Stäng

21 reaktioner på “Liberalerna sätter gränser…

 1. L sätter gränser ? Nej, det enda de vill är sätta sig gränsle över SD !
  In your dreams, LoLLor, NoLLor, FjoLLor !

  From ”Media Hora (Tillsammans)” by Big Brother:

  ”Där mjuk blir hård och intelligent blir en nolla,
  En stark blir svag mus och en man blir en fjolla …..”

 2. Bara för man är ung så behöver man inte vara hjärndöd.
  Det måste vara så att även unga har respekt för rådande lagar och inte upphöja ens egna känslor till lag och norm.
  När man tar till pedofili, nekrofili eller andra avarter för att göra sig hörd då är syftet bara att synas.

 3. Partierna ungdomsförbund är litet speciella, kanske just på grund av sin ungdom. Man får ta deras åsikter med en smula salt.

  Ja, SD:s ungdom kastades ju ut.

  1. Ja ja, strö en smula salt på apornas svansar och häng dem på tvättlinan för att torka ut i blåset !

  2. Så får vi väl se ifall även liberalernas ungdomsförbund kastas ut då, eller hur du lilla brunmun? 🙂

 4. Jag skulle vilja fråga Björklund om han själv tänker ha könsumgänge med något lik om det blir tillåtet. Och hur fungerar nekrofili tillsammans med den nya lagen som kräver samtycke, helst skriftligt, vid könsumgänge?

  1. Dessa idioter har många lik i garderoben och jag antar att de i sina testamenten ser till att samtycke med dem finns med i sammanhanget.

 5. Man klagar på SD,NMR,AfS och många fler men här har du ett sjuk parti.
  Ska man förbjuda något så måste det bli dessa.Inte ens nazisterna hade kommit på denna ide.Sånt här var inget som Björklund protesterade mot,Men när man kom med förslaget att SD skulle kunna få ordförandeposter i utskotten då blev han galen.Denna 7-klöver måste bestå av psykopater och idioter.

 6. De libidinösa liberalerna, och i synnerhet deras empatiskt underbegåvade, förhärdade, exceptionellt provokativa och förståndsmässigt missgynnade ungdomsförbund, företräder ett av de otaliga bevisen för att den globalistiskt regisserade moralupplösningen är ett förnedrande faktum.

  Där alla vägledande normer och rimliga gränser för vad som betraktas som vedertagen praxis och allmänt tillämpad moralhygien, till det funktionella samhällets och dess befolknings fromma, successivt demonteras, är det slutliga sammanbrottet bara en tidsfråga.

  Sexuellt handikappade avvikare av ovan nämnda mentala status måste, med tanke på den allmänna säkerheten och den normala anständighetens upprätthållande, omhändertagas av vederbörlig auktoritet för erforderlig behandling eller inkapacitering.

  Att entusiasmera sedeförfall och degeneration är en förbrytelse ingen civiliserad rättsstat rimligtvis äger skyldighet att acceptera – allra minst då dessa yttringar utmynnar från offentligt håll med förutsättningar att påverka lättmanipulerade ungdomar och vuxna med defekta etikbegrepp.
  Andreas.

 7. Sjukt parti. Ibland funderar man på vad som utspelas i de liberala sovrummen.

  Förresten är det någon som vågar anställa en liberal på ett bårhus eller en begravningsbyrå?

  1. God eftermiddag, Lukas!
   En i sammanhanget fullt befogad frågeställning av yttersta angelägenhet, där var man utrustad med vuxet vett och omdöme må protestera mot ovan nämnda vederstygglighet.

   Låt oss således ponera att de lastbara liberalernas allmänfarliga politik knäsätts av regimen och upphöjs till normal status, och vi har fått ett gravt rubbat samhälle där man i praktiken kan begå brott som gravskändningar och allehanda sakrilegier, med hänvisning till
   HBTQ-rabulisternas jämlikhetssträvan.

   Vi kan då få för oss att avstå från att viga gamla mormor i jorden, då pro primo begravningskostnaderna utgör en oönskad belastning på det befintliga arvets banktillgodohavanden, och pro secundo leka med den frestande tanken på att utnyttja den hädansovna sexuellt genom att leasa kärringen till hågade klienter för en nätt penningsumma.

   Avslutningsvis kan erinras om detta skräckens scenario, såframt någon Prideparaderande provokatör kommer på tanken att eskortera sin avlidne partner i rullstol, då detta förnedringståg marscherar gatan fram.
   För att inte nämna det delikata läge som uppstår då Svenska Kyrkans prästerskap beordras viga en vindögd venerisk lesbian vid det älskade liket av en före detta attackflata och truckförare, vilken rullats uppför altargången på bår.

   Månne detta och mycket därtill förmår attrahera vår islamistiska
   ärkebiskopinna och hennes klerikala kumpaner runt om i vårt svårligen plågade land?!
   Fråga mig icke hur de avlidna skall kunna ge sitt samtycke.

   Andreas, djupt äcklad och med rätta fan så förbannad.

 8. Kan inte bara Liberalerna upphöra att existera? Vilken välgärning det vore om de kom fram till: ”Ingen tror på oss och vår knäppa politik längre så vi lägger ner skiten”.
  Tror många skulle bli väldigt glada då.

 9. Ja, det är Folkhemmet 2018, en stor tragedi !
  Ingenting förvånar tyvärr längre, det trygga och heligt mångkulturella totalt omoraliska paradiset Sverige kan inte sjunka djupare ner i dyn, nu kan och måste det bara vända och då kanske tillvaron framöver för alla dagens flum och pridetomtar inte blir fullt så tårdrypande och kramgo som idag, man kan ju alltid hoppas på det.

 10. Cecilia Johnsson, LUF:s ordförande i Stockholm ville tänka steget före men hamnade på steget efter.

  Hon tänkte länge, men tänkte fel – och skulle nog tänkt efter före.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: