M:s eller SD:s dag?

Man sa oss att det var Moderaternas dag i Almedalen. Såg i Kristerssons tal och efterföljande debatter?

Visst höll Kristersson tal och i talet nämnde han SD fler gånger än övriga partier tillsammans. I efterföljande intervju handlade mycket om Moderaternas förhållande till SD. I Opinion Live handlade merparten av tiden åt SD. Bra reklam för Åkesson & Co och först på lördag är det SD:s dag.

12 thoughts on “M:s eller SD:s dag?

  1. Karln är infantil.
    En fifflare som använder lögner som politiska argument. Röstar ni på alliansen kan ni vara säkra på att ni inte får det ni blivit lovade.

  2. Tittar inte på några sändningar från Almedalen alls i år men jag kan tänka mig att det tuggas om SD titt som tätt. De är rädda nu etablissemanget.
    F.ö. såg jag att Baas i Expressen inte kunde hålla sig längre nu utan var tvungen att skriva om SD idag. I gammal god stil återanvänder han gammalt material från 2014. Typiskt Baas som är ett absolut bottennapp inom svensk s.k. journalistik.

  3. Vem orkar och vill lyssna på den totalt mytomaniska 7 klövern ?
    Är ju som en skiva som har hakat upp sig, nu ligger uppgiften att försöka göra någonting åt dagens svenska samhälle i fritt fall hos SD om nu detta parti verkligen vill, kan, får möjligheten, vågar och tror sig kunna omvandla sina teoretiska vallöften till riktig verkstad.
    Tror att SD:s väljarkår som det verkar är 100% säkra på att SD är räddningen skulle bli mycket besviken om inte J.Å uppfyller sina löften om chansen skulle uppstå.
    Framtiden har svaret !

    • Vi får hoppas att språkrören i 7-klövern inte glömmer bort att överlämna pappret som talet är skrivet på till nästa språkrör när dom är klara.
      Dom säger ju samma saker, bara på lite olika sätt.
      Vi skall höja och sänka skatterna. Vi skall köra med helt öppna gränser som vi skall stänga. Vi skall satsa mycket på välfärden utan att det kostar ett öre o.s.v o.s.v.

  4. Det är väl konstigt att de andra 7 partierna måste slå sina påsar ihop för att ha någon chans mot SD. 7 mot ett alltså.

  5. Kristerssons tal ? Dystert tal, uppblåst retorik och billiga skådespelarseffekter: forcerad intonation och slitna emfatiska perifraser. Pinsamt ! AKB:s tal om hennes första jobb var mer lyckat och dynamiskt trots damens boring style and manner.

  6. Jag undrar om det verkligen är så klokt att SD strävar efter att nå majoritet i kommande riksdagsval. Reinfeldt och Lövén har regerat efter ”den brända jordens taktik” och ödelagt landet. De var och är helt oförmögna att skydda landets gränser och dess befolkning,
    Svenskarna är enbart skatteträlar som skall försörja en dryg miljon bidragstagare samt stå tillbaka bl a när det gäller vård och bostäder mm mm.
    Dessutom har ”nysvenskarna” jakträtt på etniska svenskar, dvs de är fridlysta och vi är fredlösa.
    Hur kan det vara möjligt för SD att bringa någonslags ordning i ett helt förött land?
    Jag önskar SD lycka till men är mycket bekymrad.

    • Det låter som om det skulle vara omöjligt, men SD är faktiskt det enda partiet i Sverige som skulle ha en chans att göra detta.
      Detta grundar jag på att alla de övriga har haft chansen men misslyckats kapitalt så nu finns bara SD kvar.

    • Är bara SD själva som kan visa vad partiet vill, kan och vågar göra om partiet får chansen !
      Om SD misslyckas med att rädda Sverige som deas väljarkår förmodligen förväntar sig så kan de ju göra som alla andra partier, skylla på en massa orsaker till att inget blev gjort.

    • Hoppas J.Å också myser om och när SD får chansen att omsätta sina teoretiska vallöften till riktig verkstad, för det är väl vad SD vill och tänker göra om tillfälle ges ?

Kommentera