Stäng

Muslimer hotar judar, yttrandefriheten och SVT. Media är tysta

ISLAM. För några dagar sedan publicerade SVT Opinion en artikel med rubriken ”Nazismen är inte det största hotet mot judar” och var en reaktion på Annie Lööfs (C) tal i Almedalen.

Artikeln var skriven av en person från Judiska församlingen i Stockholm och pekade i stället för nazister ut ”det djupt indoktrinerade hatet från en grupp muslimer” som det största hotet.

SVT Opinion tvingades dock avpublicera artikeln efter att skribenten och dennes familj utsatts för hot från den utpekade gruppen, den finns dock att läsa nedan.

Svaret från SVT på en borttagna artikeln…

Bilder från Samnytt…

-Pettersson undrar naturligtvis varför SVT, Sveriges Radio, Aftonbladet, DN, Expressen, SvD och de andra ”seriösa” medierna inte rapporterar om hotet från muslimer mot judar och demokratin.

Jag är övertygad om att hade hoten kommit från mupparna i Nordiska motståndsrörelsen eller någon annan nazistisk organisation då hade det varit första nyhet i alla medier.

Nu står justitieminister Morgan Johansson (S) i TV och talat om det nazistiska hotet och om förbud mot NMR och rasistiska organisationer men inget om det muslimska hotet eller förbud mot dem.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

Nu bekräftas i stället att det är muslimerna som är hotet och medierna samt politikerna kryper för de fridlysta muslimerna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

***

Mona Walter om SVT, år 2015: ”Jag är häpen. Dom klippte bort hoten journalisten och jag fick. Dom tog inte med att gruppen av muslimer tvingade fotografen att stänga av kameran. Inte heller tog dom med vandaliseringen av SVT:s bil och att vi springande fick gömma oss i bilen för att inte få stryk.”

19 reaktioner på “Muslimer hotar judar, yttrandefriheten och SVT. Media är tysta

 1. Jag tror inte de vågar. Det är så enkelt.
  Nassar vågar de hänga ut för att de vet att det är riskfritt.

 2. Vad finns det för rationell anledning att tillåta människor att komma till landet och bete sig som erövrare. Jag har svårt att tro det bara skulle vara ”solidaritet”.
  Även de mest förstockade snällisterna måste någon gång läst om det kaos som vissa delar av landet befinner sig i.

  Psykologist sett måste även dessa människor förstå, att dessa invandrares ovilja att anpassa sig till den struktur som skapat välfärden, att det slutänden måste underminera välfärden.

  Rationella argument som motbevisar det mångkulturella samhällets ”fördelar”, förträngs och förtigs. Men många av de som tillhör ”flyktingfrämjandet”, måste ytterst ha någon form av egennytta av invandringen. Det kan vara social acceptans i grupper, eller sexuella tjänster, billig arbetskraft men troligen andra behov också.

  Att det inte drivs en debatt som är argumentativ är bara ett sätt att i slutänden slippa erkänna de egoistiska behoven av invandringen.
  Argumenten skulle om de luftades i debatter visa sig vara egoistiska och inte solidariska som aktivisterna vill framstå.

  1. Jag har några bekanta som fortfarande ser SD som ett rasistiskt parti och typ det enda hotet i Sverige. De är verkligen helt borta i den här frågan och verkar inte alls kopplat ihop invandringen med de problem vi har idag.

  2. Självklart är behoven egoistiska. Hos såväl flyktingarna som aktivisterna. Alla ser till sitt. Ingen bland dom ser till Sveriges bästa. Dom ser till sitt eget bästa.

 3. Det är det ständigt närvarande vurmandet om muslimer som gör sig påmint gång på gång på gång. SVT är bedrövliga på den punkten.

 4. Politiker, mediafolk är i sin stora dumhet benägna att stryka muslimer medhårs i tron ”om vi är snälla och hyggliga mot dem, så är de justa tillbaka.”
  Det som styr muslimerna är Koranen och där finns bara utrymme för muslimer.

 5. Muslimernas hot är på dödligt allvar, så få vågar kritisera dem? Det är det allvarligaste demokratihotet i Europa i dag. Det är troligen mer akut än klimathotet. Skärpning!

  1. Mona Walter gör en strålande insats, som våra politiker tyvärr inte vågar stödja. Jag hoppas på att det snart dyker upp några ärliga, frimodiga politiker, som förstår att Sverige klarar sig bättre utan Islam.

  2. Dom är här för att ta över. Omvänder vi oss inte till islam, så sker det som vi sett på TV så många gånger..

 6. Ja det säger denna förnuftiga kvinna som känner Islam inifrån,och har levt i den sedan barnsben. Men tyvärr har vi inga förnuftiga politiker, i vart fall inte bland dem som styr.

 7. Jag har personligen ringt och pratat med den ansvariga säkerhetes chefen på Judiska församlingen..
  Det gick bra medans jag frågade om hotet de kände, men när jag jag skulle nämde muslimer som bränner judiska flagor och skriker död åt judar,blev det tvärstopp, hon tackade för samtalet med att säga att de har goda relationer med muslimer….

  1. Just det.
   När det verkligen gäller så tar man alltid deras parti och dessa två grupper brukar vara rörande överens om hur Sverige ska utvecklas och se ut i framtiden och den framtiden kan vi mer än väl redan skönja.

 8. Jag läste detta och ställde migfrågan, hur mycket vågar inte media publicera med hänvisning till hot mot skribenten?
  Sjuklöver har verkligen sänkt Sverige på alla sätt med sin flyktingpolitik.

 9. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Olika extrema organisationer har tydligen inte samma värde enligt den infantila ”värdegrunden”. Extremism är lika förkastligt oavsett politiska eller religiösa värderingar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: