Stäng

17 reaktioner på “Özz Nüjen – Reflektion

 1. Skatteombudsmannen.
  Konstigt att man undrar varför turken nämns här.
  Skattefifflare och invandrigsförespråkare inte en helt oväntad kombination.

 2. Finns ju fler frågor, exempelvis om man får försörja blivande terrorister i Kurdistan?

 3. Undrar hur många gånger Özz Nüjen har diskuterats här.

  Han måste vara en otroligt betydelsefull person.

  1. Ja, han är en otroligt betydelsefull person i vänstervridna PK-kretsar som av outgrundlig anledning stödjer honom. Därför diskuteras han här.

  2. För din kännedom: Özz Nûjen är en överreklamerad nolla. Det som gör honom intressant är inte hans person utan alla de dumheter som kommer ur hans mun.

  3. Som skattefuskare och bidragsgivare till en terroristmördare har han ju ett visst företräde som diskussionsobjekt eller? Men det verkar ju vara helt normalt och accepterat i synnerhet i Sossekretsar, stort grattis.

  4. Jo han är väl en betydelsefull person, bland annat har han ju varit med och finansierat skurken Akilov som har minst fem personers liv på sitt samvete, dessutom med Svarta pengar, detta vet skattemyndigheterna om liksom regeringen, och till och med Mia, men Shit hapens ,han är ju importerad så då gäller inga vanliga lagar, eller hur Mia?

 4. Jag hoppas att det norska byggbolaget Veidekke blir mycket uppvaktat med frågor i Almedalen.

  1. Jag mailade till Veidekke och fick ett blahasvar till försvar för Nûjen precis som väntat. Inte ett uns av självkritik eller självinsikt där inte.

 5. Det förbannande namnet ! Två ord, tre stavelser som jag vägrar uttala eller sätta på pränt ….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: