Stäng

Kärleksbrosch ska skydda sjukhuspersonal mot våld

BROTTSLIGHET. Arbetsmiljön på sjukhuset i Södertälje kantas numera av hot, kränkningar och våld. När Södertälje sjukhus nya akutmottagning öppnades nyligen togs beslut om att hålla den låst dygnet runt på grund av säkerhetsriskerna. Som ett led i att motverka negativa utvecklingen har sjukhuset tagit fram en pin i form av ett hjärta tagits fram till personalen, berättar SR. Pinen som bär texten ”Tillsammans mot hot & våld” ska uppmuntra patienter och anhöriga att vara snälla mot sjukhuspersonalen. Dessutom är texten på svenska, borde den inte varit på arabiska?

Säkerhetschef på sjukhuset i Södertälje, Melina Mellin, förklarar: – Budskapet är att vi vill sätta stopp för hot och våld på vårt sjukhus och att vi tillsammans står enade och kan utföra våra jobb. Pinen är ”liten men betydelsefull” och den ska visa att personalen inte vill bli utsatt för hot och våld, fortsätter hon.

Sveriges Radio

-Pettersson undrar vad f-n de styrande håller på med? Vi har sett armband mot våldtäkter, mössor mot sexism, knytblusar mot avsked, landslagströja mot näthat, slöjor för islamism och nu detta. Finns det inga gränser på idioten hos feministerna…

Det behövs ett par kraftiga killar, inga feminister, i entrén till sjukhusen som ger invandrarkillarna en omgång och ett rättssystem som backar upp dem.  Statsminister Löfven, du har ett land att styra…

 

26 reaktioner på “Kärleksbrosch ska skydda sjukhuspersonal mot våld

 1. Pinsen har säkert samma effekt som projektet Lugna gatan i Rinkeby bara mycket billigare

 2. KAN ALDRIG SÄGA DET NOG……IDIOTIN ÄR FULLSTÄNDIG !!!

  Snälla, snälla TÄNK SJÅLVA!!

  LÅT VAL 2018 BLI ETT VAL MED FÖRNUFT!

  All förändring är en förbättring.

 3. När man som politikerna i sjuklövern eller vänstern är så paniskt rädda för verkligheten, då blir det så här.
  Meningslösa åtgärder som ska ge sken av att de uträttar något.

  Ingenstans närmar man sig problemets kärna, d.v.s. invandringen och de asociala beteenden den medför.
  När man inte vill beröra det då kommer inte lösningen att komma heller.
  Jag har många gånger funderat om det är oförstånd i ämbetet, eller om man är så cyniska att man offrar allt för att få rätt i sak. Att invandringen är bra för landet.
  De som lider är de som tvingas leva mitt bland dessa människor. Det är inte de besuttna som kan köpa sig fria från problemen. Men likväl har de en åsikt om att invandringen i nuvarande form är rätt och riktig.

  1. De e lite som kommunismen förr de e som en sjukdom dom flesta vet att de e åt helvete men kan inte erkänna de Träffade för många år sen en finsk journalist i Moskva som jobbade på en finsk kommunist tidning Efter ganska många vodka kom vi i dispyt för våra åsikter skillde sej så från varandra så jag kunde inte låta bli att sägs att du som är en intelligent kille tror du på vad du skriver o förmedlar till dina läsare Nej de gör jag in
   te men kommunistpartiet håller mej så väl att jag lever i lyx därför skriver jag som jag måste skrivaJag undrar hur många politiker och journalister tror på vad dom säger och skriver på riltigt Dom kan ju inte alla vara döva och blinda för de finns bara en orsak till att sverige närmar sej ruinens brant och de e invandringen

 4. Med lite fantasi kan man tyda vad broschen föreställer: röda S-et flankat av två svarta blodiglar ! Hur interpreteras bilden ? Tänk …..

 5. Vad är det för fel på den kräkande mannens armband? Gör en extraupplaga på arabiska och en på somaliska.

 6. Ja, ännu en genial ide´ från den svenska extremistiska tankesmedjan, en kärleksbrosch..
  Och tillsammans med polisens plastband mot våldtäkter och deras korvpicknickar med tjuvar och mördare, så förvandlas Sverige allt mer till en internationell tummelplats för all världens slödder och ohyra!
  Här släpps minsann inte in några rejäla och arbetsamma människor längre!

 7. Kan detta verligen stämma ??? Enligt Mia fick dom ju minsann polisen bukt på kriminaliteten i Södertälje !!!

 8. Tänk att vi dom förtalade och outbildade bonnläpparna kunde förutse det här medan dom kloka och välutbildade mest ägnade sig åt naiva drömmar där lejon umgås fredligt med lamm.

  Vad säger det om de som skrattade åt våra förutsägelser?

 9. Tycker att alla i regeringen borde bära dom Rosa mössorna, dess
  benämning passar bra till hur dom bedrivit landet.

 10. Feministisk självbevarelsedrift.
  Det där med jämställdhet kanske inte va så bra i alla fall.
  Var man på rätt plats kanske inte va så dumt va?

 11. Nä, jag tror inte att en kärleksbrosch kan skydda sjukhuspersonal mot våld.

  Någon med genetisk kunskap påstod att vi ha kvar samma gener som Vikingarna hade.

  Jag tror mer på Vikingarnas synpunkter. De var öppna för kontakter med andra folk. Men de tyckte också att en gäst skulle vara en god gäst.

  Sök på YouTube efter ” secrets of the viking sword”
  Ta del av Ulfberhts tekniska kunnande.

  Då kan ni föreställa Er vad Vikingar kunde tänkas göra om en gäst inte var en god gäst.

  Mer Vikingateknologi finns i Roskilde och i Haitabu nära Schlesvig.

  Glöm inte att Vikingarna också var empatiska. Det är orsaken till att Norge har världens vackraste Quinnor ! De tog endast de skönaste med sig hem !
  Läs också min kommentar: https://petterssonsblogg.se/2018/07/13/ett-parti-som-gor-skillnad-pa-folk-och-folk/#comment-531596

  T

   1. Inte bara se det negativa.

    Jag var student i Lund på 1980 talet. De som bor i Lund vet att den syttende maj är Lund en Norsk stad. Norrbaggarna, vårt broderfolk, är välkomna och uppskattade.

    Jag har vari bekant med härliga Norrmän och Norskor!

    Jomänvisst! Människan är ett supersocialt flockdjur varför många PK, politiskt korrekta Norrmän också finns. Vi måste hjälpas åt att få styr på Skandinavien och Europa.
    T

 12. Ursäkta – men jag tror jag döööör, en pin med ett hjärta, Hursa? En pin med ett hjärta – vad är det för IDIOTI? Nä nä KRÄV beväpnade vakter som kan ta hand om dessa farliga personer, inte en jäv-a BROSCH!

 13. Så en liten pin ska omvända vilddjuren att bli lugna och snälla? Exakt Pettersson, eftersom kärringar av bägge könen inte vill begripa vad det egentligen handlar om så kommer vansinnet bara att eskalera. Finns det något exempel där inkvoterade feminizter lyckats någonstans i dagens idiotsamhälle??

 14. Hoppas att alla som besöker svensk sjukvård är läskunnig !
  Hur djupt är det patetiskt sjuka idiotträsket som Sverige länge nu sjunkit i ?

  1. Du har rätt. Det måste vara på flera språk, eller måste varje anställd åtföljas av en tolk. Dessutom finns det synsvaga, så det måste vara större dekaler både fram och bak.

 15. Du Pettersson, du skall inte underskatta betydelsen och kraften av dessa symbolhandlingar. Titta på bilden med fackpamparna i så kallad ”fittmössa! den kan säker få busarna att skratta ihjäl sig!

 16. Hyr in ett par ryska poliser, eller några från deras inrikes trupper, då får ni se på andra bullar. Sverige blir rena Buller byn

  1. Neeeeeej, de kriminella parasiterna kan ju då bli skadade och det vill väl inte vi mjuka kramgoa solidariska och öppenhjärtliga svenskar ska ske, eller ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: