Stäng

20 reaktioner på “Vädret varierar

 1. Kollade just lite på nyheterna. Enl. forskarna blir det nu allt vanligare att isberg bryter sig loss från glaciärer… Vilken kioskvältare. Man tar sig för pannan.

 2. Du Isabella Lövin i Miljöpartiet som vet så mycket – Hur ska jag skydda mig mot att kontinentalplattor kolliderar, stora meteorer, vulkanutbrott. Ska jag äta mera havregrynsgröt?

 3. Mia säger att vi stoppar huvudet i sanden.
  Jag har lagt märke till att när man debatterar med en röding eller en multikultiförespråkare av vilken politisk färg det än nu må vara så vänder de bort huvudet och håller tyst, låtsas inte höra eller se, när saker och ting blir obekväma.

 4. Inte bara vädret varierar, SD tycks alltmer byta fot för att bli ett accepterat parti, nu senast godkänner man homoadoptioner och före det så släppte man kravet i alla fall petade ner kravet om ett Swexit långt ner i partiprogrammet, vad kommer härnäst för eftergifter för att få leka i sandlådan och känna maktens sötma ?
  Idag en 7 klöver efter 9/9 kanske en 8 klöver i riksdagen.

 5. Det handlar inte om lilla miljöpartiet utan vad forskare över hela världen kommit fram till och är mycket eniga om.

  Värmen vi har just nu är väder, men man känner ju litet av en föraning vad som vänta i framtidenr under dessa heta dagar, gula gräsmattor, skogar som brinner och vatten som börjar ta slut.

  Och bönderna gråter.

  1. Jag är kritisk, har du belägg för det du skriver, källor, namn för det jag har uppfattat ligger vi inom den ”normala” svängningarna som existerar inom klimatet. På 70-talet var det hötom att oljan skulle tryta, sen kom ozonskiktet osv

  2. Riktiga forskning ägnar sig åt fakta. Politiska sändebud ägnar sig åt förvanskning och lögner. Du Mia, vet inte skillnaden …

  3. Nog finns det bönder som gråter pga. torkan. Med all rätt. Men framför allt gråter dom, året runt, pga. det gigantiska sveket av stureplans-centern och södermalms-MP. Mjölkpriserna är ett enkelt exempel på ett stort svek som, utan allt för stora ansträngningar, bordet kunna lösts. Det finns massor av exempel på kontraproduktiva stollerier från deras sida : Flygskatten, Bränsleskatten, Utsläppsrätter, som bara flyttar problemen samtidigt som svenskt näringsliv utarmas till ingen nytta. Många av dessa muppar är ju emot konsumtion av kött. Men hur ska då dessa enorma fält av eko-vegetarisk produktion gödslas, om vi varken får föda upp kor, hästar, grisar, höns, etc. (Får och getter har nog dispens, pga. muhammed).

  4. Jag tycker att ni som väljer att stoppa huvudet i sanden ska ta reda litet på egen hand, det finns mycket att läsa i detta ämne.

   Att bara ha en uppfattning av politiska skäl och rätta sig efter vad den egna gruppen anser duger inte, det är vetenskap ni ska gå efter.

   1. Läs då ”Center for Immigration Studies” från USA som redan 2008 visade att immigranter i USA medförde 4 (fyra!) gånger så höga utsläpp av växthusgaser, som de gjorde i sina tidigare hemländer.
    Samma sak – eller värre – gäller säkert s.k. nyanlända i Sverige, så det allra bästa är att stoppa invandringen från dessa länder och i stället hjälpa dem på plats!

   2. Att bara ha en uppfattning av politiska skäl och rätta sig efter vad den egna gruppen anser duger inte, det är vetenskap ni ska gå efter.

    Om du fäller en sådan här typ av kommentar, borde du då inte först se till att du själv följer detta ’råd’ …? [ret] Snacka om att skjuta sig själv i båda fötterna …

  5. Vad snackar du för skit, det har alltid varit olika klimat i Sverige.
   Ni reaktionärer bara anspelar på rädsla och vill sprida fördomar.

  6. Vilket trams och tjat om väder vind och klimat, det blir som det blir i framtiden, antingen får miljöaktivisterna rätt eller så får tvivlarna rätt ingen av grupperna kommer att göra ett dyft i verkligheten utan bara fortsätta att tjaffsa det är till sist ändå pengar och vinster som styr allting på jorden !
   Hur svårt ska det vara att begripa det ?

 6. Och så har det förmodligen alltid varit, ända tills Miljöpartiet
  och dess experter tror sig om att det är nya fenomen som inträffar?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: