Stäng

Idag begravdes tre mördade muslimer i Malmö

BROTTSLIGHET. Under fredagseftermiddagen begravdes de tre unga män som sköts ihjäl utanför ett internetcafé i Malmö den 18 juni. I Hoda-moskén hölls gemensam begravningsbön för dem efter fredagsbönen.

De tre kistorna stod täckta med bårtäcken längst fram i moskén. Den rymmer 400 personer och var fullsatt. Utanför, på Västanforsgatan hade också många samlats, som följde bönen via högtalare.

I sin predikan sade shejk Samir bland annat att alla har ett ansvar att få stopp på skjutningarna i Malmö, inte bara polisen, utan även föräldrar, lärare och föreningar. Hittills i år har åtta unga män mördats i Malmö och sex skadats vid olika skottlossningar.

Sveriges Radio

-Pettersson säger att de tre mördades inte för att de var muslimer utan för att de var kriminella och risken är stor att mördaren också är muslim.

Visserligen säger många att våldet inte har med islam att göra, men märkligt nog är muslimer inblandade i 90 % av världens konflikter. Muslimer bråkar med kristna, muslimer bråkar med judar, med hinduer, med buddister, med ateister. Muslimer bråkar i Kina, i Thailand, i Burma, i Indien, i Ryssland, i Malmö, kort sagt från Gibraltar till Filippinerna, men mest av allt bråkar muslimer med muslimer och aldrig någonsin är det muslimernas fel utan alla andra.

Islam är ingen religion – det är en dödskult

TIDIGARE. 2018-06-19. Tre döda och tre skadade efter skott på öppen gata i Malmö

BROTTSLIGHET.  Det är nu tre döda och tre skadade efter gårdagens skottlossning med automatvapen på Drottninggatan i Malmö.

Sedan tidigare har det rapporterats att en 18-årig man och en 29-årig man har dött efter skottlossningen på Drottninggatan, mellan Värnhem och Slussen, i centrala Malmö. Den tredje mannen som har dött ska vara i 20-årsåldern. Ytterligare tre personer är skadade, men skadeläget är oklart.

Personerna sköts när de gick ut från ett internetkafé och gärningsmannen sköt från bil.

Ingen person har gripits i nuläget, men enligt polisen behöver allmänheten inte oroa sig. Polisen har gått upp i stabsläge med anledning av händelsen, vilket innebär att man får mer verktyg och resurser att använda.

Gårdagens inlägg om skottlossningen…

Polisen

-Pettersson är lite, men bara lite förvånad över polisen när de säger att allmänheten inte ska oroa sig. Inte oroa sig???!!!

Skottlossning med automatvapen på en gata i centrum med massor av folk och trafik!!! Inte oroa sig???!!!

Gärningsman inte gripen och okänd!!! Inte oroa sig???!!!

Skottlossning nära polishuset så gärningsmannen verkar inte direkt rädd för polisen! Inte oroa sig???!!!

Skjutning med tunga automatvapen sker ”granne” med Polishuset med sönderskjutna fönster, tomhylsor på trottoar och gata inom synhåll från Polishuset.

Polisen behöver inte rycka ut de kunde gå eller springa dit, att det nu skjuts med tunga automatvapen vid Polismyndigheten i Sveriges tredje största stad, kalifatet Malmö är tydligen inget att oroa sig för! Hur ska det bli när några svenskar blir tillräckligt förbannade så de tar lagen i egna händer? Vi är farligt nära ett inbördeskrig.

 

12 reaktioner på “Idag begravdes tre mördade muslimer i Malmö

 1. SRP1 Dagens eko hade ett relativt långt inslag med reporter på plats för att rapportera om begravningen. Varför? De tre borde ha begravts i tysthet, i alla fall hade begravningen knappast riksintresse. Ett onödigt krypande för islam och invandrade muhammedaner. De här männen tillhör kategorin ”både offer och förövare” beroende på vem som hinner först i gängvåldsutövningen och är därför inte värda kategorin offer för ”det dödliga våldet”.

 2. Var är Löfven och Morgan Johansson? För dom fick väl statsbegravning?
  Det var ju framtida raketforskare

 3. Varför har de kistor? Har för mig att muslimer bara lindar in sina döda i ett skynke och begraver sedan.

  1. Kistor är nödvändiga eftersom att det här hade gått så lång tid som 10 dagar mellan död och begravning.

   I Saudiarabien lindas en avliden muslim in i en enkel svepning, läggs på några plankor (om de finns), transporteras på dessa till moskén för bön och begravs helst samma dag i öknen med några enkla naturstenar som gravmarkering. Bara ökenaraber kan sedan med säkerhet urskilja graven bland alla andra stenar.

 4. Dödskulten levererar och ingenting finns att lära under vägen; vägledning hämtas ur Koranen. Lycka till med att vända detta. Konstatera att det är kört, all heder åt de som försöker lokalt, och ta inte in fler.

  1. De som kan förändra, är ofta folk som bor i området, inte skattefinansierade vänstermänniskor som har sin försörjning i skattefinansierad polarisering och misär. Det nya köket i dyra stadsdelen kanske får vänta, till man förtjänar det. Moral, etik och sunt förnuft får duga under tiden, dygden är väl sin egen belöning? Det är det för mig i alla fall.

   1. Med Vänlig Hälsning, Mr Jordan, en stolt arbetare med människor. Tappa inte hoppet, allt går att förändra

 5. Så länge det kriminella buset skjuter varandra så är det ju bara bra för det laglydiga samhället att dylikt skit rensas ut, med rätt vad det är så kommer väl nån oskyldig skåning i skottlinjen för dessa dårar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: