Stäng

Svineri med välfärdens pengar

INVANDRING. Resurser avsatta för välfärden ska användas till att förbättra skolresultaten och ge våra äldre en trygg omsorg – inte till stora vinstuttag, skriver socialdemokraterna på sin hemsida. 

Ändå tvingas skattebetalarna betala en städfirma för att städa de ensamkommande, unga, friska männens lägenheter.

Lägenheter som skattebetalarna också betalar. I lägenheterna finns också husgeråd och mikrovågsugnar som med jämna mellanrum ”försvinner” och som skattebetalarna finansierar.

Efter att städfirman varit på plats ”Brukar det se hyggligt ut ett tag”, säger enhetschefen Fredrich Legnemark.

Pensionsräddarna kan alltså ta sig över halva jorden, visserligen tappar de sina id-handlingar på vägen men de tappar aldrig sina mobiler, men de kan inte städa upp sin egen skit.

-Pettersson säger att socialdemokraterna tycker tydligen det är viktigare att de unga, ljugande männen får rent och fint hemma än att de äldre får bra omsorg. Det kallas vinster på sikt…

Borås Tidning, tyvärr bakom betalvägg…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 reaktioner på “Svineri med välfärdens pengar

 1. Det ställs inga krav på denna sorts invandrare eftersom
  dom är importerade enbart för att destabbilisera samhället, helt
  efter globallisternas linje. samt att ta hit sin tärande familj som
  dom plötsligt hittat , trots att dom var ensamma när dom ljög
  sig in, och den ständiga frågan,varför lider inte tjejer där av kriget?

 2. Egen städning ingår självklart inte i integrationspolitiken, är naturligtvis kränkande, rasistisk och strider definitivt mot de så välkända mänskliga rättigheterna som Sverige slaviskt följer så länge det inte gäller infödda äkta hederliga arbetande svenskar som via skatt snart försörjer hela världen.

 3. Varför gör inte sossarna det för då ??????
  Ta bort varenda krona som invandringen kostar och lägg pengarna på det som dom är avsedda för istället för att lägga två statsbudgetar om året på invandrarna.
  Det är väl därför Sverige måste låna 7-800 kronor i sekunden dygnet runt 365 dagar om året.

 4. I lumpen fick vi städa själva, slarvade vi bort persedlar militärens egendom fick vi betala för det. Samma gäller väl fortfarande idag i lumpen.
  Låt de Svinen betala nog få de tillräcklig med pengar av oss

  1. Vi lumpakillar var ju bara äkta svenskar, tillhörde ju ingen stackars utsatt snyftgrupp som aldrig lärt sig städa eller övrig vett och etikett !

 5. Ett sätt av alla från sosseriet att fortsätta sitt svineri mot hederliga svenskar som tyvärr inte har förstått vad kommunistisk politik går ut på.
  Allt åt nomenklaturen så som det alltid var i diktaturstater, äckligt !

 6. Ja, vad skall man säga mer än att det är rent ut sagt FÖR JÄVLIGT, med detta daltande!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: