Stäng

Kartläggning: 10 av 12 dömda för överfallsvåldtäkt är invandrare

BROTTSLIGHET. En genomgång av alla fällande domar för våldtäkt i Danmark under ett halvt år visar att 10 av 12, som dömdes för överfallsvåldtäkt är utlänningar, invandrare eller ättlingar till invandrare.

”Det är hemskt. Och det säger mig att det är något väldigt fel på vissa invandrargrupper i Danmark ”, säger integrations och invandring minister Inger Støjberg (V). 

Siffran kommer från en unik granskning, som gjorts på alla fällande domar för våldtäkt från januari 2016 till maj 2017. 

Under perioden har tolv personer dömts för överfallsvåldtäkt där offer och gärningsman inte känner varandra. Av dessa är tio invandrare eller ättlingar till invandrare. De kommer från bland annat Makedonien, Somalia, Bulgarien, Irak och Eritrea.

Läs mer på BT.dk…

– Pettersson säger att undersökningen bara bekräftar tidigare svenska och norska undersökning…

Domar för sexualbrott 2012-2017. Pdf-fil att skriva ut.

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och i utlandet

Filmen är inte färsk men jämför gärna hur svenska och norska medier rapporterar…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

11 reaktioner på “Kartläggning: 10 av 12 dömda för överfallsvåldtäkt är invandrare

  1. För vissa typer av invandrare handlar det om ”lågnivåkrigföring”. Helt enligt sharia! Inga länder i Norden fattar att de ”är i krig”, allra minst Sverige!

  2. Puh vilken tur att det bara gäller Danmark, för hade samma gällt här hade väl Feminister o Metoo, skrikit i högan sky? Samt AFA o EXPO gått bärsärk?

  3. Jag har för mej att att Sverige har högre andel invandrare per capita ( ca: 25% ? ) än vad Danmark eller Norge har ( 15% ? ). År 2012 hade Sverige 14% invandrare och Danmark 8% i befolkningsandel. Så man kan med säkerhet öka siffran för Sverige att 98-99 av 100 ungefär, som dömdes för överfallsvåldtäkt är utlänningar, invandrare eller ättlingar till invandrare. Det är förhållandevis lätt att få ned antalet genom att med automatik utvisa alla dessa efter uttjänat straff. Hur, som helst är det oförsvarbart hur den egna regeringen låter det fortgå?

  4. Invällarna våldtar därför de kan. Inför sanktioner som gäller hela klanen vilket följer deras rättsprincip. De vill ju leva som i hemlandet, så låt dem

  5. Invällarna våldtar därför de kan. Inför sanktioner som gäller hela klanen vilket följer deras rättsprincip. De vill ju leva som i hemlandet, så låt dem

  6. Säkert att detta inte är Fake News från populisthögern, vad säger PK-media om saken?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: