Stäng

Vad får det att koka i Löfven?

VALET 2018. Statsminister Stefan Löfven och socialdemokraterna  har nu styrt landet i snart fyra år. Trots det är herr Löfven rejält upprörd, fast inte över skottlossningar och mord på öppen gata, gruppvåldtäkter, den ökande otryggheten. 

Det kokar inte i Löfven över tusentals ljugande ”ensamkommande barn, fattigpensionärer, bostadsbrist, rättsövergrepp, vårdköer, nedlagda BB, terrordåd, fattigpensionärer, islamismen, maten på åldringsvården osv…

Nej det kokar i Löfven över att några tiotal, kanske 50 muppar från Nordiska motståndsrörelsen gapar och skriker i politikernas reservat med gratissprit i Almedalen.

– Det kokar inom Pettersson för att vi har politiker och journalister som inte kan prioritera. NMR är riktiga idioter men de är inte Sveriges största problem…

Sveriges Radio… 

***

Tror ni att Löfven och den övriga sjuklövern kan prioritera bortom gratisspriten på landets verkliga problem och skapa ett tryggare Sverige som de lovar ska ni naturligtvis rösta på dem den 9 september 2018. Om inte får ni fundera ut ett alternativ…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

38 reaktioner på “Vad får det att koka i Löfven?

 1. När en Svartrock sätter igång kyrkklockorna för att inte kritik mot den förda politiken ska komma ut till allmänheten så kokar det inom mig, men sådant upprör inte patriarken Löfven, tror till att han applåderar det?

 2. Strandhäll och Magdalena Andersson blev tydligen så rörda under Löfvéns tal att de började gråta av egen självgodhet. ”Just nu sker det saker i Sverige och Europa som gör att vi måste stå upp som en man” (medveten könsdiskriminering därtill !?) sade en gråtfärdig Annika Strandhäll till Expressen och påpekade att hennes partikamrater torkade sina tårar i samband med Löfvens tal. http://www.friatider.se/strandh-ll-och-andersson-b-rjade-gr-ta-av-l-fvens-tal https://www.youtube.com/watch?v=0gYifvk5JAQ

 3. Det kokar inom Stefan Löfven som håller brandtal över några stollar
  som övriga befolkningen skiter fullständigt i. Och Annika Strandhäll
  bölar över Stefans tal, säga vad man vill, men Duktiga skådespelare är dom, istället för att spela Teater borde båda dessa två gråta över alla dom brutna vallöften som dom presterat under dom fyra år har härjat
  i regeringskansliet. Dock har dom hållit ett löfte, gissa vilket??
  Jo givetvis HÖJA SKATTER, det löftet har dom hållit, men det har ju
  alla Sosseregeringar gjort genom åren.

  Att stå och hålla brandtal över några förvirrade stollar samtidigt som det sker flera Dödsskjutningar plus många andra skändliga brott per vecka är att Spela teater, det som jag tror han är mest obekväm med är inte Nmr,
  utan det är Internet och alla fria Medier som gör att alla hans stolligheter
  når ut till folket.

  SÅ ifall han hade kunnat stänga ner alla dessa fria Medier hade det varit Mumma för Sosseregeringen? Tänk er själv, hela Svenska Median på sin sida, stänga ner hela det fria ordet, då hade han nått euforiska höjder

  1. Dom har ju hitintills hållit ett löfte till och det är ett löfte som hela 7-klövern ställer sig bakom utan att veta varför. Dom har hittills lyckats hålla SD utanför regeringsställning.
   Detta löfte är även det brutet efter valet då SD får över 50% och ensamt bildar regering.

 4. En stor mängd människor har samlats i Almedalen för att under en vecka få tala politik och samtidigt går ett gäng från NMR och saboterar, sprider olust och stör.
  Då är det inte bara Löfven som blir förbannad och uttrycker det och han säger det medan problemet pågår och är aktuellt.

  Det är så vi människor funkar. vi talar om de omständigheter som råder just då och väntar inte några veckor.

  Vilket inte betydde att han därefter också också tog upp andra problem i samhället.

  1. Mia:
   Nu framgår var du hämtar dina nyheter…. Slask o. lögnpressen inkl. X-pressen och Aftonslasken ! Ingen annanstans framgår att NMR skulle skapa problem. Tvärtom ger polisen det partiet eloger….
   Du får söka bredda dit läse-urval även om du gullar,med de röda vänstersvinen.

  2. Och Mia hur brukar dom arbetsbefriade vänsterstollarna göra när andra håller möten? Vänstern har en underlig inställning om att dom plus det nya frälset inte ska behöva rätta sig efter regler,
   så i det avseendet är dom lika NMR.

 5. Klart han blir upprörd över det. Skottlossningar, mord och våldtäkter skall vi inte prata så mycket om för att svartmåla (läs säga sanningar) är något mycket fult i sossevärlden med två månader till valet och usls opinionssiffror.
  I övrigt har jag inget annat än avsky att yppa när det gäller NMR och deras åsikter.

  1. För mig är det obegripligt med så många tummar ner. Kan någon enda människa försvara nazismen och vad den ställt till med lika lite som man kan försvara kommunismen?

  1. Sandlådan! Märkligt att en sosse tyckte att vuxna skulle få leka i en lekpark. Eller, förresten inte, han är väl miljöskadad av politiken.

 6. stefan löfven vilken pajas, sämsta ”statsministern” sen urminnes tider.
  Noll förtroende, noll karisma, noll kunskap, noll erfarenhet, noll pondus! Ja, listan kan göras lång.
  Dags att förpassa svitsarn ut i det verkliga livet, i riktigt arbete, inte inom något politiskt för många inom sjuklövern behöver hämta riktiga erfarenheter efter valet 2018 då SD tar makten och ordningen.

  1. Löfven är en av de få ministrar som har erfarenhet av riktigt arbete i det verkliga livet som du kallar det. Under 16 år. Så han var ett dåligt exempel.

   När han tillsattes var han inte ens politiker och hade det svårt i början, men i går höll han ett fantadtiskt bra tal, det håller till och med AFS med om.

   För övrigt borde denna blogg döpas om till Klagomuren efter ett ständigt gnäll och klagande på allt och alla.
   Alltid.

   1. De odugliga och arbetsskygga använder mest käften och gör påfallande ofta facklig karriär. Ju mer käft, ju högre kan du komma…

   2. Använder du Skygglappar eller ögonbindel Mia, hade det bara varit vi som skriver här hade det väl inte varit problem, varför tror du Sossarna sjunker som en sten i opinionen?
    Inte är det väl för att dom gör ett fullgott jobb, men det
    är väl ditt jobb att föra ut deras struntprat, för det kan inte vara av övertygelse om deras förträfflighet?

  2. Jag har räknat ut varför de politiker som sitter i 7-klövern är just politiker. Dom ville inte arbeta för brödfödan och då fanns bara politiken att välja på. Som politiker behövs ingen utbildning och det är därför dom inte kan någonting alls om någonting men dom tjänar oerhört mycket pengar på att dom är väldigt duktiga på att ljuga.

  1. Det vore roligt att höra någon från 7-klövern analysera varför alla partier utom SD går baklänges, samtidigt tala om vad dom tänker göra åt saken.
   Kanske dom säger att om måste höja sina löner med 50% eller något i den stilen.

 7. Om ingen skulle bry sig om NMR skulle det avklinga rätt snabbt. Deras livsluft är just ”gensvaret”. Hur kul skulle det vara för dem om bara polisen var åskådare?

  Att börja pilla i grundlagen för några vettvilingars skulle gör att vi hamnar på ett sluttande plan.

 8. Löfven törs inte säga något om domprosten som har tagit sig egenmäktigt befäl över domkyrkoklockorna.

  Mats Hermansson är tydligen kompis med Annie Lööf, Yasri Khan och Rossana Dinamarca som alla var välkomna till hans kyrka. Men inte Thomas Gür.

  1. Reserverade på biblan, boken skriven av en präst i Svenska kyrkan, om de upplevelser hon haft. Konsten att överleva Svenska kyrkan, heter den. Det ska bli intressant att läsa den.

  1. Inte bara han utan hela 7-klövern och deras väljare som tillsammans sett till att Sverige idag är ett U-land.

 9. Vad jag kunde se så blev NMR faktiskt provocerade åtminstone av hon med pride flaggan. Huruvida hon blev illa åtgången är en bedömningssak.
  Klart är att svetsaren tar alla tillfällen i akt att rikta fokus på något som han förstår och vilket inte berör våra stora problem.
  Att han tror att arbetsgivarna ska betala höjda pensioner är väl magstarkt, betala tillbaka de miljarder som GP lånade på sin tid istället. Var det 285 miljarder och med ränta säkert 300 i dagsläget. Där har han 20 år med 15 miljarder, bums.

  1. Det var 258 ! miljarder mellan 1999 – 2001 som Göran P ”lånade” av pensionärerna ur AP fonder till statskassan.
   Att betala tillbaks dem har det varit tyst om.

   1. Men vad skall Sossarna betala tillbaka med, pengarna är förslösade och finns inte mer.

    Den enda möjligheten för dem är att höja skatterna ännu mer. Problemet är att även de pengarna kommer att slösas bort, den som tror något annat är väldigt naiv.

    Sossarna har suttit i ett guldläge historiskt och hade kunnat bygga något fantastiskt för svenska folket, vad valde man?

    Jo genom ett ständigt införande av nya skatter och att höja dom gamla dränerade man folket på pengar och gjorde dessa till skuldslavar om de ville något mer med sina liv än inget.

    Av detta enorma pengaberg återstår inget eftersom vartenda öre kastats bort. och hur mycket man tvångsbeskattar folket nu så kommer samhället att vittra sönder eftersom man fortfarande inget mer än skattehöjningar begriper.

   2. Samma sak gäller säkert utlandslånen också dom kommer aldrig att betala tillbaka dessa biljarder som dom lånar för att få Sverige att gå runt. 700 kronor i sekunden lånar Sverige som har en strålande ekonomi. VARFÖR?

 10. Det som herr Löven oroar sig mest över är nog att han tappar sin diktators position och att om SD blir störst Sverige kommer att återinföra demokratin i landet.

 11. Löfvens värld är inte vår värld han lever i en egen värld som han konstruerar själv ihop med sina rådgivare.
  Hur många ser NMR som Sveriges framtida ödesfråga?
  Att man tillåter NMR att finnas i Almedalen tror jag beror på att man vill ha publicitet runt NMR för att blanda bort korten om de verkliga problemen.
  I Löfvens värld är NMR lagom att skrämmas med i praktiken ett gäng busar med inte de skarpaste hjärnorna precis.

  1. Hej Kent.
   Dom oroligheter som alltid utbryter när Nordfront håller sina demonstrationer, beror till 99,9% av vänsterpacket!
   Precis som den hatiske landsförrädaren Löfven så tål inte heller dom att det faktiskt finns folk som tänker självständigt och värnar om våra svenska traditioner!

   Nordfront startar aldrig oprovocerat bråk och slagsmål själva, men dom har kanske lite mer ”djäklar anamma” i sig än vi andra och väljer att försvara sig när dom attackeras istället för att lägga sig platt på marken!
   Jag tror därför mer på deras metod än att alltid fega ur och krypa med svansen mellan benen! Jag är djävligt trött på att alltid bli trampad på och att vi inte ens får försvara oss!

   (PS. Nej, jag röstar inte på NMR!)

   1. Att påstå att NMR inte startar bråk utan provokation är som att påstå att islamistet bara bråkar när de blir provocerade…

   2. Jag glömde en viktig detalj, ursäkta!
    Nordfront utses ALLTID av svensk ”media” till syndabockar vad som än händer!
    Och det är klart att dom som då enbart läser detta skräp och lyssnar på SVT:S ensidiga propaganda, tror på falsarierna!

    Lite som med Trump…
    Han hade uppfunnit ett mirakelmedel som botade cancer på en vecka och istället för att hylla honom så skrev en enig media så här: Varför i helsike uppfann Du inte medicinen långt tidigare, titta nu hur många människor som fått lida p.g.a. Dig..
    Så är det tyvärr i livet, om fel personer gör rätt saker så är det ändå fel i fanatikernas och extremisternas trånga tankegångar!

 12. Klart att Löfven är ursinnig, hur kan man tolerera att det trots massiv och intensiv hjärntvätt under mer än 50 år, fortfarande finns folk som värnar om vår egen välfärd, vårt svenska folk, vår stolta historia, den svenska kärnfaminljen och våra svenska pensionärer? Det är ju upprörande..

Kommentera

%d bloggare gillar detta: