Nader El Ashkar undrar vad man måste göra för att bli utvisad?

BROTTSLIGHET. Rättegången för det brutala väpnat rån i min butik den 29/5 är nu på tisdag den 10/7.
Rånaren är 20 år och 6 månader och är inte medborgare i Sverige. Det är inte hans första rån och förmodligen inte hans sista men han kan inte utvisas ändå! Vad måste man göra för bli utvisad?, skriver Nader El Ashkar på Twitter.

Rånaren är drygt 20 år och medborgare: Tanzania
Solna tingsrätt målnr. B4645-18

– Nader, som kommer från Alexandria i Egypten har drivit sin butik sedan 2005 och blivit rånad 6 (SEX!) gånger och Pettersson undrar detsamma som Nader. Varför utvisas inte grova brottslingar?

 

TIDIGARE 2018-05-31. Detta händer medan statsministern vill sluta snacka om migration

VALET 2018. Statsminister Stefan Löfven vill inte prata om migration i valrörelsen. Han vill prata välfärd och trygghet utan att förstå att det hänger ihop med invandringen.  

Nader El Ashkar driver Driver Naders Spel sedan 2005. Han råkade för sjätte gången på 13 år ut för ett väpnat rån i tisdags. Tog fast rånaren, väntade på polisen och hoppas nu på rättvisa.

Så här skriver polisen, utan att nämna något om gärningsmannen: Butiksinnehavaren är knivskuren och blöder kraftigt. Men eftersom butiksinnehavaren har hållit fast rånaren är gärningsmannen kvar i butiken när när polispatrullen anländer .

Butiksinnehavaren förs med ambulans till sjukhus för vård. Den misstänkte rånaren grips och förs till polisstationen.

Polis inleder förundersökning gällande försök till grovt rån samt grov misshandel.

-Pettersson skulle inte bli förvånad om rånaren redan är ute i socialdemokratins trygga Sverige…

Twitter

Bagdad-Bobs bror…

6 thoughts on “Nader El Ashkar undrar vad man måste göra för att bli utvisad?

 1. Tanzania var inte det ett av Olof Palmes favoritländer som Sverige har öst in oräkneliga miljarder i.
  Borde vara ett paradis med så mycket uhjälp från Sverige . Rånaren borde bli glad av att få en gratis returbiljett hem.

 2. Jag har svaret. Vi måste ha en regering som leds av Sverigedemokraterna. Alliansen har bevisat sin okunnighet precis som socialdemokraterna och vänsterpartierna.
  Vårt ända hopp står nu till Sverigedemokraterna, annars får vi flytta österut mot Polen och Ungern. De har förstått att inte släppa in kriminella araber och afrikaner i sina länder.

 3. Sverige utvisar inte kriminella framtida pensionsräddare, hur ska vi då klara oss ?
  I Sverige ska man INTE vara ärlig, hederlig och göra rätt för sig det är skamligt man ska vara en samhällsparasit på alla sätt och vis för då ligger man i topp och har det högsta människovärdet tillsammans med politiker, journalister och de övriga inom det välgödda verklighetsfrämmande mytomaniska och månkulturälskande svenska etablissemanget som hycklande INTE lever som de lär.

 4. Antagligen krävs det att man uttalar sig i strid mot den politiska korrektheten på sociala medier, för att sittande marionettministär skall betrakta någon som tillräckligt kriminell för att motivera en utvisning.
  Smärre förseelser som dråp, bedrägerier och våldsbrott räcker inte för att sparkas ut från Kriminalparadiset, då det är just dessa gärningar som kvalificerar de nya svenskarna för samtliga privilegier och sociala förmåner.
  Andreas.

Kommentera