Almedalen är ett reservat med gratissprit för att undvika ge sig ut i verkligen

VALET 2018. Just nu dör folk som flugor i gängkrig i Sverige. Men här på politikerveckan i Almedalen pratar man hellre om hur tryggt det är i Sverige och hur Sverigedemokraterna ska stoppas.

I stället för att försöka hitta en lösning på de massiva problem Sverige idag tampas med är de besatta av Sverigedemokraterna och hur partiet ska kunna frysas ute. Man ödslar tid och energi på att försöka förmedla en bild om att Sverige går som tåget, att allt är under kontroll samt att omvärlden skulle avundas den svenska feminismen.

Från Joakim Lamottes Facebook…

11 thoughts on “Almedalen är ett reservat med gratissprit för att undvika ge sig ut i verkligen

 1. Halvt på skämt och halvt på allvar ger jag ett tips. Då Almedalsveckan håller på att spåra ur duktigt enligt artikeln så kan väl det politiska mötet nästkommande år hållas på något lämpligt utsatt område . Dels är hotellkapaciteten begränsad i Visby med vansinniga priser som följd och insikten om våra nya invånares väl och ve verkar lite begränsad i Almedalsreservatet. Så slå två flugor i en smäll gott folk och politiker. Eventuell belöning för mig kan vara en kopp kaffe, ev med AFA. Om ni lovar att inte gå vidare med den vanliga behandlingen.

 2. Det skall bli mycket intressant att se hur Jimmy och det ända demokratiska partiet klarar sig i JÄMMERDALEN. Det finns ju så många nazister och muslimer där.

 3. Det märks tydligt på genomförd 7-klöverpolitik att resultatet motsvarar vad man kunde förvänta sig av en samling alkoholister med totalt utslagna hjärnor.

 4. Almedalen Politiker gycklarnas och lögnarnas Extra semester och allt gratis.Vad kostar detta politikere kalas oss skatte betalare.

 5. Det tycks råda ett gemensam hat från partiledarna mot SD. De borde hellre studera varför SD snart är största partiet men är man för god för det, så är det inte möjligt att se klart. Det handlar naturligtvis om det Lammote säger. Det går inte att ignorera att undantagstillstånd är nästa förestående nödvändiga åtgärder på flera geografiska områden i Sverige. Så nära krigstillstånd en nation kan komma, med välbeväpnade stridande kriminella klaner och gäng, som breder ut sin makt över civila människor. Det hjälper inte upp situationen att visa sin avsky för SD. Utvecklingen är värre nu än vad SD någonsin varnat för. Jag undrar vad sjuk-klövern håller på med i sin riksdag?

 6. Skulle man inte kunna bygga ett hotell i Almedalen? Ett Hotel California;
  ”We are programmed to receive.
  You can check out any time you like,
  But you can never leave!”

 7. Trygghet för medel och överklassen i dom ’fina’ områdena, dom som byggt upp Sverige får skylla sig själva i kaosförorten att dom inte är förmögna.

 8. Almedalen arvet efter adelsmannen och det yttersta beviset för att pk’s broilerpolitiker fullständigt ignorerar en stor del, kanske den största, av väljarkårens åsikter.
  Joakim Lamotte har fullständigt rätt i sin dom av nomenklaturan.

Kommentera