KDU vill fälla Decemberöverenskommelsen

INRIKES. Sara Magdalena Skyttedal, född 1986 i Tyresö församling, Stockholms län, är en svensk kristdemokratisk politiker. Hon är förbundsordförande för Kristdemokratiska ungdomsförbundet (KDU) sedan den 11 maj 2013 och därmed ledamot i Kristdemokraternas partistyrelse.

Sara Skyttedal har på den politiska arenan förknippats med frågor såsom höjda straff för vålds- och sexualbrottslingar, EU-politik och jämställdhetspolitik. Under valrörelsen i augusti 2014 skrev Skyttedal en uppmärksammad artikel om migrationspolitik på DN Debatt där hon förde fram att det fanns en gräns för hur många asylsökande Sverige kan ta emot på kort sikt.

På torsdag inleds Kristdemokraternas ordinarie riksting i Västerås. På fredag är det omröstning om vad KD ska säga om Decemberöverenskommelsen och som synes är det lite högre i tak hos Kristdemokraterna än hos Sverigedemokraterna. Inga röster hör för att Sara Skyttedal ska tvingas avgå trots att hon vid flera tillfällen gått emot partiledningen.

2015-10-06_1042

– Vi har haft anledning att uppmärksamma Sara Skyttedal flera gånger HÄR på bloggen och Pettersson undrar om hon inte är med i fel parti…

För er som tycker politik är tråkigt och har andra intressen kan vi berätta att Sara Skyttedal år 2006 deltog i tävlingen Fröken Sverige. Hon var en av de 15 slutdeltagarna.

Dom bilderna får ni leta upp själva men titta gärna, och framförallt lyssna på vad Sara säger i debatten från Almedalen den 3 juli 2015.

Fyra miljoner kristna är fördrivna från Irak och ingen tar upp bollen m.m.

21 thoughts on “KDU vill fälla Decemberöverenskommelsen

 1. SD skulle ha användning för hennes kapacitet….MEN hon kanske gör mer nytta där hon är. Henne skall vi vara rädda om…

 2. Det verkar som alla på denna blogg vill ha ett nyval. Det kan jag förstå då allt talar för att SD som kanske enda parti skulle öka. Men domandra sju vill givetvis inte ha detta då dom troligen skulle förlora ett sådant. Därför TROR jag vi får hålla oss tills 2018. En valrörelse kostar även pengar o tar mycket energi. Efter DÖ så sitter ju Löfven säkert just nu. Men mig kvittar detta verkligen. Jag är en sviken sosse som har svårt att hitta ett vettigt alternativ för dagen. Mina frågor är av social natur och jag ser inga framsteg på den fronten alls för dagen. Men kämpa på gott folk för det NI tror på och jag önskar er Lycka Till !

 3. Kanske var lite otydlig. S tycker INTE om att jag skriver här. Nu verkar inte SD tycka det heller. Det var det jag tyckte var humoristiskt. Så vitt jag vet älskar inte S o SD varandra.

 4. Finns det en större idiot än Anders Lindberg i Sverige??
  Visserligen är det ganska trångt ibland dem på AB, men
  troligtvis är han nr 1 på området hel och halv fubbikar?

 5. Lite kul att Sverige-demokrater ber mig sluta skriva här. Det är precis vad S säger till mig. Fast dom vill ha mig som medlem och att jag skall medverka i valstugor. Kanske någon känner till mig efter 20 års skrivande i SN. Sossarna kräver att jag håller käften och lär mig förstå att det är dom som förståndet, inte jag. Pettersson VET att en TYST RK inte finns. Nu verkar det som SD tänker likadant. Ingen utan HUNDEN älskar mig idag.

 6. Snälla Sara kom till SD då får du bli hemsändar minister i den kommande SD regeringen med egen majoritet….. Hoppas !

 7. Blir du lyckligare av att jag bara skriver i SN Thomas B så visst kan jag gå dig till mötes. Annars har jag en känsla av att många här gillar mina skriverier främst då jag berör vår mentala hälsa. Jag har brutit med flera sossar också dom gillar mig inte heller. Vad säger Pettersson?

 8. Hörde flera röster från kommunpolitiker att de vill ha bort DÖ, på radion t.o.m…Tar man inte den chansen kan man nog se KD som ett minne blott, finns inget mer för dem att utmärka sig som parti. Inte som lockar röster i alla fall, då får dom nog konvertera till…ja ni vet vad…

  • Jadå partipiskan fungerar även inom KD så jag hyser inget större hopp om att de skulle våga profilera sig den här gången. Heller!

 9. Hon tillhör en liten minoritet inom KD. Detta parti har ju inga väljare så varför bry sig. Samma sak med alliansjätten M. En liten majoritet där vill också riva upp DÖ. Den finns kvar åtminstone tills nästa val. C kommer aldrig att samarbeta med SD på något vis. Kör dom över C dör alliansen. Jag TROR den redan är död. För Löfven sitter rätt säkert framöver även om han inte har majoritet. Mattias Karlssons ord: Vi tänker fälla alla regeringar som fortsätter den ansvarslösa invandringspolitiken skapade TRE block i samhället. Det kan inte ens Sara förhindra. Men tråkigt är det.

  • Det är det som är hela grundproblemet d.v.s. “Löfvén sitter rätt säkert fram till nästa val även om han inte har majoritet”. Regeringen har inte ens 40 % av väljarstödet bakom sig (lite drygt 40 % om man räknar in dörrmattan V) och då skall man inte sitta “rätt säkert” i en väl fungerande demokrati. DÖ är en spark i skrevet på demokratin. Att sedan ett partis (C) tjurskallighet skall få så stort genomslag är även det ett hån mot demokratin.

Kommentera