Almedalen och de ”Nya” Moderaterna12 responses to “Almedalen och de ”Nya” Moderaterna

 • folke

  Lita inte på moderaterna, de har ljugit oss rakt i ansiktet.
  Efter valet byter de partiledare och galningen kommer tillbaka och folket kan inget göra.

  Gilla

  • Grune

   Hur det än går i valet så har 7-klövern sett till att även om SD skulle få absolut majoritet ( alltså över 50% ) av rösterna så kan dom inte bilda regering.
   Om så skulle vara fallet så upplöser nog 7-klövern den suveräna staten Sverige och går i landsflykt.

   Gilla

  • Grune

   Tänk på Reinfeldts tal om att han ville att Svenskarna skulle öppna sina PLÅNBÖCKER.

   Gilla

 • Argus

  ”Det kommer att komma fler än vad vi PLANERAT för”. Går det att mer öppet erkänna agendapolitik?

  Jag har inga problem med öppna gränser så länge som de är säkra. Det vill säga att noga kontrollera vem och vad som kommer in men också kontrollera vem och vad som förs ut. Däremot skall välfärdssystemen och asylmottagningen vara slutna, j.vligt slutna. Inte en ny asylansökan såvida inte det rör en nation väldigt nära oss. Bidragsturisterna ger vi en enkelresa hem och de verkliga flyktingarna ser vi till att de kommer i beredskapsjobb så att de kan försörja sig själva.

  Gilla

 • Ove

  De här gamla SKITPARTIERNA – Nya Moderaterna och Socialdemokraterna måste bekämpas och utrotas som man bekämpar löss och ohyra!!!! DE HAR GJORT SITT, NU RÄCKER DET!! Det kommer att växa fram nya krafter, de behöver tid att mogna, Alternativ För Sverige och de andra vad de nu heter….I VALET I SEPTEMBER RÖSTAR VI PÅ SD!!!

  Gilla

 • Danne

  Moderaternas politik är den som började skapas på 1980 talet. Nyliberalism och globalism blev ledorden för partiet. Tidigare hade man drivit frågor om lägre skatter, hårdare straff, enklare skapa jobb i Sverige o.s.v.

  Då hade arbetsgivarföreningen, som alltid varit lierade med M, oftast en politik där man ville skapa ett bra klimat för investeringar och jobbskapande i landet. Det gjorde man genom att investera i inhemska bolag och produkter.

  Nu är M endast intresserade av fri invandring, fri rörlighet för varor och tjänster. Detta för att kunna skjuta välfärdssamhället i sank och minska lönerna. Säga vad man vill om Sverige, men att ha en utbyggd, väl fungerande välfärd är en hjärtefråga för mig.
  Men det ska finnas regler och krav som måste uppfyllas innan man kvalificerar sig för alla välfärdstjänster.

  Gilla

 • Billy Boy

  Lagom till valrörelsen 2018 har Ulf Kristersson (M) kopierat väsentliga delar av SD-politiken för att på så vis utnyttja Jimmie Åkessons framgångar som draghjälp i väljaropinionen åt sitt eget parti Nya Moderaterna …

  … men Kristersson tänker inte genomföra den kopierade SD:s politiken eftersom han tydligt uttalat att han vill nå en uppgörelse med Stefan Löfven i Socialdemokraterna om flykting- & migrationspolitiken.

  Gilla

 • Gus

  Sabotera ett välmående land, jävla ögontjänare !

  Gilla

 • anne b rat

  Djävulen har talat!

  Gilla

 • hllviken

  lll

  Gilla

 • hllviken

  oo

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: