Ack FI

Jag trodde för ett ögonblick att jag sett och hört det mesta inom politiken, men…

…när den förre socialdemokraten och numera FI:s arbetsmarknadspolitiska talesperson, Anneli Nordström, debatterade kvinnors situation på arbetsmarknaden lades ännu en bit till det märkliga pussel som kallas politikerförakt.

Se kvällens Opinion Live, men orkar du inte och bara vill fokusera på debatten mellan Nordström och Richard Jomshof, kan du titta på avsnittet nedan.

Innan du gör det ska du minnas Anneli Nordström som den socialdemokratiska politiker och ordförande i Kommunal som avgick efter en skandal i förbundet.

Om Anneli Nordström på bloggen…

22 thoughts on “Ack FI

 1. Ursäkta min okunskap, men är det dessa människor som avses med det ”tredje könet”? Hon var varken mjukt kvinnlig eller humoristiskt manlig. Är det sådana som ska kallas ”hen”?

  Tacksam för svar.

 2. Tvångströja och kraftig medicinering är vad som behövs, bra av svt att ta med dåren så vanligt folk får se vilka rabiata kärringar F! består av.

 3. Jag tycker inte ens man ska kommentera en så galen kvinna. Låter mest som känslomässigt tonårsuppror.
  Men, det är klart att FI lockar till sig andra galna kvinnor. Alla vill vara där de kan identifiera sig och känner sig hemma.
  Består svenska befolkningen av 4% galna kvinnor kommer FI in i riksdagen, annars inte.

 4. Lyssna på låten som Thoralf har lagt ut på sin blogg.
  Som framfördes från scenen när Gudrun med hennes parti hade torgmöte ihop med en välkändis i Almedalen.
  Tala om en sång ang. våldtäktsmän
  Skulle denna framföras hos SD tala om en orkan från en tryckkockare som heter duga ifrån PK- media.
  Att den framfördes hos Gudrun då är det locket på.

  ”F! hatet”
  http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/07/07/11545612-f-hatet/

 5. Vi får vara FI evigt tacksamma att dom finns , inte för deras politik utan här har dom skapat en plattform för alla sinnesförvirrade fruntimmer . Jag ser förväntansfullt fram emot den dagen när dom har tagit hand om Annie Lööf för då skulle hönshuset ha berikats med en fullfjädrad kandidat som besitter alla kvalifikationer för att hacka sig fram långt i skocken .

 6. Rabiata figurer ska inte delta i debatter, eftersom dom sällan kan hålla käften stängd när motparten ska svara, fast hon har ju i detta avseende sin förebild i Gudrun Schyman som bara älskar sin egen röst, och fortsätter att pladdra trots att det är motparten som ska svara.

 7. Samma produkt som Maggan Wallström, därför hatar i stort sett hela världen vår nation, förutom invällarna som älskar våra bidrag.

 8. Ja herregud, här kan man både se och höra att kraven på människor
  som ska representera både Lo och Fackförbunden är under all kritik,
  men hela den så kallade Arbetarregeringen lider ju också svårt av en fruktansvärd kompetensbrist?

 9. Anneli Nordström har arbetat fackligt sedan 1970-talet och var Svenska kommunalarbetareförbundets (Kommunal) förbundsordförande åren 2010 till 2016. Hon tvingades avgå vid Kommunals kongress i juni 2016. Vid samma kongress beslutade Kommunals ombud att inte bevilja Annelie Nordström någon ansvarsfrihet.

  Hon har även suttit i styrelsen för LO, Folksam, och Arenagruppen.

  Damen styrde när kommunal myglade med lägenheter, drev lyxkrog med mångmiljonförlust, hyrde porrstjärna, m.m. Allt för medlemmarnas pengar. Medlemmar som oftast är lågavlönade kvinnor.

  Att en sådan kvinna ska försvara kvinnor är otroligt, men Anneli saknar tydligen förstånd att inse att det är bäst att hålla sig hemma med den höga pension som hennes före detta medlemmar betalar…

  • Mygel tycks vara en specialitet inom fackförbunden,
   vem minns inte Anja Lundby wedin som skaffade sig en
   fin liten skärgårdsö med fint hus, som var avsedd för kvinnor
   som haft det svårt i livet, och dit hör väl knappast A.L .W ?

 10. Lät nästan på tokkärringen att det är SD:s fel att hennes uppväxt var ett helvete. Hur fan ska vi kunna förhindra att vissa kvinnor gör dåliga val av män? Kunde vi förbjuda dumhet så…

 11. ja jag såg det där , lyteskomik . Ärlig så tyckte jag mest synd om henne , och det gjorde Jomhof också . kan bara beklaga taskig uppväxt bland missbrukare . Hon borde rösta SD för att få upprättelse , för sin bedrövliga uppväxt . Jag förstår inte hur dom tänkte när dom skicka fram henne ????????????????

  • Men jag förstår inte hennes upprördhet över SD? Ifall
   hon haft en taskig uppväxttid, med en fader som var en
   människa med dålig inställning mot kvinnor? Blir det bättre ifall man då importerar fler män med ännu värre kvinnosyn, något som
   dom både praktiserar och skryter med?

   SD är ju det enda parti i riksdagen som vill skicka hem sådana?

 12. Var det inte att Kommunal drev porrklubb, det verkar ju klart feministiskt.

  Är sunkiga porrklubbar något feministerna står för? Det är inte kvinnoförnedrande? Kanske är dom för bordeller också?

  Våldtäktsmän verkar de iaf gilla eftersom det gullas så med dem.

  Dom har verkligen utvecklats från snoppgiljotiner och liknande virrigheter och så tror dom att dom ska komma in i riksdagen…

  • Den enda anledning hon ha för att vara med i FI är för att hon ha bränt alla andra möjligheter för att åtnjuter rampljuset. Och det man ha set från FI rekrytering är att man ta alla kända och ökända stolpskott, virrpannor mm. För vettig folk rör inte FI ens med tång

 13. 52 sekunder, längre kunde jag faktiskt inte förmå mig att lyssna på detta spektakel till fruntimmer!
  Men, en god representant för feministiska och hatfyllda skräcködlor är hon sannerligen!

 14. Lär nog inte bli så mycket av den politiska karriär hon hoppats på. Fi är ju fjärran från en riksdagsplats och skickar man fram ett dylikt stolpskott så ökar ju inte möjligheterna. Sänd gärna fram Gita hette hon visst som tyckte att vi skulle behålla alla invandrade våldtäksmän, mördare, terrorister. Detta pajasparti kan nog lägga ned.

 15. Hon framstår som den perfekta representanten för extremistpartiet FI – Helt galen!

Kommentera