Stäng

Israel har ledsnat på Hamas brandbomber så snart börjar SVT och Wallström protestera

MELLANÖSTERN. ”Vi kommer att vara hårdhänta med Hamas i Gaza. I ett betydande steg så stänger vi idag gränsövergången Kerem Shalom. Det kommer att bli ytterligare steg; jag kommer inte att gå in på detaljer.”

Araberna är uppfinningsrika. Att drakar med hakkors och brandbomber skickades mot Israel på Hitlers födelsedag är dock inget svenska medier rapporterarade om.

Premiärminister Benjamin Netanyahu talade igår, måndagen den 9 juli 2018, inför det israeliska parlamentet, Knesset och han verkar vara lite grinig på Hamas.

Under de senaste månaderna har den muslimska kriminella terrororganisationen Hamas sänt hundratals drakar och ballonger med brandbomber över gränsen till Israel och bränt hundratals hektar jordbruksmark, byggnader och naturskyddsområden.

Förutom att skada israeliska medborgare fortsätter Hamas att utnyttja och utsätta sitt eget folk för terror.

Efter att ha stått ut med månader av obeveklig jordbruks-och ekonomisk terror mot Israel och dess medborgare har Israel beslutat att delvis stänga gränspassagen, som hela tiden varit öppen, till att enbart låta grundläggande humanitärt bistånd och läkemedel passera in i Gasa efter godkännande av Israels militär.

Dessutom kommer exporten av varor från Gaza att avbrytas och Gazas fiskezonen, som förlängdes till 9 nautiska mil (16,7 km) inför fiskesäsongen, minskats till 6 sjömil (11 km).

Israel kommer inte längre att tillåta Hamas att terrorisera israeliska medborgare genom att skada deras levebröd och äventyra deras liv.

Facebook

-Pettersson säger att nu kommer SVT och utrikesminister Margot Wallström (S) att vakna och protestera mot Israels försvar mot brandbomberna som terrorist-araberna hållit på att skicka över gränsen i månader…

7 reaktioner på “Israel har ledsnat på Hamas brandbomber så snart börjar SVT och Wallström protestera

  1. Margot Wallström har fullt upp med att åka jorden runt och erbjuda fribiljetter på livstid. Sågs senast i Nigeria där hon erbjöd ett 1000-tal nigerianer gratis välfärd. Ett fördömande kommer säkert längre fram dock!

  2. Varför har det blivit en livsviktig fråga för Sverige att till varje pris stödja palestinska terrorister som har som slutgiltigt mål att utplåna staten Israel.
    För övrigt Margot Wallström är en stor skam för Sverige.

  3. Ja NU JÄVLAR I HAVET kommer TANTEN WALLSTRÖM att ”ta i så hon tappar trosorna”, hennes små ”oskyldiga älsklingar” blir antastade….”De får VISST bränna ned åkrar som är böndernas levebröd i det GODA SYFTET att SKADA JUDAR”, ”de får visst kasta STENAR och ANNAT som kan SKADA en JUDE”….. NU DU WALLSTRÖMSKAN, kommer du få en HJÄRNBLÖDNING då ISRAEL stänger gränspassagen till ISRAEL!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: