Stäng

Mina damer och herrar, EU-chefen Jean-Claude Juncker

MEDIA & POLITIK. Medan Sveriges och Europas medier koncentrerar sig på USA:s president Donald Trump och alla hans förehavanden, bra och dåliga, så raglar en av Europas mäktigaste män runt på fyllan efter att har druckit för mycket konjak till frukost utan att Sveriges journalister rapporterar om denna skattefinansierade skandal. 

Jean-Claude Juncker är sedan 2014 Europeiska kommissionens ordförande. Jean-Claude Juncker tillåts sitta kvar trots att han är alkoholist och har uppenbara problem med spriten offentligt gång på gång.

-Pettersson undrar varför våra journalister skyddar luxemburgaren men rapporterar varje detalj om Donald Trump?

Kan herr Juncker verkligen sköta sitt jobb? Jag tvivlar…

Boris Jeltsin, en gång Rysslands president hade liknande problem men han verkar i varje fall rolig…

13 reaktioner på “Mina damer och herrar, EU-chefen Jean-Claude Juncker

 1. Råkade nyss stöta på en vänsterbliven amatör-twittrare som sökte urskulda Jean Claude Junckers dokumenterat klandervärda och upprepade beteende med att hänvisa till ischias, samt anklaga EU-kritiska medborgare för att vara konspiratoriska troll.
  Mer innovativt än så blir det nämligen inte för den som vägrar befatta sig med verklighetens icke sällan osköna natur.
  Andreas 🙂

 2. Folk sejer Juncker är sjuk. Han är för sjuk att prata ordentligt, för sjuk at klara stå upprest och för sjuk att klara gå på egen hand.

  Men han är frisk nog att vara EU-president..?? Vilken förbannad skit. Killen är er en 100 år gammal alkoholiker, alla som har ögon i skallen kan se det.

 3. Skrämmande att dessa as lever på Europas skattebetalare. EU är bland de värsta och sämsta som hänt vårt land och vi glömmer inte att det vara Ingvar Carlsson (S) som lurade in oss i detta. Ivrigt påhejad av det s.k. etablissemanget och storfinansen (för att prata kommunistspråk).

 4. En mycket talande film minsann. Norges Erna Solberg kan knappt gå p g av övergödning, Jean Claude Drunkner stöttas av Ukrainas fjäskande Porkychenko, som varken är med i EU eller NATO (en typisk Wannabe av värsta sorten) och övriga clowner, med några få undantag låtsas överseende som om det regnar.
  Vad kan gå fel när sådana typer sitter vid makten.

 5. Kännetecknande för EU som organisation, skattebetalda fylletrattar leder Europas stater.Trumpen fick nog ännu en tankeställare om EU;s prekära läge. En till fjant i England som stödjer fullisen Junker, Theresa May,som försöker om intet göra Brexit med förhalning och nya förordningar med EU.
  Trumpen kommer att använda hårda handskar mot May, förordar Boris som premiär minister, Heja Trump. Hela etablissemanget med Juncker i täten borde sparkas. och det fort.

 6. Jag tror de har någon ny sorts inne drog så bytar de med varran när kysser o kramar om varandra.
  Men detta är eu skiten i ett nötskal. Ett stort sudd gummi och sudda bort hela skiten.

 7. Med hans alkoholkonsumtion så går han Jeltzins öde till mötes. Han trillar snart av pinnen problemet löst.

 8. Klunker Juncker hade nog fått någon druva för mycket, liksom
  Statsminister Löfven när han stod och skröt i Central Park att
  han skulle förse all världens fattiga med rent vatten o avlopp?
  Sprit har den verkan man känner sig både vacker o stark och
  tror sig kunna uträtta underverk, och ska man framstå som ett
  föredöme för dom man företräder bör man avhålla sig från rusdrycker?

  1. STATSMANNAORD:
   ”We are not drunk yet” – Löfvén i USA maj 2016.
   ”Vi är inte fulla ännu!” – Löfvén vid förra årets kräftskiva på Harpsund.

 9. Härligt med en gratis fylla på våra skattepengar, de visar vad politikerna tycker om folket i EU, lev som vi säger inte som vi lever. Hoppas vi tar vårt förnuft tillfånga och lämnar denna lekstuga.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: