är beredda att ta till våld för att ta makten…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

17 reaktioner på “Vänstern erkänner att de är extremister, vill inte ha lagstiftning mot rasism

 1. Man får väl gå tillbaks till tiden när pesten härjade landet för att
  hitta något som är lika skadligt som 68 vänsterns härjningar, må
  dom få en mycket svår ålderdom!

 2. Vad sägs om SVTs kulturnyheterna.
  Hjälper vänsterns tidning ETC med att föra ut om att samla in och stödja med mera pengar.

  ”ETC ber läsare om donationer för att rädda tidningen.”

  Jenny ringer och frågar deras kulturchef om det är SVTs uppgift med att hjälpa ETC att samla in ytterligare mera pengar för att klara deras presstöd.
  Vilket nyhetsvärde det ligger i om att det skall samlas in mera pengar till en tidning som inte själva klarar sin ekonomi..
  Som har fått ett betalningsföreläggande om lite drygt 8 miljoner kronor för 2017.
  Att gå ut med och hjälpa till åt t.ex. Fria Tider – Nya Tider . Samhällsnytt var inte att tänka på.

  ”SKANDAL – SVTs insamlingstöd för ETC redaktionen”

  1. Och enligt jeppen på Aftonbladet är inte svensk public service vänster.
   Jag skrattar, men inte hjärtligt.

  1. Flammans upplaga skrämmer ingen, men den berömda svansen är större. Inget är dock farligare än islam.

 3. Det är eller borde vara svårt att dra gränsen till vad som är acceptabelt i frågan om vad som är för extremt. På sätt och vis balanserar väl vänstern och högern upp varandra, dock är det väldigt tokigt med våld och att regeringen eventuellt sanktionerar den ena sidan.
  Jag tror också att det som tog luften ur IRA var USAs krig mot terrorismen så det är svåra gränsdragningar för vissa ibland.

 4. Hahaha var det inte det jag trodde
  Kommunister och nazister samma sida av myntet,
  Och Socialdemokrater den lite mer salongsfäiga delen av myntet, kanten kanske, den som håller ihop eländet.
  Samma skrot och korn.
  Måtte vi bli av med dessa dilitanter vid höstens val.

 5. Har lyssnat på nationalekonom Hans Jensevik del 2, han har Sveriges finanser helt klart för sig, redovisar i länken de fakta som finns och vad som kan hända, inte bara kan hända utan som troligtvis kommer att hända, tänk tillbaka på 90-talskrisen och då hade vi inte denna okontrollerade invandring.
  Han är så intressant och kunnig och jag förstår inte varför klippet inte har fler som har lyssnat, sprid hans kunskap !
  Tänk om hans kunskap hade använts i Sveriges lands intresse……….vi borde ha experter och inte politiker vid makten !!

  1. Håller med. Politik är är alldeles för allvarligt för att skötas av politikerna.

 6. Det finns inget hållbart samhälle baserat på socialism och har heller aldrig funnits. Endast elände och förtryck.

  1. När du skriver detta instämmer jag helt..Satt här och knappade på mina Satellit-kanaler,och fick in Kuba som just nu ”firar sitt 60-års jubileum av kommuniststyret”…. 🙁
   Stenbock besökte år 1959 Havanna,och gamla minnen kommer mig nu till livs.På det fartyg jag mönstrat fanns en gammal sjöbjörn som gav mig goda råd inför besöket.Detta lydde,låt skägget växa och sök se ut som Walter Ulbricht (DDR),så får du allt gratis på barerna !
   Gjorde försöket och döm om min förvåning,alla klappade mig på axeln och utropade ”Companjero”. Har efter det och senare,adrig
   mer varit vare sig förtjust i Rum,eller deras socialism !

 7. Skulle tro att den våldsbejakande extremvänstern sätts på undantag när det gäller ett ev förbud eftersom extremvänstern inte är kritisk till den mindre lyckade svenska massinvandringspolitiken och då klassas de ju inte som farliga i det vänsterliberala flumSverige !
  Det är nog bara den odemokratiska extremhögern som regeringen och andra partier riksdagen vill förbjuda, den vidriga ideologin kommunismen näms ju exempelvis aldrig i sammanhanget.
  Cebsuren breder snabbt ut sig i det forna demokratiska Folkhemmet !!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: