Stäng

Samarbete mellan araber och israeler

ISRAEL/PALESTINA. Förra veckan deltog mer än 350 palestinska jordbrukare i den största jordbruksmässan i Tel Aviv,  Israel. Det visar att det på vissa håll finns möjligheter till samarbete mellan israeler och araber och en vilja att utbyta kunskap och erfarenheter på jordbruksområdet.

Israel fortsätter att försöka främja relationerna med de palestinier som hellre vill komma överens och samarbeta än att förstöra och döda.

-Pettersson säger som tidigare, tvåstatslösningen finns framför näsan på de inblandade. Juridisk bindande sedan 1922.

Tvåstatslösningen finns redan. Jordanien är en palestinsk stat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

3 reaktioner på “Samarbete mellan araber och israeler

  1. Plus att några blattar har kolonilotter runt Stockholm, duktigt och stort…

  2. Nja! Inom jordbruk används bl a konstgödsel, vilket är en grundkomponnent för att framställa sprängmedel. Detta är en annan förklaring om varför palestinier är så intresserade av jordbruk. Israel eller annat land förutsätts leverera konstgödseln. Det räcker med att en av deltagarna är sprängmedelstillverkare och det GÅR att bygga tunnel flera mil dit det finns israeliska tätbebyggelser och vad typ 1000 kg skulle kunna åstadkomma.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: