Israel har ledsnat på Hamas brandbomber så snart börjar SVT och Wallström protestera


MELLANÖSTERN. ”Vi kommer att vara hårdhänta med Hamas i Gaza. I ett betydande steg så stänger vi idag gränsövergången Kerem Shalom. Det kommer att bli ytterligare steg; jag kommer inte att gå in på detaljer.”

Araberna är uppfinningsrika. Att drakar med hakkors och brandbomber skickades mot Israel på Hitlers födelsedag är dock inget svenska medier rapporterarade om.

Premiärminister Benjamin Netanyahu talade igår, måndagen den 9 juli 2018, inför det israeliska parlamentet, Knesset och han verkar vara lite grinig på Hamas.

Under de senaste månaderna har den muslimska kriminella terrororganisationen Hamas sänt hundratals drakar och ballonger med brandbomber över gränsen till Israel och bränt hundratals hektar jordbruksmark, byggnader och naturskyddsområden.

Förutom att skada israeliska medborgare fortsätter Hamas att utnyttja och utsätta sitt eget folk för terror.

Efter att ha stått ut med månader av obeveklig jordbruks-och ekonomisk terror mot Israel och dess medborgare har Israel beslutat att delvis stänga gränspassagen, som hela tiden varit öppen, till att enbart låta grundläggande humanitärt bistånd och läkemedel passera in i Gasa efter godkännande av Israels militär.

Dessutom kommer exporten av varor från Gaza att avbrytas och Gazas fiskezonen, som förlängdes till 9 nautiska mil (16,7 km) inför fiskesäsongen, minskats till 6 sjömil (11 km).

Israel kommer inte längre att tillåta Hamas att terrorisera israeliska medborgare genom att skada deras levebröd och äventyra deras liv.

Facebook

-Pettersson säger att nu kommer SVT och utrikesminister Margot Wallström (S) att vakna och protestera mot Israels försvar mot brandbomberna som terrorist-araberna hållit på att skicka över gränsen i månader…


7 responses to “Israel har ledsnat på Hamas brandbomber så snart börjar SVT och Wallström protestera

 • Hanna

  Margot Wallström har fullt upp med att åka jorden runt och erbjuda fribiljetter på livstid. Sågs senast i Nigeria där hon erbjöd ett 1000-tal nigerianer gratis välfärd. Ett fördömande kommer säkert längre fram dock!

  Gillad av 2 personer

 • Punto

  Nu får det ”Digitala Systerskapet” som Nyheter iDag berättar om mycket att göra.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Tror inte Wallströms protester hjälper !

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Varför har det blivit en livsviktig fråga för Sverige att till varje pris stödja palestinska terrorister som har som slutgiltigt mål att utplåna staten Israel.
  För övrigt Margot Wallström är en stor skam för Sverige.

  Gillad av 1 person

 • tikamax

  Ja NU JÄVLAR I HAVET kommer TANTEN WALLSTRÖM att ”ta i så hon tappar trosorna”, hennes små ”oskyldiga älsklingar” blir antastade….”De får VISST bränna ned åkrar som är böndernas levebröd i det GODA SYFTET att SKADA JUDAR”, ”de får visst kasta STENAR och ANNAT som kan SKADA en JUDE”….. NU DU WALLSTRÖMSKAN, kommer du få en HJÄRNBLÖDNING då ISRAEL stänger gränspassagen till ISRAEL!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: