Ett tidens tecken


Bilden visar Nato ledarnas sängkamrater.

Muhammedanskan Erdogan och den Luxemburgska bögen i centrum. 


11 responses to “Ett tidens tecken

 • eva

  Damen i mitten(Erdogans fru?) har en placering och hållning som tyder på att hon ser sig som Europas kejsarinna (eller om den heter kalifata?).

  Gilla

 • Stenbock

  Här skulle ju även en bild med dem som utförde fångtransporten mellan Gbg-Sala kunnat platsa ! Skrev ju redan igår,att något sådant endast kan ske i ett land,som Absurdistan.
  Nu vältrar sig Slaskpressen,som sänt iväg sina unga oerfarna aspiranter till området,för att direkt rapportera kring händelsen. Nästan värre än när ”Tumba-Tarzan” jagades på 50-talet !
  Stenbock ställer sig frågan hur ”ett 50-tal poliser” ,och en helikopter som befann sig över området kan missa en personbil,som tydligen åkt in och hämtat upp kräket vid en fastighet.Detta sedan vittne redan informerat om, att den misstänkte befann sig vid deras Stall !!!!
  När det nu visade sig åter vara en av ”berikarna” som mördat har ju skitbladen fullt sjå,att leta fram gamla 50-åriga händelser med inhemska kriminella,för att lugna sin ännu troende läsarskara.

  Gilla

  • Jörgen

   Påminner om för ett par år sen när svensk polis gick in i högsta beredskap, på grund av att en efterlyst terrorist hade kommit till landet.
   Det tog en vecka sen sen hade man hittat honom trodde man, hans namn stod på brevlådan förövrigt så en sökning på hitta.se hade gått fortare.
   Insattsstyrkan sparka in dörren, snubben låg i badkaret med sina barn och badade detta var i en liten håla som heter boliden.
   Hur gick det då? Jo som vanlgt fel snubbe och ett skadestånds från arabens advokat på tror det var en miljon.
   Bra jobbat europas sämsta poliskår.

   Gilla

 • Björn

  Någons sexuella läggning har jag inga synpunkter på. Däremot att Turkiet som blir mer och mer influerat av Islam omfamnas av Europa. Det är skrämmande.

  Gilla

 • Carlekström

  Bara hackspettar som äter och dricker.syns tydligt !

  Gilla

 • Wally Walrus

  Med sådana partners kan vem som helst bli en destruktiv självmordsbenägen och krigsgalen dåre. Det har har nog gått åt en hel del spackel innan den bilden togs.
  Skrämmande.

  Gilla

 • Janne

  Idel skräcködlor i kubik och kvadrat, här hjälper nog varken dag, nattkrämer eller facelift.

  Gilla

  • Argus

   Inte idel ödlor, det finns ett lysande undantag. Sedan Jacqueline Kennedy har det inte funnit en sådan vacker och modeikonisk presidentfru. Macrots lärar…, f’låt fru bär sin ålder (65 år) med värdighet men är ingen match för FLOTUS.

   Gilla

 • Gringo

  De var inte mycket att visa upp, hade fått en chock alla dagar i veckan om man hade vaknat upp bredvid någon av dem. Hemska tanke.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: