Stäng

Kusingifte och de tragiska konsekvenserna

INVANDRING. Mellanösterns kultur har blivit Sveriges. Tack vara fega politiker och ljugande journalister har en oansvarig massinvandring tillåtits, inte bara av människor utan även av dessa människor seder och vanor som vi utrotat i Sverige för hundratals år sedan. 

Visserligen har det den senaste tiden lättat en aning och fler frågor diskuteras. Kusingifte och dess skadliga inverkan är det dock fortfarande väldigt tyst om.

Kusingifte är skit, men ännu värre när det sker som tvångsgifte vilket ofta förekommer i den så kallade hederskulturen i Mellanöstern som 87:an numer anser är så bra att ha i Sverige.

Kusingifte kan orsaka en mängd genetiska sjukdomar och de är en nyckelfaktor i flera dödsfall.

Läs mer på Daily Mail…

-Pettersson säger att kusingifte är tillåtet i Sverige sedan år 1845 och jag tror knappast myndigheterna informerar om riskerna bland våra nya ”svenskar”…

Läs mer om Kusingifte, alltså inavel på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

37 reaktioner på “Kusingifte och de tragiska konsekvenserna

 1. Även om Stenbock inte tror på klimatextremisternas spådomar,sker i år något som jag under hela mitt långa liv endast,upplevt en gång tidigare.
  Den underbara varma sommaren,som nu är inne på sin 10:e vecka i min del av landet.Sista gång jag kan minnas något liknande var åren efter kriget.
  Alltså för dryga 70 år sedan !
  Här i mina trakter vid Öresund,har de kloka förståsigpåarna varnat för att vi skall dränkas,av de smältande ismassorna vid polen. Själv har jag funderat över,att min tänkta grav ju kommer att befinna sig på havsbotten,enligt alla prognoser….
  Nåväl ikväll har jag som vanligt tittat på de lokala nyheterna från delar av Tyskland.Här råder rena gravstämningen bland bönderna. Deras stora fält av grödor torkar fullständigt bort,och allt tyder på att skörden blir högst c:a 50 % av normala. Nu återstår att se om staten (Merkel) offrat alla sina tillgångar på importerna eller om det finns slantar kvar,att rädda bönderna från konkurser.
  Av rubrikerna i min Laptop har jag förstått,att det även ligger illa till i delar av ”vårt” land. Ser med spänning fram emot hur och när,den s.k. syndafloden kommer ?

 2. Kusingifte har förekommit i Sverige och förekommer nog ibland,
  men inte i flera led i decennier efter decennier? <Alla dessa
  korkade journalister och låtgå politiker som av ren feghet inte
  tycker detta är ett problem borde fråga sig varför myndigheterna
  kräver Stamtavlor på djurbesättningar, om det inte är för att förhindra
  genetiska skador? Själv tror jag att just kusingifte i många led är
  den avgörande saken för mångas beteende.

  1. Du har fel om hundavel.
   Hundar avlas för att få de egenskaper människan vill att de skall ha.
   Beroende på vad man ska ha dem till – jaga, valla får,till och med slåss eller av etiska skäl.
   De ska då se ut på ett visst sätt, även om de som är framavlade med mycket trubbig nos får svårt att andas och ofta behöver opereras.

   Det har inget att göra med att förhindra genetiska skador.

   1. Var skrev tony om hund avel mia? Man avlar inte hundar i samma familj man avlar mellan olika raser för att få dom egenskaper man vill ha.

   2. Ja Mia jag hoppas att inte dina barn tagit skada av
    din enögdhet och ditt försvar för allt som är ur led
    här i landet?

   3. Jag ser nu att han skrev djurbesättningar, men han har tidigare skrivit om hundar med samma innehåll som kommenatren han skrev nu.

    Men syftet med aveln är inte för att förhindra genetiska skador som han påstår, utan för att skapa djur med egenskaper att det blir en fördel för oss människor.

    T.ex gör man så att kycklingar växer snabbare och bir större än normalt för att få ut mesta möjliga kött på kortast tid.

   4. Mia :
    Vad det gäller kycklingar så används hormoner för att få dem att växa snabbare.
    Det visar sig sedan när 5-åriga flickor menstruerar vid den åldern, sker i mellan och Sydamerika.
    Vad som sker med pojkarna som äter samma mat …….kanske att någon forskar om detta ?

 3. Det finns många avhandlingar på universitets nivå som studerat inaveln bland de europeiska kungahusen. Det flesta av europas regenter hade minst ett par syskon med marginell intelligens.

  Det är lättare att ha dessa studier som utgångspunkt när man diskuterar med oliktänkande.

 4. Även om kusingiften varit tillåtna i Sverige sedan 1845 har de väl knappast varit särskilt vanliga. Har för mig att man förr var tvungen att skriva till kungs för att ö.h.t. kunna ingå ett sådant äktenskap.
  Mest har väl sådant förekommit inom kungahus och adel för att befästa makt och position, (möjlig anledning till det feodala samhällssystemets kollaps?). Går att jämföra med vår nya aristokrati – politikerna, som också helst förökar sig inom den egna gruppen. Resultatet blir s.k. broilers som sedan fortsätter den onda cykeln…

  Hos djur och stenålderskulturer finns automatiska spärrar som förhindrar inavel genom t.ex. lukter, hormoner, uteslutning ur gruppen/flocken för att sedan ta in nya individer, (vet av erfarenhet att det fungerar så hos hundar då tikar ofta är aggressiva mot sina fäder, vilket skall ha med hormoner att göra). På hundskolan i Sollefteå avlade man tidigare fram vakthundar åt försvaret. Genom inavel fick man dem extra aggressiva & lynniga. Min egen mormor var en gång fodervärd åt en sådan valp och den var verkligen helt galen! Antar att det fungerar på samma vis hos människor…

  I många muslimska länder ingås majoriteten av alla äktenskap inom familjen. Såg någon dokumentär (faktiskt på SVT) om Kuwait där man nu nått ett sådant långt gånget stadium av inavel att man förlorat förmågan att få fram friska barn själva. Befruktningar får istället göras på kliniker med importerad ägg & sperma. Fann den här;

  (delvis holländska).
  Muslim imbreeding; https://youtu.be/hsrE-aNlSw0?list=PLDg7waAIN3YlaCmTCmihfwbl1oJVl6b37

 5. Om vi ändrar den svenska lagen, varför skulle det ändra vissa personers sedan seklers tradition?
  Varför tillämpas sharialagar i Sverige? Varför har vi böneutrop på ett främmande tungomål i Sverige? Varför tar vi in fler än vi kan klara av?
  Är det kanske så att kusingifte ofta förekommer i de släkten som levererar personer till politikerkåren.

  1. Nu lär ju finnas andra orsaker än kusingifte,till att vi fått en majoritet av ”utvecklingsstörda” i Riksdagshuset.
   Tror däremot att deras beslut till import av liknade individer från Orienten kan helt tillskriva deras mindre(eller ringa kunskaper), inom ämnet !
   Nästa förfall i Absurdistan kan vi förvänta hos bland deras nya målgrupp,niggerstammar från Afrika.Här är det könssjukdomar av allehanda slag som lär sprida sig,som en brand över civilisationen.
   Ingen lysande framtid för gamla Europa,när dessa kannibaler och kameldrivare från öknen blir majoritet,kring nästa halvsekelskifte !

 6. Inte ens FN vill göra något åt det, de anser att det är en kultur som är så gammal att den ska respekteras.

  1. Joy:
   I FN är det en majoritet av dessa egenälskande islamister….
   Naturligtvis kämpar de,för att behålla sina medeltida seder.
   Likt allt annat från Mohammeds tid anses ju barnäktenskap, inkl.pedofili normalt inom deras ”kultur”.
   Även Tidelag,samt Dendrofiler där de sistnämna t.o.m. lär bestiga träd !!!
   Tja,som idioten Reinfeldt sade,har vi Barbarer här uppe i Norden,ännu mycket att lära…..

  2. FN ?
   Är ju precis som EU bara en hycklande och förljugen rikemansklubb för inre beundran, ett stort skämt.

 7. Kommer ihåg att en brittisk kvinnlig pakistansk läkare försökte ta debatten i Storbritannien för ett par år sedan. Hon blev verbalt lynchad av muslimer och angripen av vänstern och liberaler.

 8. Kusingifte var inte tillåtet i Sverige fram till 1845. Av goda skäl. Man kunde begära dispens eller om man hade pengar och inflytande, t.ex. adeln, gifta sig ändå, betala böterna och ersätta prästen, som om han förrättat den olagliga vigseln alltid avsattes från sin prästtjänst. Ett och annat kusingifte är väl inte så farligt men sätts det i system blir resultatet naturligtvis ”grönsaker”. Vissa europeiska furstehus i katolska områden som Spanien tillämpade bara giftermål inom släkten och resultatet blev lallande idioter.

  1. Nu är halvsyskongifte tillåtet sedan 2004, om Socialstyrelsen inte hittar hinder rent genetiskt. Kolla lagboken bara. Tror inte att de ändrat lagen sedan jag kollade sist.

 9. Jobbade inom sjukvården för 25 år sedan i östra Göteborg. Läkarna påpekade flera gånger att det var inavel bland de patienter som kom från Mellanöstern. En inte ovanlig åkomma vid inavel är kognitiv funktionsnedsättning, eller som man sa förr, utvecklingsstörning.

 10. Jag tror inte att ett enstaka kusingifte gör till eller ifrån. Däremot ett otal på raken ser vi alla konsekvenserna av.

  1. Du har rätt och det är nog därför det inte finns något förbud mot kusingifte i Sverige.

   Däremot bör nyanlända få veta de allvarliga riskerna med detta när det sker gång på gång inom samma släkt.

   Därför borde man kanske ändra den svenska lagen.

   1. Känns som det är lite sent med information efter århundraden av inavel inom den egna släkten.
    Lite som Eliassons armband” snälla våldtag inte mig farbror muslim”.

   2. Desto viktigare att informera dem.
    Även om inte alla tar till sig kunskapen så skulle många göra det.

    Alla mammor vill föda friska barn men de har inte blivit upplysta i sina hemländer.

   3. Jag tror inte att det räcker att informera. Dels så lär en hel del av föräldrarna själva ha hjärnproblem till följd av inavel, dels så har de nog utsatts för ren desinformation i hemlandet snarare än bara brist på information. Dessutom är det vanligt med tvångsgifte i dessa miljöer, och de som tvingar kan mycket väl redan vara gifta med en kusin själva, vilket lär göra dem extra oemottagliga.
    Enligt min åsikt så blir man inte av med eländet utan att kriminalisera det, med saftiga fängelsestraff samt utvisning.

   4. Vi ska inte ta emot ekonomiska migranter. Punkt.

    Vi ska ha behovsanpassad arbetskraftsinvandring av kvalificerad arbetskraft. De som bara har kusingiften i varje led på ansedeln kommer inte att komma ifråga. Problem solved!

    Asylmottagning öppnar vi om våra grannländer råkar illa ut, inte förr.

   5. Mia det finns kulturer där mamman är den som kastar första stenen på sin dotter, information och handhjärtan hör hemma bland dom svenska rosa molnen.

 11. Snart är nog mamma och pappa syskon också om extremvänstern får lite mer tid på sig att totalt styra Sverige !

  1. Det ”liberala” ungdomsförbundet tycker att incest och nekrofili är OK. Fast de kanske räknas till extremvänstern?

   1. Centerns ungdomsförbund ville väl att sex med djur skulle vara lagligt härom året?

   2. Sex med död om den avlidne innan sin död gett sitt godkännnde.
    Känns helt normalt i det gamla bondeförbundet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: