Glöm inte att vi behöver Miljöpartiet för att rädda världen


MILJÖ. Utan Miljöpartiets jakt på svenskar så kommer världen att gå under. Olika uppgifter påstår att det hamnar mellan åtta och tretton miljoner! ton plast i haven varje år. Det är naturligtvis inte bra, det är svårt att fiska plast för att äta. 

De länder som förorenar mest och för att åtgärda det jagar Miljöpartiet svenskar som saknar kollektivtrafik. 

IPS News

I Sverige angriper vi problemet på sedvanligt sätt, genom att låta svenska konsumenter betala för ett globalt problem som i bästa fall gör nytta i närområdet men inte på totalen.

Ett lätt sätt är att höja priset på platspåsar till 2,50-3 kronor per styck och det gillar handlarna. Påsarna är utan konkurrens deras mest lönsamma produkt.

Nåväl, missförstå mig rätt, vi ska inte slösa på plastpåsar eller något annat men när Miljömupparna pratar om drivmedelsskatter, flygskatter och skatter på allt annat så låter det som Svenne Banan ensam är ansvarig för nedskräpning, miljöförstöring och eventuell klimatförändring på jorden.

Miljörörelsen i Tyskland gav Helmholtz-Zentrum für Umweltforschung (UFZ) i Leipzig i uppdrag att ta reda på varifrån plasten i världshaven kom och hur plasten hamnar i haven.

Det visade sig att det inte var plastpåsar från Lidl, Coop, Willys och Ica som förorenar. Det visade sig nämligen att 90 procent av plastavfallet i världens hav kom från tio stora floder i Asien och Afrika.

PI-News

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


10 responses to “Glöm inte att vi behöver Miljöpartiet för att rädda världen

 • br

  Det är ju faan vad mp får igenom sin politik på bara 4%

  Gilla

 • Gringo

  MP har alltid levt sina liv i en glasbubbla, de har aldrig sett vilka problem VI verkligen står inför.

  Gilla

 • Punto

  Har dessa idioter inga egna föräldrar som bor på landet och som kanske blivit pensionärer och som inte har råd med alla påfund som poppar upp när man har rosevinsaftnar på Södermalm.

  Gilla

 • bajen666

  MP borde klassas som en terrororganisation, och förbjudas omedelbart helst igår.

  Gilla

 • Torleif

  Jag arbetade i Afrika, Uganda och Tanzania och där finns inga papperskorgar, inte heller ett återvinningssystem, och absolut inte ”Rang Sells” eller liknande. Allt skräp slängs på marken. Plastpåsar, dom har gula plastpåsar som ligger överallt på marken. Kan tänka mig att Indiska Oceanen plus deras insjöar är fyllda med plast.

  Gilla

 • ossie

  Dom där extremisterna har aldrig gjort annat än skada.

  Gilla

 • Blodsven

  Måtte detta onödiga idiotparti utplånas från jordens yta och aldrig mer återuppstå…

  Gillad av 1 person

 • Stenbock

  Det går dåligt för de Gröna miljöextremisterna,inte bara i Absurdistan.
  I Tyskland sjunker deras siffror katastrofalt. Kanske är det så,att människorna tröttnat på all deras propaganda eller har folk upptäckt,att det handlar om enbart sagor !
  Klimatuppvärmningen och plasten i havet kommer ju inte från ingenstans ! Utan ger uppfinnarna god rendit på kapitalet !

  Gillad av 1 person

 • Lukas

  Miljöpartiet ser det som en symbolhandling, om svensken drabbas av drakoniska skatter så ser alla i omvärlden att vi föregår med gott exempel även om det inte behövs och då kommer de nersmutsande länderna att tycka vi är så goda, snälla och självuppoffrande att de genast slutar smutsa ner oavsett hur det går med sin egen ekonomi.

  Samtidigt får miljömupparna in en väldig massa pengar som de kan bruka till att åka taxi och flyga (exempelvis från Bromma till Arlanda), köpa giftig färg till sina båtar mm och naturligtvis höja sina löner och ersättningar som bara de riktigt goda kan och förtjänar.

  Skulle det sen bli en eller annan krona över saknas det sannerligen inte goda projekt att ösa in dem i, exempelvis mala ner dem kostnader som uppstår när man stiftar rättsvidriga lagar.

  Och nästan hela världen skrattar och är glad, Miljöpartisterna är glada, resten av världen skrattar och enbart svenskarna gråter.

  Gillad av 2 personer

 • Conny Lundberg

  Som vanligt skall det svenska folket ha dåligt samvete och straffbeskattas för någonting som andra åstadkommer. Antagligen betydligt lättare än att ta itu med de verkliga problemen!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: