Stäng

Annonsen Expressen inte vill att du ska få se

MEDIA. Inför Almedalsveckan kontaktades Alternativ för Sverige, och andra partier som deltar på Almedalsveckan, av Expressen med erbjudande om att få publicera en helsidesannons i tidningens Almedalsutgåva.

Alternativ för Sverige tackade ja och Expressen utlovade publicering under tisdagen den 3 juli. Sent på måndagskvällen meddelade Expressen plötsligt att publicering inte längre är aktuell. Beslutet fattades av ansvarige utgivaren Thomas Mattsson.

Alternativ för Sveriges partiledare Gustav Kasselstrand kommenterar beslutet: – Expressen och Thomas Mattsson har i flera år jagat oliktänkande, trakasserat vanliga medborgare och medvetet tystat debatten. Beslutet att vägra Alternativ för Sverige publicering visar att deras krig mot yttrandefriheten fortsätter.

En Novusundersökning från 2016 visar att endast 12% av svenskarna har förtroende för kvällstidningarna (Expressen och Aftonbladet).

-Nåväl, Pettersson publicerar annonsen, dessutom gratis…

4 reaktioner på “Annonsen Expressen inte vill att du ska få se

 1. Hur var det i Danmark ?
  Stod inte gränspolisen (den danska) och kontrollerade de som reste, id och om de hade försörjnings stöd eller andra bidrag ??
  Dessutom har jag ett minne av att de som hade någon form av bidrag blev HINDRADE ATT RESA UT UR DANMARK !!!!
  Eller kommer jag ihåg fel ?????

 2. Vad har Rumänien att göra med ??? Så vitt jag vet är tiggarna inte rumäner utan ROMER !!! Eller vill AfS skicka hem
  alla rumänska läkare,lärare, arkitekter,förare mm ? F..k AfS…

 3. Annonsen är klockren, grattis AFS!
  Dessutom helt riktig, om man reser så ser man långa köer till dessa destinationer av flyktingar som åker hem på semester, helt sjukt. Helt ok tycker tydligen PK, som gärna skattar mer för det skall kunna ske.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: