Stäng

Journalister och ”flyktingar”

INVANDRING. Att det blivit som det blivit i vårt land på grund av massinvandringen från dysfunktionella länder har flera orsaker. De som röstar, politikerna men enligt min mening bär de så kallade journalisterna en stor del av ansvaret. De vägrar följa sina egna regler om att rapportera korrekt och opartiskt. 

Häromdagen var det dags igen. Expressen/Kvällsposten skrev om en transport av ”deportation av flyktingar”. Aftonbladet likadant.

Nu är det så här att Sverige följer FN:s flyktingkonvention och flyktingar får asyl och får stanna i Sverige. Det rörde sig om afghanska män som sökt asyl, fått avslag, överklagat och fått avslag igen. Alltså migranter utan asylskäl som vägrat åka hem frivilligt.

-Pettersson menar att de så kallade ”journalisterna” ställer till mycket skit genom att inte kalla saker vid dess rätta namn. Tänk om de istället skrev att ”idag fick en grupp afghanska män som saknar rätt att vara i landet och tar upp massor av resurser från svagare grupper hjälp att åka hem”. Då kanske inte hockeyklubben varit så griniga.

”Det är synd att 99 % odugliga journalisterna skall fördärva förtroendet för en hel yrkeskår” Okänd

19 reaktioner på “Journalister och ”flyktingar”

 1. Hörde på lokalradion idag en reporter som var hemma hos en kvinna vilken var från Senegal och också var en av deras fans.
  Varför ödsla tid och pengar på sådant, jo för att det är valtider och mångkulturen står i finrummet och ska visas upp för valboskapen. Vad var det Uggla sjöng, jo ”jag mår illa…”

 2. Köp en egen buss om det är så att de har åsikter vad de används till.
  Antar att bussen även använts till transport av ”migranter” till olika delar av landet förut.

 3. Jag personligen tycker nog att de som vill spela ishockey kan göra det för sina egna pengar, huruvida Rödhökarna får bidrag till sin lekverksamhet vet jag inte men om de får det bör all form av stötta upphöra genast.

 4. Om inte Malmö Redhawks vill acceptera demokratiska beslut ska de heller inte spela i Sverige. Antagligen ger deras talesman uttryck för sina politiska åsikter utan att bry sig om att han skadar laget med sina uttalanden. Fortsätter det på den inslagna vägen kommer sporten att bli nästa krisområde som NFL och ESPN har blivit tack vare spelarnas protester under nationalsången.

  Patrik Sylvegård kunde helt enkelt ha sagt att det inte var deras buss utan att de chartrar den under säsongerna.

 5. Stoppa alla bidrag till de som aldrig har betalat skatt i landet, det är enkelt att kontrollera !
  De kommer att försvinna snabbt som bara tusan om bidragen dras in.
  Betala inte deras bostadskostnader , inget skall vara gratis, ingenting !

 6. Nog för att jag förstår den stackars klubben, finns säkert en massa vänsterextremister som gärna skulle ge sig på den om de fick minsta ursäkt, de gillar ju att ge sig på oskyldiga skyddslösa personer. Och polisen har säkert inte tid att utreda vardagsbrott som misshandel eller mordbrand.

  1. nä dom är fullt upptagna med att lagföra personer som skrivit ex. primat, apa, kossa etc.

 7. Ingen vill tänka och många är självgoda? Ganska snart skulle kommunens ev. pengar gå till dessa flyktingar som inte har några asyl-skäl och ev. idrottsklubbars, ekonomiska kommunstöd i Åstorp t.ex. skulle tvingas upphöra. Svenskar får ingen välfärd kvar om vi tvingas dela ut den till all världens flyktingar. Det beräknas finnas snart 70 miljoner flyktingar. Ju mer västvärlden hjälper och ger bistånd, ju fler flyktingar tycks uppstå. Det man läst om hur slumpartat och slarvigt biståndshjälpen hanteras är den största katastrofen, men få nyhetsmedia rapporterar den verkligheten.

 8. Härförekommer en mass för flyttning av människor. Och får vi en massa ekonomiska välgödda som ska livnära sig på våra sura skatte pengar och tränga bort oss vård o sammhälle.
  De som blir mest utsatta är svensk födda fattig pensionärer de som ligger under eller vid 10 000 kr i månaden .
  Själv har jag råkat utför detta .
  jag får lida mmin gallstens operation får jag inte förrän till hösten någon gång.
  Hur kan staten få lov till att plåga en människa som är född och betalalt höga skatter på sin sketna lön?
  Svara en S politiker.

  1. Det är ofattbart det som händer i vårt land. Politiker säkrar hellre välfärden för dem själva och den nya befolkningen de lovordar och hyllar ständigt och jämt. Det är sjukligt att hata sitt eget folk som de gör, men det rör dem inte ryggen. De har bildat en sekt som de inte vill lämna!

   Vi får kämpa på, alla vi sjuka och utsatta, för vi ska inte bereda dem nöjet att de kan ta livet av oss med sin behandling av oss.

 9. Om Malmö Redhawks engagerade sig lite i samhällsfrågor så skulle dom förstå att det inte är flyktingar och heller inte behöva bli lurade av journalister som säger att det är det.

 10. De apatiska flyktingbarnen, som var apatiska så länge föräldrarna inte fick uppehållstillstånd, men blev friska när föräldrarna fick uppehållstillstånd, fast de inte hade asylskäl, är en bra metafor hur flyktingcirkusen fungerar.
  Använd alla tillgängliga medel för att lura migrationsverket. Krydda med vänsterfeminister och journalister som kommer till undsättning med många och konstiga argument för att personerna ska få stanna.
  Flyktingcirkus är verkligen det rätta namnet på denna företeelse.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: