Stäng

11 reaktioner på “Ett tidens tecken

 1. Damen i mitten(Erdogans fru?) har en placering och hållning som tyder på att hon ser sig som Europas kejsarinna (eller om den heter kalifata?).

 2. Här skulle ju även en bild med dem som utförde fångtransporten mellan Gbg-Sala kunnat platsa ! Skrev ju redan igår,att något sådant endast kan ske i ett land,som Absurdistan.
  Nu vältrar sig Slaskpressen,som sänt iväg sina unga oerfarna aspiranter till området,för att direkt rapportera kring händelsen. Nästan värre än när ”Tumba-Tarzan” jagades på 50-talet !
  Stenbock ställer sig frågan hur ”ett 50-tal poliser” ,och en helikopter som befann sig över området kan missa en personbil,som tydligen åkt in och hämtat upp kräket vid en fastighet.Detta sedan vittne redan informerat om, att den misstänkte befann sig vid deras Stall !!!!
  När det nu visade sig åter vara en av ”berikarna” som mördat har ju skitbladen fullt sjå,att leta fram gamla 50-åriga händelser med inhemska kriminella,för att lugna sin ännu troende läsarskara.

  1. Påminner om för ett par år sen när svensk polis gick in i högsta beredskap, på grund av att en efterlyst terrorist hade kommit till landet.
   Det tog en vecka sen sen hade man hittat honom trodde man, hans namn stod på brevlådan förövrigt så en sökning på hitta.se hade gått fortare.
   Insattsstyrkan sparka in dörren, snubben låg i badkaret med sina barn och badade detta var i en liten håla som heter boliden.
   Hur gick det då? Jo som vanlgt fel snubbe och ett skadestånds från arabens advokat på tror det var en miljon.
   Bra jobbat europas sämsta poliskår.

 3. Någons sexuella läggning har jag inga synpunkter på. Däremot att Turkiet som blir mer och mer influerat av Islam omfamnas av Europa. Det är skrämmande.

 4. Med sådana partners kan vem som helst bli en destruktiv självmordsbenägen och krigsgalen dåre. Det har har nog gått åt en hel del spackel innan den bilden togs.
  Skrämmande.

 5. Idel skräcködlor i kubik och kvadrat, här hjälper nog varken dag, nattkrämer eller facelift.

  1. Inte idel ödlor, det finns ett lysande undantag. Sedan Jacqueline Kennedy har det inte funnit en sådan vacker och modeikonisk presidentfru. Macrots lärar…, f’låt fru bär sin ålder (65 år) med värdighet men är ingen match för FLOTUS.

   1. Instämmer- fru Trump och fru Macron kan väl inte männen klaga på direkt…

 6. De var inte mycket att visa upp, hade fått en chock alla dagar i veckan om man hade vaknat upp bredvid någon av dem. Hemska tanke.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: