Stäng

Sverige reklam i Malaysia

Malaysia Chronicle har idag en artikel med Sverigereklam, höga bidrag utan att man behöver arbeta  och låga straff för våldtäkt framhålles som fördelar med att ”fly” till Sverige.
Sve VT

”Sverige har blivit ett paradis  för olagliga invandrare, särskilt från tre muslimska länder – Syrien, Afghanistan och Irak. Sverige ser sig som den ”globala humanitära supermakten”, de svenska kämpade med Tyskland  om att välkomna flyktingar eller invandrare eller vad man  vill kalla dem”.

I jämförelse med Tysklands kansler Angela Merkels 1,2 miljoner  flyktingar / invandrare importerade, kan Sveriges premiärminister Stefan Löfvens 163 000 ser litet ut. Men det ger är fler invandrare per capita än någon annan nation i Europa.

Följaktligen är nästa fråga varför de illegala invandrare älskade Sverige så mycket? Det är tydligt att det inte berodde på IKEA-möbler.

Sverige är ett paradis för migranterna eftersom de får  hårda pengar  av regeringen utan att behöva arbeta en enda dag. Sverige betalar nyanlända invandrare för att uppmuntra dem att komma in i samhället.

En ”flykting” som får uppehållstillstånd får upp till 35 US-dollar (28 £) per dag – fem dagar i veckan. Migranterna  behöver inte jobba för  att få ”etableringsbidrag” under de första två åren i Sverige.  Var i världen kan du få sådana galna fördelar?

Nyanlända invandrare kan få maximalt 510 US $ (410 £, 480 euro, RM2 273) per måna RM5,393)  – varje månad.  Varför skulle de leta efter jobb ?

Men fria pengar – förutom gratis vård, gratis utbildning och fritt boende – är inte den enda attraktionen som gör Sverige till ett paradis för flyktingarna / invandrare.

Tack vare den svenska invandringspolitiken har Sverige gjorts till  ”Europas våldtäkts  sexparadis” för ”flyktingar”!

Liksom i Tyskland har den svenska regeringen anklagats för att avsiktligt dölja vilka förövarna av våldtäkterna är, för att skydda de muslimska invandrarna.

Malaysia Chronicle

 

18 reaktioner på “Sverige reklam i Malaysia

 1. Kan tillägga att medelinkomsten för en arbetare ligger på ca 5000 RM i Malaysia.

 2. Jaha, då väntar vi på nästa våg av lycksökare från icke krigshärjat islamistiskt land.

 3. Det är pinsamt och bekräftar uttrycket ”Die dummen schweden.” Det är det enda de får att veta om Sverige eftersom Sverige praktiskt taget är okänt utanför Europa. De flesta europeiska länder vet faktiskt heller inte mycket om det lilla kungariket uppe vid polcirkeln.
  Sveriges pinsamma narcissistiska journalister älskar stora, viktiga länder ute i världen, framförallt USA, säger eller skriver något om Sverige så de letar konstant i USA:s MSM media. Det kan för vanliga svenskar få det att låta som att Sverige är på allas läppar där! Så är verkligen inte fallet😐
  Jag följer US TV varje dag, framförallt Fox News, och vore det inte för reportagen då och då, primärt på Fox News, om den svenska massinvandringskatastrofen och blomstrande antisemitismen så hade man inte vetat att Sverige existerar. Vanliga amerikaner hör i princip aldrig någonting om Sverige.

  1. Bra, det behövs för att balansera upp och kunna ge en nyanserad bild av det hela.

 4. Jaha SVENSKA MÄN, Era svenska KVINNOR är inte värde ett ruttet lingon i Sverige. Våldtäkt ger ett milt straff, de är ju för i Helv-te bara svenska kvinnor som drabbas…………….

  1. Rätt åt er jävla mångfallds madrasser.
   Det är ni som röstar för massinvandring men det begriper ni inte på grund av era klena hjärnor.

   1. Aftonens lingvistiska novitet:
    Mångfaldsmadrasser!
    Alldeles utmärkt beteckning för värdegrundsevangeliets
    asylammande fnaskpredikanter och deras sedefördärvade uppvisningsmoral.
    Andreas 🙂

 5. Jättebra artikel, varför erbjuder Sverige egentligen så bra villkor /ersättning som verkar vara generösare än många andra länder? Nu skriver jag inget mer som kan locka AFA att titta förbi hoppas jag?

 6. Återigen en viktig pusselbit för att kunna förstå det Svenska tillståndet. Eller hur allt kanske hänger ihop. Tack så mycket.

 7. Feministregeringen o Alliansen blir inte nöjda förrän alla jordens länder känner till alla bidrag man kan få som pensionsräddare i Sverige samt att man nu jobbar hårt på att inga brott kommer lagföras o straffas om man inte är vit o tillhör det Svenska patriarkatet. Välkomna, grattis PK, lutar åt att Nirvana är nära.

 8. Björklund, han som är partiledare för det där lilla obetydliga partiet L som ligger på gränsen till 4% tycker att det fyra ggr större partiet SD är rasister och vill aldrig samarbeta med dem (vad nytt under solen), vad tycker J.Å om ett samarbete med L måntro ?
  Förmodligen ömsesidigt det vore lika otänkbart som en Allians mellan SD, MP och V !

 9. Vet inte om det under 70/80-talet var bekant långt bort i Fjärran Östern,hur dumma och naiva svenskar/or är ? Nu har vi bevis för att,även dessa asiater fått kännedom om verkligheten i Absurdistan ! ;(
  Som jag skrivit i många kommentarer var det välbekant i hela Västvärlden. Därför nämnde jag mig alltid för Skandinav !! Likväl var det säkert många som bakom ryggen,skrattade ut mig….
  Så får vi idag stå som exempel för dummerjönsarna,runt hela klotet allt p.g.a. Socialismstyre av olika färger.

  1. Ja nog är vi svenskar både naiva och dumsnälla, är bara att se på dagens Sverige och vilka politiker som den svenska väljarkåren tillsatt fram till 2014 !

 10. Hahaha… Hoppas några av kommunist-nazisterna i 7-klövern läser det där. Men det är klart. Har man IQ som en hundbajs påse, så spelar det kanske inte så stor roll.

  1. IQ har inte något med detta att göra även om deras IQ kanske ligger på en fiskmås nivå….(kanske….) Nej, deras IQ är nog väldigt bra, särskilt VERBAL BEGÅVNING då de kan pladdra på oavbrutet. Deras drivkraft är främst GIRIGHET….-de flesta är MÅNGMILLIONÄRER, ex Stefan Löven och Jonas Sjöstedt, båda garanterat goda för 10-tals millioner kronor….DE ÄR SAMVETSLÖSA PSYKOPATER – de vill ha helt ”öppna gränser” och ger kriminella Afghaner med flera grupper asyl eftersom de saknar ryggrad och de kommer inte få mer ryggrad om den underbegåvade massan röstar på dem i september….IQ som en hundbajspåse var ganska kul formulerat…..TYVÄRR SKULLE DE VARA AVKLÄDDA OM VI HADE EN PRESS VÄRD NAMNET, DET ÄR BARA ATT VISA DERAS FETA BANKKONTON….-DÅ K A N S K E BEFOLKNINGEN VAKNA….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: