Mord med 15 skott och 16 års fängelse är inte tillräckligt för Expressen att namnge mördaren


BROTTSLIGHET. Över 15 skott avlossades från kpisten och 20-åringen träffades både bakifrån och framifrån i kulregnet. Han flydde för sitt liv men föll ihop och dog 50 meter längre bort. Den utpekade skytten döms till 16 års fängelse, en 22-åring döms till fängelse för medhjälp, rapporterar Expressen

Mördaren Behnam Ghanzadeh Ziri dömdes till 16 år trots att normalstraffet för mord är 14 år. Det är dock inte tillräckligt för Expressen för att namnge mördaren, men passa dig om du är Sd:are och kallar en neger för neger…

Sent på kvällen den 31 oktober förra året larmade flera personer SOS om en misstänkt skottlossning vid fotbollsplanerna i Bårslöv utanför Helsingborg. Vittnen skyndade till platsen och hittade den 20-årige mannen liggande på marken. Svårt skadad och kraftigt blödande. Trots intensiva återupplivningsförsök gick hans liv inte att rädda.

Kort efter mordet väcktes misstankar mot två män, 22 och 36 år gamla.

-Pettersson noterar att det är Behnam Ghanizadeh Ziri, född 1982, som dömts till 16 års fängelse. Behnam Ghanizadeh Ziri förekommer under 46 avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes i februari i år till skyddstillsyn för narkotikabrott, ringa, vid fyra tillfällen, brott mot knivlagen, vapenbrott, ringa, brukande av falsk urkund vid två tillfällen, rattfylleri vid två tillfällen och olovlig körning vid tre tillfällen. Senast dömdes han i maj i år för ringa narkotikabrott, vilket skulle omfattas av den tidigare utdömda skyddstillsynen.

Trots denna gedigna kriminella bakgrund och ett mord med 15 skott, varav c:a 10 träffade tycker inte Expressen att allmänheten ska veta vem som sköt.

Edon Imziu, dömdes till åtta år för medhjälp till mord.

Den mördade hette Esmail Abdulhadi Mohammed och blev 20-år.

Pressmeddelande


19 responses to “Mord med 15 skott och 16 års fängelse är inte tillräckligt för Expressen att namnge mördaren

 • Ingmar Silfvast

  Här i finland funderar man att vad fan håller ni på med Folkhemmet håller på att klappa ihop Jag vet bara två länder som skiter så fullständigt i sin ursprungsbefolkning nämligen N Korea och Venezuela Har ni någonting som fungerar Sjukvården e kaotisk Skolan e kaotisk Man betalar miljarder i biståndspengar fast tiotalstusen åldringar svälter Vanliga människor i tiotusental utsätts för tom grova brott men får ingen hjälp av polisen Försvarsmakten e en fars En sak tycks fungera bra nämligen allt stöd till dom som är orsaken till de svenska kaoset o kriminaliteten För dom skall ingenting fattas o mera flyktingar mera mera Efter 10 år e sverige bara en skugga av vad det varit men dom som går med öppna ögon i dag spottas de på

  Gilla

 • Tomas

  Hur kan man finnas med 46 ggr i belastningsregistret och ändå vara fri i samhället och kunna begå bestialiska mord???

  Gilla

 • Gus

  Hur som helst, vi med pannbenet i behåll röstar SD !

  Gilla

 • Lars

  Sådant folk skyddar man, medan man samtidigt inte har något emot att upplåta plats för den falska journalisten Olsson, som Kinas ambassadör kallat bedräglig, falsk, bedragare, oärlig och brottsling, när han vill smutskasta personer på Expressen som han tror hyser åsikter han inte gillar och avslöjar honom, samtidigt som han skriver hotelsebrev. Detta trotts att de som han hängde ut inte hade något med saken att göra. Kill the chickens to scare the monkeys. Vi behöver ny lagstiftning som håller media och personer personligt ansvariga, med kännbara bestraffningar. Man upplät även plats för att driva Benny Fredriksson i döden, och förstöra livet, familjen och framtiden för ett stort antal personer. Vi måste finna vägar att hålla dess skribenter ansvariga och kunna ställa dom inför rätta.

  Gilla

  • Grune

   Hade det varit en Svensk som skjutit så hade hans namn och adress Samt färgen på hans kalsonger och hans skostorlek varit utskrivet åtföljt av ett tydligt fotografi.
   Jag tycker att dom som beslutat om att hålla skyttens namn och foto hemligt skall dömas för medhjälp till mord.

   Gilla

   • The one

    Och jag tycker att du ska hålla käften då du enbart läser vad han blivit dömd till. Har de fallit er in att kanske han inte är skytten och att denna dom ska överklagas!! Tro inte på allt ni läser!

    Gilla

   • Sleven

    Att han kanske inte är skytten och att domen ska överklagas?
    Du, det finns många bovar som inte är nöjda med sin dom av någon anledning sen att man inte ska ta Expressen på för mycket allvar kan jag ju naturligtvis inte förneka.
    Så du borde också hålla mun.

    Gilla

 • Urban Hjärne

  Frankrike hade sitt Guyana dit man skickade sina våldsmän och förbrytare. Arabländerna och Afrika har Sverige.
  Vårt en gång så fridfulla land har idag, genom våra efterblivna politikers försorg, blivit till en fristad för massmördare och terrorister…
  Må de ansvariga plågas svårt i Helvetet för detta svek!

  Gilla

 • Molle

  Om vi inför dödsstraff, så blir utvisning eller ej helt betydelselös.. hep

  Gilla

 • Micke

  De kanske hade svårt att få ihop stavningen på namnet rätt, annars kan ju missförstånd uppstå?

  Gilla

 • Sixten

  Naturligtvis inte!
  Det är mycket viktigare att jaga och hänga ut den svenska, vita person som skrivit en icke politiskt korrekt kommentar på nätet, att hänga ut personen med avsikten att göra han eller hon sårbar för attacker från andra anonyma individer i samhället.

  Gilla

 • ruben

  Att bara ge dem fängelse och inte utvisa är en gåta för mej. I Sverige trivs de inte eftersom de har missbrukat sina mänskliga rättigheter i Sverige för alltid. Befria Sverige från de kriminella bidragsturistande främlingarna tack.

  Gilla

 • hllviken

  Om ni frågar mig, tycker jag att han ser ondskefull ut.

  Gilla

  • Stenbock

   Ja och likväl finns det bekanta till mig,som förvånas när jag berättar att jag undviker gå ut bland dem på kvällarna,efter mörkrets inbrott !

   Gilla

 • Jörgen

  Han blev skälvklart inte utvisad för det är så förbannat synd om honom han kan inte få socialbidrag i sitt hemland.
  Så rätten beslöt att på grund av humanitära skäl ska en brutal slaktare få stanna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: