Stäng

C-ledaren blåljuger om sina principer

VALET 2018. Aftonbladet publicerade igår en debattartikel av Centerpartiets ledare Annie Lööf där damen påstår att hon inte överger viktiga principer. 

”För detta krävs ett tydligt, liberalt och inkluderande politiskt ledarskap. Vi kan inte vända kappan efter vinden och överge viktiga principer för att i stället söka enkla lösningar.

Även framåt kommer ett starkt samhälle byggas genom att också stå upp för de allra mest utsatta, såväl människor som landsändar. Enskilda länders självbestämmande säkras bäst genom samarbete. Jobb på den svenska landsbygden kommer framför allt att växa fram genom handel och utbyte med omvärlden.

Det är med dessa principer i ryggen jag i dag reser till Bryssel för att där möta mina liberala partiledarkollegor. Höstens val till Sveriges riksdag och vårens val till Europaparlamentet blir tydliga värderingsval. Med framtidstro och öppenhet ska vi ta Sverige och Europa framåt”

-Pettersson blir småsur, Annie Lööf påstår att hon inte överger viktiga principer och måste totalt ha glömt bort sitt svek om de 9000 ljugande afghanska männen.

Annie Lööf och Stefan Löfven skulle kunna driva ett jättelikt vindkraftverk med sitt kappvändande.

Annie Lööf släppte alltså igenom en lag trots svidande kritik, där inte en enda av 9000 män hade giltig id-handling och där över 70 % konstaterats ha ljugit om si ålder för att få fördelar.

”För att förslaget ska få avsedd effekt föreslås i lagrådsremissen att ett sådant uppehållstillstånd ska få beviljas även om utlänningen inte kunnat nå upp till kravet på att göra sin identitet sannolik”, hette det i regeringens lagrådsremiss i mars som sedermera avstyrktes av Lagrådet där man ansåg att ”gränsen har nåtts för vad som är acceptabelt i fråga om hur lagstiftning kan utformas”.

19 reaktioner på “C-ledaren blåljuger om sina principer

 1. Den stryktäcka taltratten för det degenererade centerpartiet brinner endast för maximal medial manipulation, där den dissonant rättfärdigande retoriken representerar ett hån mot väljarnas intellekt, självbevarelsedrift och omdömesförmåga.

  Den babblande Bilderbergluvans bevekelsegrund och hänvisning till begrepp som enskilda länders bestämmanderätt, starka samhällen, arbetstillfällen på landsbygden och den perfida paradreferensen till
  ”principer i ryggen”, skär i var rättsinnad medborgares hårt prövade öron då vi är fuller väl medvetna om vad slags diabolisk arbetsgivare denna profanerande partiledare tjänar.

  Den moraliskt halta och lytta Lööf umgås definitivt inte med några planer på att verka för nationens självbestämmanderätt – de fagra utsagorna till trots – då ingen normalbegåvad väljare rimligtvis kunnat undgå att höra den groteska globalismens vidunder som väser genom detta fatala fruntimmers av korruption och maktlystenhet kontaminerade talorgan.
  Andreas.

 2. Inte nog att Sveriges Bönder får se skörden försvinna på grund av torkan, sen måste dom dras med Annie Lööf också, jag tror att det är Guds straff för att man valt denna katastrof till ledare?

 3. Åsiktsmannekängen som lierat sig med Bilderberg sällskapet hade
  nog gärna avskaffat dom fria valen för Svenska folket, för hon ger tydligt fan i vad folket tycker om saker o ting, men hon riskerar ju inte att svälta, hon är väl lovad en fet reträttpost av Bilderbergarna ifall valet skiter sig.

 4. Så här kunde det uttryckas på skolbetyg, från förr….

  C i Uppförande, C i Ordning! Uselt alltså…

 5. Hon har rätt. Hon överger inte viktiga principer. Saken är bara den att vad som är viktiga principer varierar från den ena dagen till den andra. Man kan kalla det en värdegrundsflexibilitet. Med andra ord – man kan aldrig veta vad den madammen står för.

 6. Hur någon vanlig svensk som har friska hjärnceller kan tänka sig att rösta på detta svenskfientliga idiotparti övergår mitt förstånd.

  1. Hur kan någon överhuvudtaget rösta på 7 klövern, det säger allt om på vilken nivå en majoritet av den svenska väljarkåren befinner sig !
   En sak är helt säker, Sverige skulle inte ha dagens mångkulturella kriminella anarkisamhälle om majoriteten av det svenska folket inte var naivt, bortskämt, bekvämt och konflikträdda.
   Sådana väljare alltid sådana politiker !!!!

 7. Tycker C ska återgå till sina rötter som Bondeparti och sluta hänga på Stureplan. För där vin går in där går vettet ur. Journalister styrker detta påstående,,, eller?
  Rädda Stockholms enda mjölkgård i stället för att slänga bort pengar på sk*t
  https://raddaavagard.com/

 8. Annie Lööf ska inte ens yppa något om att inte vända kappan efter vinden. Detta är kvinnan som stolt proklamerade att hon inte tänkte agera stödhjul åt Stefan Löfvén men hur det blev med det vet vi ju.
  Centern fantiserade om 14-15 % i valet men detta lär tack och lov bli just bara fantasier.
  F.ö. är jag hjärtligt trött på att de ”goda” anser sig ha rätten att avgöra vad som är populism och inte. Att ge 9000 afghaner utan skyddsskäl en ny chans att stanna är enligt MIN definition ren och skär populism.

 9. annie lööf – maktgalen kvinna som tillhör sjuklövern/globalisterna. ✓
  hon bryr sig ej om väljarna! ✓
  En röst på annie är en röst på sjuklövern och fortsatt vansinne och förminskning av oss Svenskar. ✓
  En röst på sjuklövern är en fortsatt ekonomisk dikeskörning för vår egen fortsatta överlevnad där vi betalar för eländet. ✓
  Vi har endast SD som kan räta upp den usla situationen vi sitter i pga vanstyret

 10. 6 december 2015, säger centerpartiets ledare Annie Lööf.

  ”Människors frihet viktigare än svenska system.”

  Det uttalandet gör en orolig alla dagar i veckan.

  För i hennes debattinlägg i AB pratar hon om…. ”enskilda länders självbestämmande”.

  Den motsägelsefulla kvinnan har talat.

 11. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Vad menar Centerpartiet och hela Sjuklövern med enkla lösningar, vilka de tydligen föraktar,
  Än har vi då inte sett deras mer kvalificerade lösningar och deras politiska styre medför att lösningarna på problemen uteblir.

 12. Vet människan inte vad hon säger eller förstår hon inte. Det kanske är det senare, hon har allt stöd i planerade debatter av spökskrivare, ideologer. Men möten som genererar fria svar där är hon tom eller en pladdrande papegoja. Hon har fått för stor klänning på sig, eller tomma tunnor skramlar värst är ett bra uttryck för Annie.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: