Spotta på Australien

En av Palestians ledare uttrycker sitt missnöje med att Australien inte vill att de pengar de skickar till palestina, används för att belöna de mordlystna muslimer som sitter i Israeliska fängelser.

Är väl snart bara Svenska skattebetalare som genom sin utrikesblondin hjälper till att betala de muhammedanska mördarna. (De kallas även terrorister).

11 thoughts on “Spotta på Australien

  1. Utrikesblondinen har inget emot att palestinier använder Svenska
    skatteslavarnas pengar till att inhandla vapen för Hamas.

  2. Det man betalar för det får man. Hoppas tillräckligt många lyckas rösta rätt i höst.

  3. Var han inte lite överdrivet kaxig? Han ville inte ha dom pengarna han kommer inte att jaga dem tyckte han. Tänk om Sverige också kunde ta sitt förnuft till fånga med palestinska bistånden och tänka på att mänskliga rättigheter gäller även svenskar och israeler.

  4. Jag undrar om Margot tar av sin personliga förmögenhet som hon har tjänat ihop i sitt jämlikhetsarbete och supportar terroristerna med. Eller är det bara svenska skattebetalare som ska stå för hennes personliga perversioner.
    För övrigt så får vi hoppas att hon går i pension den 10 september. Då kan hon spendera sina intjänade jämlikhetsmiljoner på Palestina eller vad hon vill.
    Hon är en stor katastrof och skam för nationen Sverige.

  5. Otacksamma och stora i orden. Hoppas fler biståndsgivare tar sitt förnuft gill fånga och slutar upp med all hjälp till denna skurkstat

  6. M.W.Har aldrig aldrig gjort något bra!!!!!!! Nu kommer hon hem med fler mupp.. från Niger. USCH USCH!!!!!!!

  7. Tänk när Sverige blir ensam om denna försörjning, vilken härlig typisk svensk solidarisk stolthet man då kommer att känna !

  8. Något korkat feministiskt förslag bland s-kvinnorna har dykt upp, man ska skriva om Margot Wallström och man ska skriva positivt om henne.
    Hennes infantila dumhet ska belönas, bland normala människor brukar man uppmuntra varandra när någon gjort något bra.
    Men sossarna ska nu börja hylla denna utrikesbimbo i media för att få henne att framstå som bra på vad hon gör.
    Sen att hon är utskrattad av en hel värld gör inget.

Kommentera