Stäng

Det är alla mäns fel, patriarkatet ska krossas

VALET 2018. I går sände SVT Opinionlive från Almedalen, bland annat var frågan om vänsterpartiet sviker förorten. Sakine Madon, skribent född i Turkiet och Rossana Dinamarca (V) från Chile. 

Sakine påminde V om vad de faktiskt har sagt och gjort. Sedan fick en i publiken ordet om hedersförtryck och som tyckte att ”man får ta sedan dit man kommer” vilket fick Rossana att gå all-in arg om patriarkatet och alla män.

Från Darcos Twitter

20 reaktioner på “Det är alla mäns fel, patriarkatet ska krossas

 1. Är det ändå så att ”me-too” skapades endast för att dölja det verrkliga kvinnoförtycket som pågår och tillåts pågå i muslimskla l’nder och i Europa och i Amerika bland muslimer?
  Det skapdes en rökridå av påstådda urtida ”sexuella traksserier” bland kändisar. Kändisar därför att då får man den stora publiken att fokusera sig till dessa.

  1. Jocke.
   Jag tror att tanken var väl så god, men det kan nog tyvärr vara så att den har kidnappats och ofta används politiskt och i häxjaktslika kampanjer där vem som helst kan anklagas i hämnd eller av avundsjuka. Vansinnigt rättsvidrigt, och bara för att någonting har stått? i en tidning behöver det inte ens ha hänt

 2. Hat, missunnsamhet och aggressioner är det enda som tycks skvalpa runt i hennes lilla hjärna. Kan inte påminna mig att jag någonsin sett den människan glad. Precis allt är den kollektiva gruppen ”männens” fel.
  Om hon finge råda skulle hon nog utrota oss alla.

 3. Rossana Dinamarka och Vänsterpartiet är HYCKLARE av monumentala dimensioner , kvinnan med rötter i Turkiet har helt rätt, hoppas befolkningen genomskådar hyckleriet men de är skickliga pratkvarnar Vänsterpartiet. Jag skulle gissa att om man granskade denna Rossana Dinamarka så är även hon millionär som mångmillionären Jonas Sjöstedt…..KONSTIGT ATT DEN S.K. PRESSEN ALDRIG DRAR FRAM FAKTA….Kostanden för ex kriminella Afghaner ska lassas på Sveriges befolkning, denna Rossana sprang vid MEDBORGARPLATSEN där de kriminella Afghanerna höll till och demonstrerade….DE ROM RÖSTAR PÅ DESSA PARTIER RÖSTAR FÖR AMNESTI ÅT KRIMINELLA AFGHANER OCH ANDRA GRUPPER….!!! Säg ifrån i valet…..Säg NEJ till att göra hela Sverige till ett MALMÖ – ett paradis för kriminella niggrar och araber….

 4. Apropå förnekande feminister…………

  Moderaten Ann Heberlein diskuterar här med Fi:s Gudrun Schyman.

  Måste säga att Gudrun känns en aning bortkommen i denna debatt. Ann är ju som vanligt påläst och rak på sak.

 5. Varför ska patriarkatet krossas??? Nu är alla feminister, det är det som förstört vårt samhälle. Krossa vänsterfeministerna istället, så det blir ordning på samhället igen.

 6. Endast i Sverige psykfall från främmande länder kan bli stadsfinansierade politiker.
  Krossa det odugliga materiarkatet i stället det ställer bara till kaos och värnar knappast kvinnorna själva.
  Endast snusktanter och batikhäxor vill ha detta stadsskick.

 7. Dinamarca säger i debatten att ”vithetsnormen i Sverige är ett stort problem” och fäster blicken på publiken runt den lilla scenen.

  Hur ser det ut i chilenskans hemland? Är fullständigt övertyga om att det mångkulturella Chile ligger ljusår från Sveriges påtvingade.

  Har man problem med vita är inte Europa ett ställe man ska bo på. Lika lite som man ska bo i Kongo om man har problem med ”svarthetsnormen”.

  1. Precis! Vi ska inte finnas alls, inte ha jobb, inte ha pensioner. Varför vill ”färgade” människor utrota oss för att ta sig fram? Våra politiker stöder dem som avskyr oss, de avskyr oss också.

 8. Förbannat dålig programledare..att låta kommunisten stå och yla och ljuga utan att avbryta är ju en anledning till ett avsked.
  Janne Josefsson hade sagt till idioten att sansa sig och låtit Sakine pratat till punkt i alla fall utan avbrott.

  1. Programledaren tror kanske på samma ideologi som dessa två s.k gäster !
   Är väl inte helt uteslutet när man vet åt vilket håll den svenska journalistkårens kompassnål pekar.

 9. Sakine Madon brukar vara tuff och inte rädda för att säga obekväma sanningar. Hon krossade väl Dinamarca (jag vill inte titta på klippen för jag blir bara förbannad när jag ser och hör kommunisten).

  1. Hon slaktade Dinamarca som blev märkbart irriterade och började falla ut i floskler.
   Dinamarca är en av alla vänsterfeminister som vägrar att uttala sig om våldtäkter och hedersförtryck när gärningsmännen är utomeuropeiska invandrare.
   Detta påtalade Madon till en allt mer sur chilenska.

 10. Visst alla ska ha rätt att säga sitt, men ibland blir man mörkrädd. Hade något liknade kommit från SD, så hade tidningarna varit svarta av rubriker och ifrågasättanden. Men de är skillnad på folk och folk.

 11. Oj oj, vilka damer !
  Vad har Folkhemmet gjort för ont för att förtjäna bland annat dessa två ?
  Inte undra på att Sverige idag befinner sig på botten av ett träsk.

 12. Undrar om hennes mamma var i nionde månaden och hon skulle ut, men då kom det en man och stötte till i huvudet på henne ett flertal gånger. Med dessa stötar så vart det en obotlig hjärnskada, och ett stort manshat för att hon ville ut men vart tillbakaknuffad.
  Det är nog den enda logiska förklaringen till hennes beteende

 13. Sweden is an immigrant woman oriented society
  (Indier sa, och sa: India is a man oriented society. Han rynkade på näsan när han varit på SFI only muslims sa han)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: