Stäng

15 reaktioner på “Kommer Alliansen att störta?

 1. Hela 7-klövern är NWO styrd och plockar ihop den allians som lämpar sig för ändamålen över hela skalan. Önskas en majoritetsregering skrapar man ihop de partier som behövs, men sannolikt föredrar EU en svag regering.

 2. Den för landsförräderi efterlyste Al Lian Sen har enligt säkra källor flytt i panik mot sitt nya hemvist i Bortre Asien.
  Enligt säkra källor har Al Lian Sen redan öppnat en klinik med specialistkunnande i hjärtkirurgi och anställt den kände kirurgen Fred Rik R.

 3. Bilden är bra men lite fel. Alliansen Air har tappat babords motorer (motor 1 och 2). Styrbords yttre motor (motor 4 eller KD) har tappat så mycket dragkraft att den riskerar att slockna. Antingen måste Alliansen Air ordna mer dragkraft eller ersätta de förlorade motorerna med minst en ny. Det ser dock mörkt ut eftersom tillgången till turbofläktmotorer är begränsad och den enda tillgängliga är avsedd för större, starkare och modernare flygplanstyper. Men skulle man lyckas så skulle den sedan länge kraftiga babordsgiren upphöra.

 4. Ser illa ut för alliansen, två motorer som ramlat av, en som fallit för strecket och slutat fungera och den sista som bara går på 19 procents kapacitet.

  Snart störtar planet i det vildvuxna och glest befolkade Norrland, och om chefspiloten överlever kraschen får ha tillfälle att studera naturen från grodperspektiv istället för som nu från höga hästar. Kanske kommer dom norrländska mammorna till hjälp eftersom dom är bra på att hålla ordning.

 5. https://imgl.krone.at/scaled/1732028/v37aacd/310×175
  Som bekant kommer inte en olycka ensam….Även om den på skylten är betydligt allvarligare. P.g.a. den varma sköna sommar vi hittills haft i Absurdien har samtidigt faran från ”fästingar” ,ökat lavinartat i naturen.
  Inför bärplockandet finns alltså i år all anledning,att vara extra observant !

 6. Nuvarande Alliansen kanske inte överlever !
  Tippar på att S, MP, C och L beronde på hur hårt M driver frågan om att ge SD lite utrymme däremot kan bli en ny typ av Allians i riksdagens patetiska sandlåda.
  Den 10 September vet alla vad den trygga svenska väljarkåren har röstat fram, är ganska säker på att mångkulturella U.Kristersson och hans M till slut kryper till korset och sällar sig till de övriga för att hålla SD utanför KD verkar ju ha svårt att hänga kvar Ebba och partiet ligger risigt till just nu men kanske klarar sig kvar på solidariska stödröster.

 7. Bläddra lite i historiepärmarna. Den som verkligen vill splittra Alliansen är Annie Lööf. Det är hon som röstar och stretar mot.

  1. Den kvinnan vill nog styra över både S och C. Kanske en sammanslagning mellan C och S med Lööf som statsminister och Löfvén som vice dito. Då får han lite lugnare, kan fara till Tyskland och Merkel (om hon sitter kvar), lova toaletter till Indien, prata om vad som SKA göras medan Annie slipar på hemmaplan. MP tippas över kanten, alltför besvärliga, och C får ta över det miljöpartistiska rodret.
   M + L (gubbarna) går i opposition(endast symbolisk) och KD hänger med på ett hörn men talar för döva öron vad gäller de gamla, vården etc.
   Oron i landet ökar och ingen begriper varför.

 8. Som urgammal flygmalaj vet jag,att det behövs minst en motor,för att hjälpligt hålla planen i luften….Nu blir ju inte en (1) sådan längre en allians !
  Därför utan beklagande påstår jag,att allians-planet kommer att tvingas nödlanda,med en besättning som skakar i sina fogar.
  Även Ikarus hade ju på sin tid högtflygande planer,men överskred gränsen. Vi vet alla hur det slutade.
  Tror därför många av dem som funnits i planet fått brända vingar,och nu tvingas söka nya jobb !

 9. Väck med de där två skitpartierna och muppartiet så kanske det kan bli lite ordning. S och V på så låg % så de bara har näsan över spärren, gärna under, enda sättet att få ordning på vårt förstörda land.

  1. Tycker att V ska ut ur riksdagen för alltid men tyvärr så håller den svenska vänstervridna omoraliska och flummiga väljarkåren detta kommunistparti kvar i riksdagen !

 10. P.g.a. L och C och deras ständiga svajande vill jag påstå att Alliansen redan har störtat.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: