Stäng

10 reaktioner på “Dåligt med arbetstillfällen för raketforskare och hjärnkirurger

 1. Australien är ett drömland och föregångsland för Sverige inom immigrationen med bara 2,6% muslimer (2016).

  Om man skall tro rubriken – att 51,3 % av den arbetsföra delen av den muslimska populationen saknar arbete – följer direkt att 48,7% har arbete. Räknar man sedan bort att halva populationen är hemmafruar fullt sysselsatta i privatlivets hägn, betyder det att nästan alla arbetsföra män i muslimska familjer har ett arbete. Sålunda, är det gott om arbetstillfällen för dessa män i Australien; vilket är precis det motsatta till situationen i Sverige.

  Att ändra på Sverige blir något att bita i för Åkesson. Jimmie synes emellertid ha goda tänder, det kan behövas för att tugga 7klöver hela sommaren.

 2. Min första tanke var, varför tror folk att de skulle jobba mer i Australien än hos oss. Jag undrar än var alla hjärnforskare och raketforskare håller hus, eller skojade bara sossarna med oss när de sa att alla var högutbildade.

 3. Kom i håg för många år sedan innan vi hade fått denna invasion av muslimer hit. På färjan mellan Malmö och Köpenhamn träffade jag på två elegant klädda unga män som antingen kom från Indien eller Pakistan. De satt och pratade med mig och en annan medpassagerare en stund. Sedan lade en av dom till: ”WE ARE MUSLIMS” i en smått aggressiv arrogant ton som han ville markera att vi skall bli bemött med den högsta respekt för vår tro och vi är förmer en er. Summan av kardemumman att nu när vi har fått facit i våra händer så har vi fått se på det katastrofala spektaklet.

 4. Smart att vira in frugan i en pressening inkompatibel med jobb, o låtsas va så religiös när man är egoist o inte vill bidra till samhället, bara roffa åt sig o fika på heltid.

 5. Skulle man räkna de som går på nån skattefinansierad sysselsättning, låtsas jobb, utbildning, svenska för invandrare o.s.v, så skulle siffrorna vara ännu högre i Sverige.

 6. Sitter det inte 349 raketforskare i riksdagen som väl är Sverges begåvningsreserv framröstad av en trygg svensk väljarkår ?

  1. Vi här, med Pettersson, vet det , utmaningen är att göra de övriga att inse det…. Jag hoppas snart kunna berätta mer om en lösning!

   1. Det är nog lättare att få 1miljon somalier i arbete än att hitta en lösning för att få 8miljoner fårskallar att förstå vad som är bäst för dom själva.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: