Stäng

Lokalområden härjat av gruppvåldtäkter begångna av utländska drängar

INVANDRING. Sex unga män med annat etniskt ursprung än danskt är misstänkta för våldtäkt eller medhjälp till våldtäkt på flickor under 13 år. De sex unga männen är under 18 år och sitter för närvarande inlåsta, men föräldrarna i det område där våldtäkter ägt rum är fortfarande rädda och håller ett vakande öga på sina barn.

De sex killarna har misstänkta för ett stort antal gruppvåldtäkter under de senaste sex månaderna i Hørsholm, Nivå och Kokkedal. Fem av de sex pojkarna har hållits inlåsta sedan i juni, alla nekar sig skyldiga och inga åtgärder har ännu vidtagits mot pojkarna.

I området är föräldrarna rädda och chockade över vad som har hänt och den brutalitet som har används.

Enligt anklagelserna mot pojkarna ägde den första gruppvåldtäkten rum den 16 oktober 2017. Ynglingarna bröt sig in i en fastighet i Kokkedal där en 14-årig flicka bodde. Tre av männen, tvingade flickan att utföra oralsex på dem i tur och ordning. Samma flicka tvingades till oralsex och samlag med tre av pojkarna en månad senare.

Fyra andra tjejer, 13-16 år, har också utsatts för grova sexuella övergrepp av en eller flera av de sex fängslade invandrarna.

-Pettersson noterar att danska Lokalavisen inte döljer att våldtäktsmännen är invandrare…

På Facebook finns några kommentarer, bland annat en som jag översatt fritt:

”Skicka ut alla ointegrerade, alla islamister och alla kriminella invandrare. Stäng alla moskéer och stoppa alla halalprodukter. 

Annars kommer snart Danmark att brinna som Sverige, med våld, våldtäkter och skottlossningar…” 

7 reaktioner på “Lokalområden härjat av gruppvåldtäkter begångna av utländska drängar

 1. Bara ett av alla de brottssammanhang där Sverige används som det absoluta avskräckande exempel som förutsätts mana till största vaksamhet och där proportionerliga åtgärder påfordras i syfte att stävja ett liknande dystopiskt samhällsscenario.
  Föga hedervärt för vårt land, men fan så förståeligt!
  Andreas.

 2. Tur att vi har vår proffessor Sanetsky, som kan trösta oss med att något sådant inte förekommer här.

  En proffessor har ju alltid rätt och talar alltid sanning utifrån fakta.

 3. Typiskt rasistiskt hatvåld mot annan etnisk tillhörighet än den egna folkgruppen. Så klart att de inte kan neka. Inbrottet i fastigheten och DNA säkrar bevisen. Utvisning sker förstås om det inte blir, som det kan bli i Sverige. Vad händer om de skulle fly till Sverige nu? Måste Migrationsverket handlägga dem, som förföljda flyktingar? De kan ju hävda att de flytt från sina ursprungsländer eftersom säkrade identiteter med fingeravtryck eller DNA inte verkar användas av myndigheterna. De ljuger om sina uppgifter utan några följder. Vet inte varför de inte ens får några bedrägeristraff för sånt.

 4. Och det är etniskt europeiska tjejer de muslimska/afrikanska invandrarna våldtar. De skulle aldrig vilja/våga utsätta en muslimsk/afrikansk tjej för det här för då vet de att tjejens familj slår ihjäl dem, och de vill dessutom inte göra så mot sina ”egna” tjejer.

  1. Våldtäkterna i detta fall är en krigshandling.
   Man ger sig på dem som är en garant för vår överlevnad som folk och ras.
   Dessutom är ju som bekant kvinnor av en viss ras eftertraktade mål för vi vet vilka.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: