Stäng

En röst på C eller L är en röst på Stefan Löfven

VALET 2018. Sara Skyttedal var en av de KD-politiker som var drivande i motståndet mot decemberöverenskommelsen och att den föll. Nu drar hon fram Annie Lööf (C) i ljuset så att alla vet hur det ligger till.

-Pettersson säger att det är bara att inse att Alliansen bara finns på papperet och att en röst på C eller L är en röst på Stefan Löfven och S.

Läs gärna kommentarerna också.

Twitter

Om Sara Skyttedal på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

9 reaktioner på “En röst på C eller L är en röst på Stefan Löfven

 1. För att vissa typer skall känna sig innerligt bra så offras hela Sverige och svenskarna.
  Lyssna och lär , det här behövs desperat , förbaskade äckliga politiker….
  mitt förakt !
  Det bryr ni er inte om men snart blir ni varse………ni har drivit er egoistiska agenda alltför långt !

 2. C resp L är idag i praktiken ”kapat” av kulturmarxismen (denna skiljer sig bara från kulturliberalismen genom ”namnet” numera). Senast Björklund valdes om så var det turbulens och Björklund, som faktiskt bör vara ”äkta” liberal, ifrågasattes. Omvalet av honom var dock en kompromiss. Bara att L accepterar begreppet ”vänsterliberal” är ett bevis. Liberalism har inget med vänster (kommunism) att göra! Efter valet lär det bli en partistämma, och vinner L inte med tvåsiffrigt, lär en ny kulturliberal ordf tillträda och äkta liberalism i Sverige vara ”död” för descenier då L blir ett rent vänsterparti!

  Något liknande lär hända för C, dock att Lööv kan sitta kvar och avslöja vilken hennes verkliga politiska ideologi är, d v s ”kommunism” och att kulturmarxistiska infiltratörer i C sedan styr.

  Valet 2022 lär således handla om partier med varierande grad av konservatism (där flera nya partier uppstått) och ren kommunistisk diktatur.

 3. Även en rösta på( M) kan bli en röst på (S). Det säger ju Kristersson so hellre samarbetar med S än med SD.

 4. Sara Skyttedal är en rakryggad och bra politiker. Synd att hon slösas bort i ett parti som KD men hellre det än i C eller L.
  Hon kan f.ö. ge besserwissern Lööf svar på tal.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: