Det internationella samhället ignorerar folkmordet av kristna i Nigeria


av Raymond Ibrahim  •  11 juli, 2018

 • Detta gör att dödssiffran för kristna har stigit till över 6 000 sedan början av 2018.
 • ”Islamisterna i norra Nigeria verkar fast beslutna att förvandla Nigeria till ett islamiskt sultanat och ersätta liberal demokrati med sharia som den nationella ideologin. Målet är så klart att undantränga grundlagen med sharia som utgångspunkt för lagen.” – National Christian Elders Forum, en gren av det kristna förbundet i Nigeria.

 • Den nigerianska regeringen och det internationella samhället har dock inte gjort mycket för att hantera situationen. Bristen på deltagande är inte överraskande: de kan inte ens erkänna sina rötter, nämligen den intoleranta ideologin som ligger bakom jihad.

I vad som det kristna förbundet i Nigeria kallar för ett ”rent folkmord” blev ytterligare 238 kristna dödade och kyrkor vanhelgade av muslimer förra veckan i den västafrikanska nationen. Detta gör att dödssiffran för kristna har stigit till över 6 000 sedan början av 2018.

Enligt ett gemensamt uttalande av det kristna förbundet – en paraplygrupp för olika kristna benämningar så ”finns det inget tvivel om att det enda målet med dessa attacker är etnisk rensning, landövertagande och påtvingad bortdrivning av de inhemska kristna från deras förfäders mark och arv.”

Uttalandet fördömde den senaste tidens attacker, ”där över 200 personer blev brutalt mördade och våra kyrkor blev förstörda utan att någon säkerhetstjänst ingrep trots att man ringt flera nödsamtal till dem.”

Läs vidare


7 responses to “Det internationella samhället ignorerar folkmordet av kristna i Nigeria

 • ladulaas

  Målet för EU är att kontinenten skall översvämmas av afrikaner. EU’s chefsideolog, greve Coudenhove-Kalergi, skrev – redan för 90 år sedan – att ett av de främsta målen med EU är att blanda européerna med afrikaner, för att skapa en blandras. Det är därför som Juncker och Merkel kämpar så hårt för att få hit dem.

  Norr om Nigeria har vi ökenlandet Niiger (eller vi kanske skulle kalla dem för Afrikanistan och Afrikania, eftersom N-ordet är förbjudet i vårt land). Norr om det har vi Libyen.

  Libyen under Ghadaffi var en propp i vägen för folkströmmar söderifrån, vilket var en starkt bidragande orsak till USA/NATO’s förstörande av landet och slaktande av Ghadaffi. (Som Hillary Clinton så ‘sympatiskt’ uttryckte det: ”We came, we saw, he died – Ha,ha,haa”.) Nu väller hundratusentals afrikaner söderifrån, vilka flockas på Libyens stränder för vidare transport till Europa.

  I gränslandet mellan Niger och Nigeria finns den värsta islamiströrelsen i världen, som slaktar allt i sin väg och jihadisterna våldtar varje kvinna som kommer i deras väg. Dessa afrikanska mördare och våldtäktsmän behöver nu globalisterna i den svenska regeringen ha hit, för att för alltid förstöra Sverige och inlemma landet i deras drömda New World Order.

  Eftersom Italien effektivt har stoppat migrantströmmarna över Medelhavet, ämnar därför den svenska utrikesministern, Margot Wallström, i stället flyga hit dessa våldsmän. För hit skall de, till varje pris!

  Gilla

 • Tanten

  Hur f-n kan människor bli så hatiska mot sina landsmän för att dom har en annan ”tro”??
  Glöm inte Biafra!!

  Gilla

 • Gus

  Till och med påven blundar,pysslar med sina blommor smånynnande, låtsas som allt är frid och fröjd …

  Gilla

 • Punto

  Ingen biskop som ringer i klockorna.

  Gilla

 • HB

  Gudrun Schy borde åka dit och berätta om Genus

  Gilla

 • HB

  Undrar om de svenska islamistiska biskoparna skålar i Champagne till sånna nyheter….?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: