Ett märkligt krav

Jag vet inte vad ni känner, men nog är det märkligt att SD ständigt krävs på lösningar till dagens alla problem.

SD är ju de facto det enda av riksdagens åtta partier som inte har någon som helst skuld till alla de problem Sverige och svenska medborgare lider av.

17 thoughts on “Ett märkligt krav

  1. Det är väl inte så konstigt att dom andra partierna avkräver SD lösningar. SD är ju det enda riksdagsparti som har några lösningar på problemen vilket de andra partierna märkt och därför kopierar SD:s lösningar.

  2. Om man bodde i ett annat land en bra bit bort, så skulle man kunna titta på Sverige med friska ögon och förvånat undra vad dom höll på med. Jag nöjer mig med den kommentaren.

  3. När inte partier inom 7 klövern som under decinnier skapat dagens s.k trygga mångkulturella svenska kriminella anarkisamhälle vill, kan tänker eller kommer att göra någonting för att rädda det sjunkande skeppet Sverige så faller den lotten på SD om partiet i verkligheten är villigt att ta sig an den delikata uppgiften, det verkar i alla fall som om SD:s väljarkår vill tror och förväntar sig det av J.Å och hans SD.
    Vid valet 2022 vet alla svaret vad som blev gjort i politiken efter valet 2018.


    • bara siffror hllviken, kronan är inte längre något
      värd…minst 87% av inbetald skatt kunde idag
      likaväl användas som skithuspapper eller att
      elda med…ett smärre obegripligt under att eko-
      nomier fortfarande existerar i världen
      …inväntar med skräck, den dag då kreti å pleti
      observerar att så är fallet…den dagen kommer
      guld att vara guld värt…denna dag närmar sig
      med stormsteg…huuugaligen

  4. Det som rimmar illa är att de andra påstår sig vara demokratiska, men utesluter Sd från utskottens ordf, poster och annat. Demokrati innebär att folket bestämmer, flest röster säger mest, om det är demokrati, men det är det inte i Sverige. Hur många röster eller procent av folkets röst SD än får, så ska de övriga se till att SD inte får inflytande, kan någon se att det har något med demokrati att göra. Vi är i händerna på en politisk diktatur, sammansatt av vänsterfolk av olika grader i olika partier med ett gemensamt, falska löften och framtoning.

  5. Nu har ju SD suttit i en majoritetsregering sedan 2010 och har fortfarande inte kommit till rätta med alla fel.(IRONI).

    SD är ju som sagt var det enda partiet i Sverige som inte fått en enda chans att visa vad dom duger till just för att de övriga HATAR dom så in i vassen och kallar dom för vad som helst utan att ha den blekaste aning om VARFÖR.
    Är det bara för att dom är livrädda för att mista kontrollen över sin diktatur eller?????

  6. Lösning på de flesta problem? Repatriera de 93% som fått uppehållstillstånd och inte är flyktingar.

  7. Kräva lösningar ? Typiskt för ’rödingar’ – ni märkte förstås att bloggens Mia kräver jämnt argument och dylika förklaringar från dem som säger emot henne. ”Kamraterna” vill höra fler och fler idéer till att stjäla och presentera som egna.

    • Metoden heter ’dra andra i tungan’, d v s ’make them talk’ ……

  8. En sak är I ALLA FALL SÄKER och det är att det inte KAN BLI SÄMRE ÄN DET SOM ÄR IDAG !
    Tänk på alla höjda skatter som MP+S+övriga i sjuklövern gett oss alla svenskar som jobbar och måste åka bil till arbetet (alltså inte kan åka tunnelbanan eller andra kommunikationsmedel som till största delen betalas av HELA SVENSKA folket oavsett var du bor) MILJÖSKATT på bränsle på till din bil !!!
    Det senaste är om du köper en större bil (vilket man behöver för att ta sig fram på vägar utanför de TRE STORSTÄDER som finns i Sverige) !!
    Denna nya skatt heter BONUSMALUS !
    Tror ni att det är en BONUS ?
    Undersök detta om NI inte tror på mej !!!

    • Bonus-Malus är nyspråk för straffskatt.

      Ve dig svensk som köper en ny bil. Du skall plockas intill benknotorna!

      Obs fortsättning följer om Grönkommunisterna får fortsatt inflytande.

  9. Precis vad jag pratade om senast idag…Men många försöker ändå göra SD till det värsta som kan hända Sverige.. Vi får bevisa att så är inte fallet SD 2018 ..

Kommentera