Politiskt utspel i TV4


Om någon av er fortfarande ser på pajaskanalen TV4, kanske någon av er brukar se pajasprogrammet Sommarkrysset?

Jag tillhör själv alla de som till varje pris försöker undvika att titta på pajaskanalen TV4 och pajasprogrammet Sommarkrysset har jag ingen bekant som tittar på. Dock är sociala medier bra när man vill nås av nyheter av varierande art. Så skedde ikväll.

Det plingade till i mobilen och ett sms talade om för oss i kompisgänget att två kommunister utfört en kupp i pajaskanalen TV4:s pajasprogram Sommarkrysset.

Några som heter Rebecca & Fiona hade tydligen utfört en kupp mot SD i direktsändning. Vi följde den bifogade länken och gick in på Expressens webbsida för att där läsa hur några dansare bakom kommunistduon uppträdde i rosa t-shirts med texten ”Fuck SD”.

Sommarkrysset är ett underhållningsprogram och inte en plattform för politiska utspel, säger Sommarkryssets producent. Skitsnack, sa vi i kompisgänget och är alla tvärsäkra på att ansvariga var fullt medvetna om texten som stod på dansarnas t-shirts innan de äntrade scen. TV4 hävdar att de överraskades av kuppen, men programledaren tyckte det var kul. Självklart var det ingen överraskning och nu väntar vi på att de ansvariga för programmet förklarar sig för pajaskanalens ägare som vi förmodar vill hålla en opartisk linje.

Jisses, tänk om två artister med sympatier för SD uppträdde framför dansare iklädda t-shirts med texten ”Fuck socialism”. Ni ser säkert framför er hur medias representanter skulle explodera i ilska och fördömande texter.

Förresten, kam någon av er läsare beskriva vilka Rebecca & Fiona är? Vi i kompisgänget har aldrig hört talas om dem. Kan i.o.f.s. bero på att vi tycker om musik.

Expressen


29 responses to “Politiskt utspel i TV4

 • Ama Tona

  Har polisanmällt TV4 som sände programmet . Uppmanar alla att ringa också … Vi är kränkta….

  Gilla

  • Ama Tona

   Och Rebecca &Fiona … som med hot skall förmå folk att inte rösta på SD …Det liknar den sorts terror vi inte vill ha från ett ”annat håll”

   Gilla

 • ossie

  Om de inte redan är inbokade på Allsång på Skansen så kommer nog inbjudan snart.

  Gilla

 • Ingvar Gustavsson

  Exekutiva producenten Johan Janrell gillar Expo och F! någon som är förvånad ?
  https://www.facebook.com/johan.janrell/likes?lst=663275604%3A803440354%3A1530391881

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Två ”medvetna” vänsterpartister, som tydligen inte respekterar demokratin eller kan hålla god ton.

  Förmodar att granskningsnämnden får detta på sitt bord.

  https://www.mprt.se/sv/att-anmala/anmal-program/

  Gilla

 • The InfideL

  Någonting säger mig att Rebecka och Fiona tycker det är jätte hippt att lägga aborterade barn på hög..

  Gilla

 • hllviken

  lll

  Gilla

 • Björn

  Detta gynnar SD inte tvärtom som dessa båda ”artister” hade hoppats på. TV4 påstår sig ha varit helt ovetande om detta men det litar jag inte ett dugg på. Med medarbetare som Jenny Strömstedt och Jesper Börjesson (som står klart till vänster) säger det allt.
  Jag har ingen TV men hade jag haft det hade jag inte ägnat TV4 en minut av min tid. Jag tycker faktiskt t.o.m. bättre om SVT än TV4. Eller mindre illa om SVT än TV4 kanske är mera korrekt.

  Gilla

 • ossie

  TV4 förnekar sig ej. Dom gjorde nog inget för att hindra denna propaganda av kommunister.

  Gilla

 • pommern999

  typisk tv4

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Denna extrema vänsterliberala TV-kanal är bara tragisk och patetisk inget att lägga ner onödig energi på och bry sig om programledare och i detta fall dessa två medverkande med denna text på sina T-shirt är det ju bara synd om något blev väldigt fel i deras uppväxt !
  Den här typen av PK-folk har sin blomstertid nu men ingenting varar för alltid.

  Gilla

 • omvänd

  Kolla in Mattias Karlssons fb-sida – han tar detta barnsliga påhitt med humor- smart!!

  Gilla

  • Mässkalle

   Mattias (SD) tackar med humor eftersom texten ”Fuck SD” på de rosa t-shirten blev en nyhet som säljer, inte fler tidningar, men gör att fler röstar på mitt politisk fack som är SD.

   Vänstergruppens megafoner duger inte längre och när argumenren tryter användet de våld och det är det oskyldiga folkets barn som offras.

   Gilla

 • Stephen.landberg

  Jag har ingen dom helst aning om vilka detta är. Men med tanke på hur de uppträtt så placerar jag dem i facket för stolpskott i gott sällskap av bl.a.Löfven.

  Gilla

 • Danceographic Ocean

  De var värdelösa som DJs, och ännu mer värdelösa som ”live”-artister. Detta var helt klart playback. Hade de två varit en manlig motsvarighet hade ingen nånsin uppmärksammat dem alls, men just att de är kvinnor så ska de hyllas tydligen, hur värdelöst det än är.

  Gilla

 • per22

  Tack för det TV4. Nu fick jag ytterligare en anledning att radera bort de sista 2 TB filmresterna av denna skitkanal. Ni kommer att följa samma nedåtgående trend som övrig ljugmedia.

  Gilla

 • Argus

  Två popsnören med klart begränsade svenska rötter. Den ena dotter till en fegis, en desertör. Den andra högst troligt en av de första som kommer att pryda en lyktstolpe om vi låter islamisterna ta över, något som i stort sett bara SD kämpar emot.

  Gilla

 • pettersonaxeagentlemansgentleman

  Själv hör jag till den kategori lyckligt lottade gentlemän som sedan en längre tid tillbaka inte innehar någon televisionsmottagare.
  Livet är för kort för att ägna den obildade massans simpla och degenererade nöjen någon uppmärksamhet.
  God natt, mina herrar!
  Andreas 😃👍🏻

  Gilla

 • Urban Hjärne

  Har heller aldrig hört talas om dessa två bimbos.
  När man bildsöker på dem liknar det mest två glädjeflickor som rymt från en bordell eller liknande. Det man finner på youtube är inget jag själv skulle vilja kalla för musik precis. Mycket enformiga elektroniska slingor som ganska omgående leder till skavsår till öronen. Totalt meningslösa texter utan något sammanhang. Deras outfit även där mycket fnaskig, med ansiktena täckta utav tjocka sminklager.
  Skulle inte förvåna om de med ”Fuck SD” verkligen menade det! (som en invitation).

  Gilla

 • ruben

  De förolämpar bara 1,5 miljoner väljare. Jag misstänker att hatet beror på naiv okunskap, men det kan i och för sig vara brist på emotionell intelligens. Kan det vara hets mot folkgrupp?

  Gilla

 • Dalmasen

  Bedrövliga Rebecka & Fiona, bara bojkotta
  Idioterna. Föresten gäller det hela
  Etablisimanget som snackar om mobbing.
  Dom är värst själva.
  Men på valdagen får dom se.
  Skulle tro SD är största parti i ett
  Sönderfallande land.
  Men då sätter mobbingmotståndarna
  Igång utfrysningen.
  Som ett skämt alltihopa.
  Nordkorea nivå på dom flesta politikerna.

  Gilla

 • hllviken

  lll

  Gilla

 • Jörgen

  Två flator utan hjärnor.

  Gilla

 • Bo Fomalsi

  Egentligen är det oförskämt att SD har så många gratisarbetande valarbetare. Dessa vänstermänniskor lär dom sig aldrig något ?

  Gilla

 • Bosse

  Dessa två pajaser som påstår att dom är artister säger också att dom alltid röstat på Vänstern och tänker göra så i år också.Vem fan bryr sig vad dessa gör eller röstar på!! Jag skulle inte ägna en sekund åt deras sk musik

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: