Stäng

Utvisa alla utlänningar som begår grova brott

BROTTSLIGHET. Det grova våldet fortsätter att öka. Detta är en mycket bekymrande utveckling. Rapporter om skottlossning, brutal misshandel och överfallsvåldtäkter har blivit ett normalt inslag i nyhetsrapporteringen runt om i Sverige. Otryggheten breder ut sig, både bland män och bland kvinnor, skriver Jimmie Åkesson, SD, i Aftonbladet i mars 2018. 

Vi vet att en stor del av denna brottslighet är importerad. Den är en konsekvens av den ansvarslösa invandringspolitik som de andra partierna drivit under många år. Massinvandringen har gjort Sverige otryggt.

Att vända den här utvecklingen kommer att ta lång tid och det kommer att kräva en bred uppsättning åtgärder, inte bara polisiärt utan också socialt och förebyggande. Vi har en lång väg framför oss om vi vill återskapa det trygga samhälle vi en gång hade.

Ett avgörande steg i riktningen mot ett tryggare Sverige är att vi måste sätta stopp för utländska brottslingars möjlighet att stanna i landet.

I dag är det tyvärr så att av de utländska medborgare som döms för våldtäkt slipper fyra av fem utvisning. Samma sak gäller för nästan hälften av utländska mördare. Skälet är ofta att de anses ha anknytning till Sverige.

Vi fäster i dag allt för stor vikt vid gärningsmännens perspektiv men glömmer ofta offren och deras anhöriga. Det är den som drabbats av brott som ska få samhällets stöd. Det är rättssamhällets ansvar att se till att brottsoffer får upprättelse.

Den som blivit utsatt för ett grovt brott ska inte behöva riskera att springa på sin gärningsman på gatan bara några månader senare. 

Tiden då utländska våldtäktsmän och våldsbrottslingar tillåts stanna i Sverige måste få ett slut. Vi kräver att i varje fall där en utländsk medborgare fälls för grova vålds- eller sexualbrott ska förutom fängelsestraff också livstids utvisning utdömas och verkställas.

I de fall där utvisning försvåras av mottagarlandet är vi beredda att utöva starka påtryckningar i form av sanktioner, frysta tillgångar och indraget bistånd.

Om det finns internationella konventioner som hindrar att vi utvisar utländska mördare och våldtäktsmän måste dessa omförhandlas. Om det visar sig omöjligt är vi beredda att bortse från dem.

Jag är övertygad om att detta ligger i linje med den allmänna rättsuppfattningen. Vårt gemensamma samvete kräver att vi vidtar verkningsfulla åtgärder för att skydda oskyldiga medborgare och sätta stopp för det brutala våldets framfart i vårt land. 

Jimmie Åkesson, partiledare (SD)

-Petternson säger att mycket mer behöver inte sägas, men tror ni att samma politik som sjuklövern kärt med de senaste 40 åren är bättre ska ni inte rösta på SD och Åkesson…

18 reaktioner på “Utvisa alla utlänningar som begår grova brott

 1. Utvisa alla kriminella ?
  Men då blir det ju knappt någon icke svensk kvar i landet, hur ska Sverige då överleva som nation vad händer med pensionerna om räddarna inte finns kvar ?
  Hemska tanke, vad säger och tycker Annie skon Lööf om detta ?

 2. http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2018/07/osman_nikola-324×235.jpg
  På bilden ovan ser vi en annan berikare som tyska rättsväsendet ansåg, borde få ännu ”en chans”. Efter otal brott med sin kniv ansågs dessa inte nog,för ett rättmässigt straff.
  Nu tackade denne 22-årige turk denna dom med att ge sig iväg till sin försmådda kära Nicole. Med en förskärare slaktade han henne utanför hennes bostad. Undrar vad dumstolen denna gång dömer ut för ”straff” ?

  1. Hur många offer skall vi läsa om innan massmedia varnar flickor / kvinnor för att beblanda sig med dessa icke västerländska våldsverkare ?


 3. till grova brott borde då allt från att spotta
  på Svensk jord räknas!
  …bra belöning, i form av skottpengar till
  de som tar sina kriminella landsmän av
  daga…Inte som idag, bestraffa dessa
  med dyr och kostsam vård

 4. Jo så gjorde Tysklands nye inrikesminister Seehofer när han fick kännedom om,att en av Bin Ladens livvakter levde som parasit i landet. Tunisiern skickades därför omgående till sitt hemland.
  Då ingrep ”den korrekta tyska lagen” och en domstol beslutade,att detta var inte lagligt.Samt att guldklimpen skulle hämtas tillbaka till sina tyska sponsorer. Vilken väntas ske inom några dagar !!
  Tala om en upp och nervänd värld.

 5. TACK och LOV för att VI har JIMMIE ÅKESSON som är den enda med intelligens och FÖRNUFT bland politiker i SVERIGE idag! Det är väl SJÄLVKLART att en migrant som kommer till Sverige och gör brott – INTE SKA FÅ STANNA i LANDET! Hur svårt kan de va???

 6. Det är skribenten som står för åsikterna, inte Aftonbladet?

  Då uppstår ju frågan, tycker Aftonbladet annorlunda om det
  som Jimmie skriver?? Eftersom ni så nogsamt påpekar att
  det är skribentens ord?????

  1. A.Lindberg, D.Swedin, L.Mellin och J.Sima . Jag tror det räcker som svar åt min herre

 7. Enligt regeringen är vi tvingade att följa internationella konventioner. Dock är de flesta utan sanktioner och även om det skulle finnas sanktioner är Sverige en substantiell bidragsgivare så att FN och EU skulle utesluta oss finns inte på kartan. Vi hystar in motsvarande 1% av BNP till dessa två.

  Till att börja med bör vi återställa ämbetsmannaansvaret och regeringsformens möjlighet att frånta utlänningars svenska medborgarskap. Nästa steg är att återkalla uppehållstillstånd och medborgarskap för dem som inte uppfyllt lagens krav på att göra sin identitet sannolik. Efter det lagför vi tjänstemännen som inte följt lagen.

  1. Ja det är konstigt det där med utländska konventioner,
   hur noga det är att följa dem, alla utom en , nämligen
   Dublinkonfördraget, den att man ska fly till närmsta
   säkra land, den går det bra att inte lotsas om.
   Hade dom tillämpat den hade vi inte haft dessa horder
   som vällt in i landet!
   Så gör ju naturligtvis dom som flyr, i den mån dom ens gör
   det, merparten blir kvar i flyktinglägren, däremot ser välfärdssnyltaren sin chance att komma till gratislandet!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: