Asylsökande registrerar olika personuppgifter hos olika myndigheter

INVANDRING. Uppåt 50 procent av de som söker asyl registrerar olika personuppgifter hos olika myndigheter. Skatteverket kräver nu därför att få ta del av andra myndigheters uppgifter. De falska personuppgifterna utnyttjas i många fall i brottslig verksamhet, enligt TV4 i april 2017. 

-Pettersson tvivlar på att något blivit bättre, minns att Terroristen på Drottninggatan Rakhmat Akilov hade dubbla identiteter.

Lagarna verkar gjorda för att skydd de asylsökande, inte Sverige och svenskarna.

Det är oerhört kostsamt för skattebetalarna, skapar misstro mot staten, gynnar brottslinggar och drabbar de få asylsökande som är riktiga flyktingar och hederliga.

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

8 thoughts on “Asylsökande registrerar olika personuppgifter hos olika myndigheter

  1. Så ser den osköna verkligheten ut, medan asylammorna lystet skrevar för att välkomna de som ”flyr för sina liv!”
    Andreas, vred och äcklad.

  2. Kan ju lösas på ett enkelt sätt. Fingeravtryck, men helst hela handen. Verkar inte vara intressant för de styrande, men intressant för oss skattebetalare.

  3. Har länge misstänkt Vilda Västern där man leker godtyckligt med identiteter och viktiga data. Förmodligen bryter myndigheterna mot lagar för Sveriges säkerhet i ivern att tillgodose invandrarnas säkerhet trots att de ljuger både om flyktskäl och identitet. Sveriges säkerhetsansvariga måste naturligtvis kräva samkörning av myndigheternas register speciellt när det gäller invandrare. Det är väl det minsta myndigheterna kan göra för att skydda Sverige och komma tillrätta med flyktingarnas lögner och utnyttjande tack vare falska identiteter.

  4. Till att börja med bör vi ”tacka nej” till fler utomeuropeiska asylsökanden. Sedan borde, medan vi tillät asylsökanden från Långtbortistan, alla identitetslösa direktavisats och de övriga fått sitt DNA och fingeravtryck tagna och hälsoundersökning. Eftersom Migrationsverket underlåt det så får de göras nu samt att telefoner och samtalsloggar kontrolleras.

  5. Fy fan vad bedrövligt, otacksamheten är slående, och dessa fårskallar som vill fortsätta vräka in detta fekaliefolk i landet.
    Hörde byfånen löfven i radion nyss prata att sverige som en plats där folk kan söka skydd undan krig är hotad. Vi ska föra en generös flyktingpolitik.
    Jag det han verkligen gjort ,hela landet är ikaos, han är det största hotet mot detta land igenom tiderna.

Kommentera