Svensk flyktingpolitik


INSÄNDARE. Sverigebilden 2018: I gårdagens Sommar i P1 berättar en bruten och knäckt pappa om sorgen efter dottern Ebba som blev ett att offren vid terrordådet vid Drottninggatan i Stockholm.

Ebba Åkerlund, 11 år, mördad av en islamsk terrorist med hjälp av PK-politikerna. 

Dödsmassakern, där fem oskyldiga människor miste livet, kunde ske genom att PK-partierna i riksdagen genom sin slappa och verklighetsfrånvända flyktingpolitik tillät den asylsökande attentatsmannen att bo och leva fritt i Sverige under flera identiteter och trots avvisningsbeslut.

PK-partiernas nonchalanta och lättvindiga hållning i flyktingfrågan kostade elvaåriga Ebbas liv, krossade hennes pappa – medan ansvariga politiker snart ersatt dödsoffren för terrordådet på den politiska agendan med sommarbesök i  Almedalen i idylliska Visby, flams och trams och fotbollsspel i SVT:s debattprogram Opinion live. För lyssnarna berättar Ebbas pappa att livet tappat sin mening, tro och hopp är borta.

Anonym


5 responses to “Svensk flyktingpolitik

 • Nils Dacke

  Jag hoppas att han och övriga familjen orkar leva vidare, tårarna rinner på mig när jag lyssnar och läser om detta. Ifall han orkar hoppas jag att han stämmer svenska staten för anstiftan och medhjälp till mord eftersom Akilov gick omkring i landet trots att han skulle utvisas. Här bär svenska staten hela ansvaret, ekonomisk hjälp till att stämma staten kan nog ordnas via insamling på nätet?

  Gilla

 • Tanten

  Och svartbetalaren Özz Nujen är fortfarande inte åtalad för svartbetalning till en terrorist!!

  Gilla

 • Gus

  Sveriges invånare mördas, regeringen har inga sympatier.. Låtsas som att det regnar … Rösta SD !

  Gilla

 • Joy

  Jag förstår att han är förtvivlad. Men vi är många som är förtvivlade med honom. Att offra barn för att vara en humanitär stormakt, krafterna rinner ur en.

  Gilla

 • SasjaL

  Sjuklövern, er politik skapar dödsoffer! Har ni inte lärt er något av historien?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: